Filtrera Hotell

Pris: 406-3860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Francisco

Hitta de bästa hotellen i San Francisco, USA för dig!
Visar 1-15 av 163 hotell i San Francisco. Inga hotell har filtrerats bort!
från 406kr.

Mission Inn, ett hotell som tycks vara mycket billigt och är utrustat med sådana faciliteterna som tycks vara standard. Hotellet har en klass på två stjärnor och ni springer på det nära City College of San Francisco utmed vägen Mission St.

från 435kr.

Med ett prisvärt boende och en hotellstandard på två stjärnor har du nära till de populära sevärdheterna Marrakech Magic Theater och Alamo Square. Med rum från 435 kr och uppåt är Rodeway Inn Civic Center mycket billigt med en schyst placering nära Asian Art Museum i San Francisco.

från 445kr.

På Americas Best Value Inn & Suites SoMa finner du de vanliga bekvämligheterna och en standard på två stjärnor. Boendet anses vara bland de billigaste du kan boka och hotellets rum har standardutrustning.

från 445kr.

Med ett kort gångavstånd till välbesökta attraktioner som Cable Car Museum och Chinatown kanske hotellet Adante Hotel, a C-Two Hotel ett fint alternativ. Det är i San Francisco vid vägen Geary St som ni påträffar detta tvåstjärniga logi.

från 451kr.

Med ett kort avstånd till en hel del populära restauranger i San Francisco är det mycket billiga Motel Capri ett lämpligt hotell. Boendet har 1 stjärna i hotellstandard och hittas i San Francisco (Cow Hollow) med en kostad från 451 SEK per natt.

från 451kr.

På Presidio Inn finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på 1 stjärna. Detta boende anses vara bland de allra billigaste hotellen i San Francisco och hotellets rum har det enklaste.

från 452kr.

Hotellet Steinhart Hotel and Apartments är placerat inte mer än en bit från sevärdheterna Cable Car Museum, Beach Blanket Babylon och Chinatown. Boendet är bland de billigaste du kan hitta och med en standard på 3 stjärnor.

från 452kr.

Detta tvåstjärniga boende ligger hyfsat nära de efterfrågade sevärdheterna Chinatown och Cable Car Museum. Med rum från 452 kronor är Mithila Hotel extremt billigt med ett läge nära Union Square i San Francisco.

från 466kr.

Det 2-stjärniga hotellet Travelodge Golden Gate är ett prisvärt hotell som endast ligger en liten bit från sevärdheterna San Francisco Maritime National Historical Park och Palace of Fine Arts. Du stöter på boendet längs Lombard St i San Francisco (Marina District).

från 471kr.

Rodeway Inn Downtown har ett superbra utgångsläge, en bit bort från de populära attraktionerna Asian Art Museum och Marrakech Magic Theater. Detta hotell är tvåstjärnigt och ni hittar det i San Francisco intill gatan St.

från 490kr.

Detta 2-stjärniga hotell är beläget hyfsat nära de välbesökta attraktionerna Marrakech Magic Theater och Alamo Square. Oasis Inn är ett mycket billigt hotell nära Asian Art Museum i San Francisco med ett pris från 490 svenska kronor som billigast.

från 492kr.

Populära sevärdheter som Chinatown och Cable Car Museum ligger inte långt ifrån detta 2-stjärniga hotell. Det är nära Union Square i San Francisco som ni hittar Nob Hill Hotel, ett väldigt billigt boende med priser från 492 SEK och uppåt.

från 493kr.

Hotellet Travelodge by Fishermans Wharf är byggt bara en bit från sevärdheterna Fisherman's Wharf, Beach Blanket Babylon och Pier 39. Detta boende är ett tvåstjärnigt hotell och med en kostnad från 493 kronor per natt är det inte ett kostsamt alternativ.

från 510kr.

Nära turistattraktionerna Bike & View och Walt Disney Family Museum påträffas ett tvåstjärnigt hotell vid namn La Luna Inn, a C-Two Hotel som är rätt så enkelt. Hotellet är beläget nära Palace of Fine Arts längs Lombard St.

från 510kr.

Civic Center Inn är ett väldigt billigt hotell i San Francisco med många populära matställen inom gångavstånd. Detta boende har två stjärnor i standard och finns nära Asian Art Museum i San Francisco med en pirslapp från 510 kr per natt.

Alternativa resmål...

Om San Francisco

San Francisco är USAs mest tätbefolkade stad och under högsäsongen blir den ännu trängre då turister strömmar hit för att ta del utav staden. Staden är en blandning utav viktoriansk och modern arkitektur vackert belägen precis vid havet. Här kan man både sola, bada och njuta av stadslivet. San Francisco är känt för sina extremt branta backar, vägarna kan vara svåra att ta sig fram på för den som är ovan vid att köra i en stad så full utav kullar, det är nämligen med bil man tar sig fram i San Francisco.

Men man ska inte vara ledsen för det, här finns nämligen så kallade cabel cars, en sorts spårvagn som åker genom staden. Även om de nu fungerar mest som turist attraktion så är de också ett förträffligt färdmedel.

Det finns massor av saker att se i San Francisco, den 2740 meter långa Golden Gate-bron är en fantastisk syn, vill man se den från lite längre håll kan man bege sig upp till Marin Headlands. Detta är ett bergigt område högt över San Francisco som ger en enastående utsikt över staden. Hotellen i San Francisco är många och utav mycket varierande pris, men det går att söka och boka riktigt billiga hotell att spendera sin vistelse på. En tumregel är att hotellen kostar något mer i san Fransisco centrum än vad de gör om man letar i stadens utkanter. Priserna går som sagt upp och ner, men de billigaste hotellen att boka kostar runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för San Francisco

Karta över San Francisco med hotell