Filtrera Hotell

Pris: 348-4296 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Los Angeles

Hitta de bästa hotellen i Los Angeles, USA för dig!
Visar 76-90 av 111 hotell i Los Angeles. Inga hotell har filtrerats bort!
från 961kr.

Royal Palace Westwood är ett hotell i Los Angeles med många omtyckta restauranger inom gångavstånd. Det är i Los Angeles (Brentwood - Westwood) som du finner detta 2-stjärniga boende med en kostad från 961 svenska kronor per rum och natt.

från 1025kr.

Elan Hotel Los Angeles är ett populärt hotell med en standard på tre stjärnor och väldigt många nöjda gäster. Det är ett hotell som påträffas i Los Angeles (Fairfax District) på gatan Beverly Blvd.

från 1025kr.

Träna med träningslokalen på det trestjärniga Hollywood Hotel-The Hotel of Hollywood under tiden du inte kopplar av i Los Angeles. Exempel på saker i rummen är standardutrustning, och priserna för dem ligger från 1025 kr och uppåt.

från 1025kr.

Ganska nära attraktionerna Melrose Avenue och The Groundlings Theatre hittar du Palihotel Melrose, ett 3-stjärnigt hotell som är. Det är nära Grauman's kinesiska teater utmed vägen Melrose Ave som hotellet påträffas.

från 1028kr.

Återuppliva amouren i Los Angeles med det drömlika och fyrstjärniga boendet Hotel Palomar Los Angeles Westwood, a Kimpton Hotel. Det är i Los Angeles (Brentwood - Westwood) som ni hittar hotellet och där du har möjligheten att leva från 1028 kr.

från 1035kr.

Hilton Checkers är ett spahotell med avkopplande bekvämligheter som spaanläggning, gym och bastu. Det är nära Walt Disney Concert Hall längs med gatan South Grand Avenue som ni påträffar detta 4-stjärniga spahotell.

från 1089kr.

Förnya amouren i Los Angeles med det drömlika och fyrstjärniga hotellet Omni Los Angeles Hotel at California Plaza. Detta boende påträffas nära Walt Disney Concert Hall i Los Angeles och ni kan hitta ett rum från 1089 svenska kronor per natt.

från 1089kr.

Detta hotell har tre stjärnor, är byggt nära Loyola Marymount University och har hotellrum försedda med det enklaste. På hotellet Custom Hotel Los Angeles Airport - a Joie de Vivre Hotel går det att under lågsäsong boka ett hotellrum för 1089 kronor.

från 1089kr.

Med en trestjärnig standard finner du hotellrum från 1089 svenska kronor på hotellet Sheraton Los Angeles Downtown Hotel. Detta boende finns nära Nokia Theater i Los Angeles och det tillhör inte de mest prisvärda boendena.

från 1089kr.

Du har ett stenkast bort till ett stort antal efterfrågade attraktioner som Los Angeles Central Library och Grammy Museum från hotellet Millennium Biltmore Hotel Los Angeles. Detta logi är 3-stjärnigt och du påträffar det i Los Angeles längs med gatan S Grand Ave.

från 1090kr.

Hotellet Best Western Plus Carlyle Inn hör inte till de billigastei Los Angeles och har de vanliga faciliteterna. Boendet stöter du på längs S. Robertson Blvd som är belägen i Los Angeles (Beverly Hills - West Hollywood) och har en standard på 3 stjärnor.

från 1109kr.

Detta hotell är placerat i Los Angeles (Brentwood - Westwood), har två stjärnor i standard och hotellrummen har enbart det mest väsentliga. Det är möjligt att boka ett rum från 1109 kronor på hotellet Holiday Inn Express West Los Angeles.

från 1117kr.

Hotellet Venice on the Beach Hotel ligger inte mer än en bit från sevärdheter som Venice Beach Boardwalk, Venice Beach och Venice Canals Walkway. Det är ett tvåstjärnigt hotell och tillhör ett prissegment som är en aning dyrare än de genomsnittliga hotellen i Los Angeles.

från 1170kr.

Nära Museum of Tolerance finns hotellet Crowne Plaza Beverly Hills vilket har en trestjärnig standard. Det är på S Beverly Dr som ni finner detta boende och hör inte till de absolut billigaste hotellen som ni kan hitta.

från 1193kr.

Från The Standard Downtown LA har ni inte långt till flera efterfrågade sevärdheter som bl.a. Grammy Museum och Staples Center. Boendet har en hotellstandard på tre stjärnor och du stöter på det längs med S Flower St i Los Angeles.

Alternativa resmål...

Om Los Angeles

Los Angeles är den näst största staden i delstaten Kalifornien i USA. Staden har precis allt och lite till och som turist finns det ingen önskan som inte kan uppfyllas. Här hittar vi Hollywood, hela nöjesvärldens centrum, otaliga nöjesparker, milslånga stränder och ett uteliv som aldrig tar en tupplur. Los Angeles är det ultimata turistmålet oavsett vem du är eller vem du åker med. För barnfamiljen finns nöjesparker som Disneyland Universal Studios Hollywood, och många fler. För den som vill festa finns här fler nattklubbar än vad som går att räkna, speciellt som nya öppnar i princip dagligen. En resa till Los Angeles kan även vara en sol och bad semester som spenderas på stranden.

Givetvis har Los Angeles hur många hotell som helst. Här finns otroliga lyxhotell att boka där man får lägga ut en hel del tusenlappar för att få ett rum. Men faktum är att det inte är alls svårt att söka och även hitta riktigt billiga hotell i Los Angeles. Här finns ju nämligen allting och det går att välja och vraka mellan budgethotell eller hotell i mellanprisklassen. Det vanligaste priset man får betala för ett hotell ni Los Angeles är mellan 1000 och 2000 kronor per natt. Men man kan även lyckas hitta hotell som inte kostar mer än 500 kronor.

Hotellkarta för Los Angeles

Karta över Los Angeles med hotell