Filtrera Hotell

Pris: 348-4296 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Los Angeles

Hitta de bästa hotellen i Los Angeles, USA för dig!
Visar 106-111 av 111 hotell i Los Angeles. Inga hotell har filtrerats bort!
från 2249kr.

I Los Angeles (Beverly Hills - West Hollywood) stöter du på det lyxiga hotellet Mr. C Beverly Hills, byggt längs med Beverwil Dr. Boendet är ett bra alternativ för er som önskar en lyxigare semester med bl.a. massagebehandling och kemtvätt.

från 2249kr.

The Ritz-Carlton, Los Angeles är ett sagolikt och romantiskt hotell med 5 stjärnor i klass. Hotellrummen har en avgift från 2249 svenska kronor för en sagolik atmosfär och detta hotell ligger nära Nokia Theater i Los Angeles.

från 2314kr.

Det mysiga hotellet SLS Hotel at Beverly Hills har en klass på 5 stjärnor och är ett perfekt alternativ för en romantisk resa. Detta hotell finns i Los Angeles (Beverly Hills - West Hollywood) och ni kan få ett hotellrum från 2314 svenska kronor per dygn.

från 2932kr.

Det omtyckta lyx-hotellet Four Seasons Los Angeles har femstjärnig hotellstandard och har fått beundransvärt omdöme av tidigare hotellgäster. Det är ett hotell som finns i Los Angeles (Beverly Hills - West Hollywood) på gatan S Doheny Dr.

från 2965kr.

Lev drömlikt under ditt resande i Los Angeles på det femstjärniga hotellet Hotel Bel-Air. Rummen kan du reservera från 2965 SEK och du hittar hotellet i Los Angeles (Bel Air).

från 4296kr.

Hollywood City Inn, ett hotell med två stjärnor som är beläget nära turist-attraktionerna Museum of Death och Hollywood Forever Cemetery. Det är nära Hollywood Walk of Fame längs vägen N. Western Ave. som detta hotell påträffas.

Alternativa resmål...

Om Los Angeles

Los Angeles är den näst största staden i delstaten Kalifornien i USA. Staden har precis allt och lite till och som turist finns det ingen önskan som inte kan uppfyllas. Här hittar vi Hollywood, hela nöjesvärldens centrum, otaliga nöjesparker, milslånga stränder och ett uteliv som aldrig tar en tupplur. Los Angeles är det ultimata turistmålet oavsett vem du är eller vem du åker med. För barnfamiljen finns nöjesparker som Disneyland Universal Studios Hollywood, och många fler. För den som vill festa finns här fler nattklubbar än vad som går att räkna, speciellt som nya öppnar i princip dagligen. En resa till Los Angeles kan även vara en sol och bad semester som spenderas på stranden.

Givetvis har Los Angeles hur många hotell som helst. Här finns otroliga lyxhotell att boka där man får lägga ut en hel del tusenlappar för att få ett rum. Men faktum är att det inte är alls svårt att söka och även hitta riktigt billiga hotell i Los Angeles. Här finns ju nämligen allting och det går att välja och vraka mellan budgethotell eller hotell i mellanprisklassen. Det vanligaste priset man får betala för ett hotell ni Los Angeles är mellan 1000 och 2000 kronor per natt. Men man kan även lyckas hitta hotell som inte kostar mer än 500 kronor.

Hotellkarta för Los Angeles

Karta över Los Angeles med hotell