Filtrera Hotell

Pris: 406-3860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Francisco

Hitta de bästa hotellen i San Francisco, USA för dig!
Visar 151-163 av 163 hotell i San Francisco. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1412kr.

Detta lyxhotell med namnet The Fairmont San Francisco hittar ni längs Mason Street Atop Nob Hill nära Union Square. Detta lyxiga hotell har till exempel spaanläggning och massagebehandling för sina gäster.

från 1412kr.

Det romantiska spahotellet Clift har rogivande faciliteter som massage, gym och spaanläggning. Ni finner detta fyrstjärniga spahotell nära Union Square längs med Geary St.

från 1450kr.

Med en trestjärnig klass hittar du rum från 1450 kronor på hotellet Monte Cristo Inn. Hotellet finner du nära University of San Francisco.

från 1450kr.

Styrketräna med träningsanläggningen på det 4-stjärniga Hotel Zetta San Francisco när ni inte utforskar San Francisco. Exempel på utrustning i rummen på hotellet är det viktigaste, och priserna för dem ligger från 1450 SEK och uppåt.

från 1616kr.

På det 4-stjärniga hotellet Taj Campton Place kan ni uppleva romansenpå bästa sätt i San Francisco. Detta boende påträffas nära Union Square i San Francisco och du kan boka ett rum på hotellet från 1616 svenska kronor.

från 1848kr.

Nära Fisherman's Wharf finnes hotellet The Washington Square Inn vilket har en trestjärnig standard. Det är längs Stockton St som du påträffar detta boende och anses absolut inte höra till de billigaste hotellen.

från 1863kr.

Wyndham Canterbury at San Francisco är ett populärt hotell med en standard på 3 stjärnor och väldigt många nöjda hotellgäster. Det är ett hotell som finns nära Union Square vid vägen Sutter Street i San Francisco.

från 1901kr.

The Ritz-Carlton, San Francisco är ett 5-stjärnigt boende i San Francisco med en romantisk stuk. Detta hotell ligger nära Union Square i San Francisco och ni kan hitta ett rum på hotellet från 1901 kronor per rum och natt.

från 2256kr.

På hotellet Sumner House SF får ni leva med en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 2256 kronor per natt. Det lite mer påkostade hotellet påträffar ni nära Louise Davies Symphony Hall i San Francisco.

från 2546kr.

Four Seasons Hotel San Francisco är ett spahotell med spaanläggning, inomhuspool och hälsoklubb förenat med en miljö som är romantisk, lyxig och harmonisk. Spahotellet påträffas vid Market St och det är här, nära Union Square som ni kan få en stillsam vistelse.

från 2546kr.

Mandarin Oriental San Francisco är ett romantiskt hotell med 5 stjärnor, ett perfekt val för det kärleksfulla förhållandet. Hotellrummen kan du beställa från 2546 SEK och du hittar hotellet nära Universitetes konstakademi i San Francisco.

från 2610kr.

Det mysiga boendet The St. Regis San Francisco har en hotellstandard på fem stjärnor och är ett perfekt alternativ för en romantisk vistelse i San Francisco. Det är nära Universitetes konstakademi i San Francisco som ni hittar hotellet och där ni kan boka rum på hotellet från 2610 svenska kronor och uppåt.

från 3860kr.

Flera populära matställen i San Francisco påträffas nära lyxhotellet Fairmont Heritage Place, Ghirardelli Square. Hotellet har fem stjärnor i klass och är byggt nära Lombard Street med ett pris från 3860 kronor per natt.

Alternativa resmål...

Om San Francisco

San Francisco är USAs mest tätbefolkade stad och under högsäsongen blir den ännu trängre då turister strömmar hit för att ta del utav staden. Staden är en blandning utav viktoriansk och modern arkitektur vackert belägen precis vid havet. Här kan man både sola, bada och njuta av stadslivet. San Francisco är känt för sina extremt branta backar, vägarna kan vara svåra att ta sig fram på för den som är ovan vid att köra i en stad så full utav kullar, det är nämligen med bil man tar sig fram i San Francisco.

Men man ska inte vara ledsen för det, här finns nämligen så kallade cabel cars, en sorts spårvagn som åker genom staden. Även om de nu fungerar mest som turist attraktion så är de också ett förträffligt färdmedel.

Det finns massor av saker att se i San Francisco, den 2740 meter långa Golden Gate-bron är en fantastisk syn, vill man se den från lite längre håll kan man bege sig upp till Marin Headlands. Detta är ett bergigt område högt över San Francisco som ger en enastående utsikt över staden. Hotellen i San Francisco är många och utav mycket varierande pris, men det går att söka och boka riktigt billiga hotell att spendera sin vistelse på. En tumregel är att hotellen kostar något mer i san Fransisco centrum än vad de gör om man letar i stadens utkanter. Priserna går som sagt upp och ner, men de billigaste hotellen att boka kostar runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för San Francisco

Karta över San Francisco med hotell