Filtrera Hotell

Pris: 627-5149 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Honolulu

Hitta de bästa hotellen i Honolulu, USA för dig!
Visar 1-15 av 81 hotell i Honolulu. Inga hotell har filtrerats bort!
från 627kr.

Med logi på ett schyst boende och en standard på 2 stjärnor har ni endast ett litet gångavstånd till de omtyckta attraktionerna Honolulu Zoo och US Army Museum of Hawaii. Med hotellrum från 627 svenska kronor och uppåt är Waikiki Sand Villa Hotel mycket billigt med ett läge nära Waikiki Beach i Honolulu.

från 703kr.

Med behaglig övernattning och en hotellstandard på 2 stjärnor har du nära till de välbesökta sevärdheterna Honolulu Zoo och US Army Museum of Hawaii. Från 703 kronor kan ni få ett rum på det mycket billiga Kuhio Banyan Club nära Waikiki Beach i Honolulu.

från 703kr.

Med logi på ett fint boende och en standard på två stjärnor har ni inte långt till de omtyckta turistattraktionerna Fort DeRussy Beach Park och US Army Museum of Hawaii. Det är nära Waikiki Beach i Honolulu som du hittar Polynesian Plaza, ett väldigt billigt hotell med priser från 703 kr och uppåt.

från 742kr.

Hawaiian Monarch Hotel är ett hotell med 2 stjärnor i standard i Honolulu (Waikiki). Det är vid vägen Niu Street som detta boende påträffas och hör till de mest billiga alternativen du kan hitta.

från 832kr.

Aqua Waikiki Joy är ett extremt billigt hotell i Honolulu med en mängd riktigt bra restauranger inom gångavstånd. Det är nära Waikiki Beach som detta tvåstjärniga hotell hittas med hotellrum från 832 SEK.

från 832kr.

Seaside Hotel Waikiki är ett extremt billigt hotell i Honolulu med åtskilliga omtyckta matställen inom kort avstånd. Hotellrummen har priser från 832 SEK per natt och det är nära Waikiki Beach som du stöter på detta trestjärniga boende.

från 832kr.

Nära Ala Moana Center är hotellet Equus Hotel placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Ala Moana Beach Park och Waikiki Beach. Det är ett tvåstjärnigt hotell och det är definitivt bland de mest överkomliga hotellen i staden.

från 832kr.

De mest betydelsefulla bekvämligheter hittar ni på det väldigt billiga hotellet Marina Tower Waikiki. Detta hotell har 2 stjärnor i klass och ni påträffar det utmed vägen Ala Moana Blvd nära Ala Moana Center.

från 834kr.

OHANA Waikiki Malia är ett prisvärt trestjärnigt hotell nära sevärdheterna Honolulu Zoo och Germaine's Luau. Det är på gatan Kuhio Ave nära Waikiki Beach som du hittar detta hotell.

från 838kr.

Det tvåstjärniga hotellet Ilima Hotel betraktas vara prisvärt och ligger ganska nära sevärdheterna Germaine's Luau och Honolulu Zoo. Du hittar boendet längs Nohonani St nära Waikiki Beach.

från 868kr.

En hel del omtyckta restauranger i Honolulu är stationerat nära det mycket billiga hotellet OHANA Waikiki West. Boendet har 3 stjärnor i klass och ligger nära Waikiki Beach med en kostad från 868 kronor.

från 894kr.

Längs gatan Kaiulani Ave finner du det företagsvänliga hotellet OHANA East med en standard på 3 stjärnor. Hotellrummen har ett pris från 894 svenska kronor per natt och på hotellet finns bland annat bolagsanpassade faciliteter som konferensrum och konferenssal.

från 903kr.

Detta boende Diamond Head Beach Hotel har ett kort avstånd till badstranden i Honolulu. Boendet har ett pris från 903 svenska kronor och ni finner det 2-stjärniga hotellet på gatan Kalakaua Ave.

från 912kr.

Med komfortabel övernattning och en hotellstandard på 2 stjärnor har du bara ett litet avstånd till de populära attraktionerna Honolulu Zoo och Waikiki Aquarium. Ewa Hotel Waikiki är byggt nära Waikiki Beach i Honolulu och är ett billigt boende där hotellets rum ligger från 912 kronor per natt.

från 912kr.

Ganska nära attraktionerna Germaine's Luau och Ala Moana Beach Park hittar du Pagoda Hotel, ett 2-stjärnigt hotell som är ganska enkelt. Du stöter på detta hotell längs Rycroft St nära Ala Moana Center.

Alternativa resmål...

Om Honolulu

Honolulu är huvudstaden i den amerikanska delstaten Hawaii. Staden ligger på ön Oahu som bara är en utav Hawaiis många paradisöar. Ordet Honolulu betyder skyddad plats och det är verkligen ett perfekt sätt att beskriva denna magiska plats. Här blandas den moderna lyxen med en sorts tidlös skönhet som ger oss en känsla utav att platsen funnits här i miljontals år, eller att den kanske bara dök upp igår.

Honolulu är en perfekt semesterort för både nöje och avslappning. Här kan du ligga på stranden eller bada i det varma vattnet, du kan klättra i bergen och uppleva Hawaiis enastående landskap eller så kan du ta del utav Honolulus enastående nattliv. Oavsett om du reser som småbarnsfamilj, kärlekspar eller med tjejgänget så är Honolulu en perfekt stad.

När du letar efter någonstans att bo på denna skyddade plats finns det ett fler tal alternativ. Det finns många hotell i Honolulu och många är väldigt billiga. Det är ingen större prisskillnad ifall du väljer att i Honolulu centrum eller en bit utanför city, så det är helt upp till dig var du vill bo. Det är svårt att säga ett generellt pris på hotellen då det kan variera en hel del men de billigaste kostar ungefär 1000 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Honolulu

Karta över Honolulu med hotell