Filtrera Hotell

Pris: 348-4296 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Los Angeles

Hitta de bästa hotellen i Los Angeles, USA för dig!
Visar 1-15 av 111 hotell i Los Angeles. Inga hotell har filtrerats bort!
från 348kr.

Detta hotell är extremt billigt, har två stjärnor, finns nära Normandie Casino och har hotellrum utrustade med det enklaste. Hotellets namn är Sea Rock Inn - Los Angeles och det är möjligt att beställa ett rum från 348 SEK per natt.

från 381kr.

Nästan ett stenkast från turistattraktionerna The Museum of Contemporary Art och Cathedral of Our Lady of the Angels hittar du hotellet Knights Inn Los Angeles Ca som ligger nära Walt Disney Concert Hall. Hotellet har en 1-stjärnig klass och med ett pris från 381kr per rum är det verkligen ej ett dyrt val.

från 411kr.

Med en 2-stjärnig standard hittar ni rum från 411 kronor på hotellet Super 8 Los Angeles Airport La. Det är nära Promenad vid Howard Hughes Parkway Center i Los Angeles som ni hittar detta hotell och det är bland de allra mest billiga hotellen i Los Angeles.

från 451kr.

Detta tvåstjärniga hotell är väldigt billigt och finns nära California State University-Los Angeles där hotellets rum har det mest huvudsakliga. Det är möjligt att beställa hotellrum för 451 kronor per dygn på hotellet Super 8 Los Angeles Alhambra.

från 452kr.

Inte långt ifrån attraktionerna Museum of Death och Hollywood Forever Cemetery hittar ni hotellet Hollywood Stars Inn som ligger nära Hollywood Walk of Fame. Med boendets standard på 2 stjärnor anses boendet vara bland de mest billiga du kan få tag på.

från 464kr.

Hyfsat nära attraktionerna Museum of Death och Hollywood Forever Cemetery finnner ni hotellet Super 8 Motel - Hollywood/L.A. Area som är beläget nära Hollywood Walk of Fame. Med en standard på två stjärnor bedöms hotellet vara bland de mest billiga du kan boka.

från 484kr.

Detta enstjärniga hotell är mycket billigt och hittas nära Nokia Theater där hotellrummen har det vanligaste. Stillwell Hotel är hotellets namn och du kan teckna hotellrum från 484 kronor per rum och natt.

från 484kr.

På Regency Inn Los Angeles finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på 1 stjärna. Boendet anses vara billigare än många andra hotell och hotellets rum har det vanligaste.

från 488kr.

Det 2-stjärniga hotellet Travelodge Hollywood - Vermont / Sunset har hotellrum till en kostnad från 488 kr per natt. Boendet påträffas nära Griffith Observatory i Los Angeles och det tros vara mycket billigt.

från 503kr.

Coral Sands Motel är ett hotellboende som finns nära Hollywood Walk of Fame och inte långt bort från sevärdheterna Upright Citizens Brigade Theatre och Museum of Death. Hotellet har en tvåstjärnig klass och hör till de mest billiga valen ni kan finna i staden.

från 507kr.

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på tre stjärnor nära Hollywood Walk of Fame och rum med standardutrustning ni kan tänkas vilja ha. Hollywood Historic Hotel är namnet på boendet och det går att få ett rum från 507 kronor under lågsäsong.

från 516kr.

Super 8 Los Angeles Downtown, ett prisvärt hotell med 2 stjärnor som inte ligger långt ifrån turist-attraktionerna Angelino Heights Historic Area och Echo Park. Boendet är beläget utmed W Sunset Blvd nära Dodger Stadium.

från 529kr.

På det billiga hotellet Hollywood Inn Express South får du möjligheten att utnyttja faciliteter som är det enklaste till en kostnad från 529 kronor. Detta boende hittar du nära Walt Disney Concert Hall i Los Angeles och har en hotellstandard på två stjärnor.

från 535kr.

Nästan ett stenkast från attraktionerna Vista Theater och Los Feliz hittar ni hotellet Hollywood Inn Express North som är beläget i Los Angeles (Hollywood Boulevard). Hotellet är synnerligen billigt och har en klass på två stjärnor.

från 543kr.

Det företagslämpade Hilton Los Angeles Airport är ett trestjärnigt hotell på vägen W Century Blvd. Rummen kostar från 543 SEK och exempel på faciliteter för affärsresenärer är företagscenter och konferensrum.

Alternativa resmål...

Om Los Angeles

Los Angeles är den näst största staden i delstaten Kalifornien i USA. Staden har precis allt och lite till och som turist finns det ingen önskan som inte kan uppfyllas. Här hittar vi Hollywood, hela nöjesvärldens centrum, otaliga nöjesparker, milslånga stränder och ett uteliv som aldrig tar en tupplur. Los Angeles är det ultimata turistmålet oavsett vem du är eller vem du åker med. För barnfamiljen finns nöjesparker som Disneyland Universal Studios Hollywood, och många fler. För den som vill festa finns här fler nattklubbar än vad som går att räkna, speciellt som nya öppnar i princip dagligen. En resa till Los Angeles kan även vara en sol och bad semester som spenderas på stranden.

Givetvis har Los Angeles hur många hotell som helst. Här finns otroliga lyxhotell att boka där man får lägga ut en hel del tusenlappar för att få ett rum. Men faktum är att det inte är alls svårt att söka och även hitta riktigt billiga hotell i Los Angeles. Här finns ju nämligen allting och det går att välja och vraka mellan budgethotell eller hotell i mellanprisklassen. Det vanligaste priset man får betala för ett hotell ni Los Angeles är mellan 1000 och 2000 kronor per natt. Men man kan även lyckas hitta hotell som inte kostar mer än 500 kronor.

Hotellkarta för Los Angeles

Karta över Los Angeles med hotell