Filtrera Hotell

Pris: 348-4296 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Los Angeles

Hitta de bästa hotellen i Los Angeles, USA för dig!
Visar 46-60 av 111 hotell i Los Angeles. Inga hotell har filtrerats bort!
från 645kr.

Med en 2-stjärnig klass finner du hotellrum från 645 kr på hotellet Comfort Inn Near Universal Studios Hollywood. Detta boende ligger nära MacArthur Park i Los Angeles.

från 658kr.

Crowne Plaza Los Angeles - International Airport är ett trestjärnigt boende med ett pris från 658 kronor per dygn. Det är nära flygplatsen i Los Angeles som du påträffar detta hotell och det är bland de billigare valen för sin klass.

från 658kr.

JJ Grand Hotel - Wilshire är ett 3-stjärnigt hotell i Los Angeles. Detta hotell är bland de billigare valen för sitt segment och rummen är utrustade med det vanligaste men med minibar.

från 671kr.

Om faciliteter som är det mest väsentliga är en stor önskan så kan kanske Vagabond Inn Executive Hollywood vara hotellet för er med en kostnad från 671 kronor per natt. Boendet ligger nära Hollywood Walk of Fame i Los Angeles och har en standard på 2 stjärnor.

från 682kr.

Travelodge Hotel at LAX Airport har ett pris från 682 SEK per rum och har faciliteter som t.ex. restaurang, utomhuspool och gym. Detta boende finnes nära flygplatsen i Los Angeles och har en standard på 2 stjärnor.

från 698kr.

Det 3-stjärniga hotellet Sheraton Gateway Hotel Los Angeles Airport har faciliteter som restaurang, gym och bar. Hotellet är bland de billigare alternativen för sin standard och rummen är utrustade med det mest väsentliga.

från 703kr.

Det 2-stjärniga hotellet Kawada Hotel tycks vara och är beläget en bit ifrån sevärdheterna Chinatown och Union Station. Det är nära Walt Disney Concert Hall utmed vägen S Hill St som hotellet ligger.

från 703kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Solaire Los Angeles tycks vara och ligger en bit ifrån attraktionerna Staples Center och Grammy Museum. Det är nära Nokia Theater längs med gatan W St som hotellet är beläget.

från 703kr.

Nära attraktionerna Natural History Museum of Los Angeles County och California Science Center ligger Vagabond Inn Los Angeles-USC, ett tvåstjärnigt hotell som är. Hotellet finns längs S Figueroa St nära University of Southern California.

från 703kr.

Från 703 kronor kan ni få ett hotellrum på Dunes Inn Wilshire, ett hotell med bekvämligheter som är standardutrustning. Boendet har två stjärnor som standard och påträffas nära Wiltern Theatre i Los Angeles.

från 709kr.

Ett populärt hotell som fått ta emot ett superbetyg är Cinema Suites Bed & Breakfast som är beläget nära Los Angeles County Museum of Art. Klassen är tvåstjärnig för detta boende och bedöms varken vara dyrt eller billigt.

från 735kr.

Omtyckta turistattraktioner som Page Museum at the La Brea Tar Pits och Los Angeles County Museum of Art finnes väldigt nära detta tvåstjärniga hotell. Park Plaza Lodge Hotel är ett hotell nära The Grove i Los Angeles med en kostnad från 735 svenska kronor som lägst.

från 767kr.

Hotellet Azul Inn West Los Angeles har de mest väsentliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Detta hotell anses vara relativt okomplicerat och hotellets rum har det vanligaste.

från 767kr.

Nära The Grove är hotellet Beverly Laurel Hotel placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Park La Brea och Los Angeles Museum of the Holocaust. Med detta hotells standard på 2 stjärnor anses detta hotell vara någorlunda okomplicerat.

från 767kr.

Los Angeles Airport Marriott är ett boende med ett pris från 767 kronor per hotellrum och där ni får tillgång till bekvämligheter som bar, pool (utomhus) och gym. Detta boende har 3 stjärnor som hotellstandard och ligger i affärskvarteren i Los Angeles.

Alternativa resmål...

Om Los Angeles

Los Angeles är den näst största staden i delstaten Kalifornien i USA. Staden har precis allt och lite till och som turist finns det ingen önskan som inte kan uppfyllas. Här hittar vi Hollywood, hela nöjesvärldens centrum, otaliga nöjesparker, milslånga stränder och ett uteliv som aldrig tar en tupplur. Los Angeles är det ultimata turistmålet oavsett vem du är eller vem du åker med. För barnfamiljen finns nöjesparker som Disneyland Universal Studios Hollywood, och många fler. För den som vill festa finns här fler nattklubbar än vad som går att räkna, speciellt som nya öppnar i princip dagligen. En resa till Los Angeles kan även vara en sol och bad semester som spenderas på stranden.

Givetvis har Los Angeles hur många hotell som helst. Här finns otroliga lyxhotell att boka där man får lägga ut en hel del tusenlappar för att få ett rum. Men faktum är att det inte är alls svårt att söka och även hitta riktigt billiga hotell i Los Angeles. Här finns ju nämligen allting och det går att välja och vraka mellan budgethotell eller hotell i mellanprisklassen. Det vanligaste priset man får betala för ett hotell ni Los Angeles är mellan 1000 och 2000 kronor per natt. Men man kan även lyckas hitta hotell som inte kostar mer än 500 kronor.

Hotellkarta för Los Angeles

Karta över Los Angeles med hotell