Filtrera Hotell

Pris: 348-4296 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Los Angeles

Hitta de bästa hotellen i Los Angeles, USA för dig!
Visar 31-45 av 111 hotell i Los Angeles. Inga hotell har filtrerats bort!
från 582kr.

Nära Hollywood Park Casino hittar ni detta mycket billiga hotell som är trestjärnigt och där hotellrummen är utrustade med det enklaste. På hotellet Holiday Inn Los Angeles International Airport kan ni under lågsäsong beställa rum från 582 kr.

från 593kr.

Längs W St hittar du det företagsvänliga hotellet The Historic Mayfair Hotel Los Angeles med en standard på två stjärnor. Rummen har ett pris från 593 kronor per natt och på hotellet finns bland annat företagsanpassade tjänster som konferenssal och rum för konferens.

från 600kr.

Hotellet Extended Stay America Los Angeles - LAX Airport är billigt och har de enklaste faciliteterna. Hotellet är tvåstjärnigt och ni hittar det utmed gatan S Sepulveda Blvd nära Promenad vid Howard Hughes Parkway Center.

från 613kr.

Detta hotell ligger nära Walt Disney Concert Hall, har två stjärnor och hotellrummen har enbart det mest huvudsakliga. På Stay on Main kan du beställa ett rum från 613 kronor som billigast.

från 619kr.

Hotellet Rodeway Inn Los Angeles påträffas inom kort gångavstånd till en mängd bra matställen i Los Angeles. Det är nära The Grove som detta 2-stjärniga hotell finns med hotellrum från 619 svenska kronor och uppåt.

från 638kr.

På hotellet Quality Inn & Suites får ni ta del av en standard på två stjärnor och ett pris från 638 kr. Det är nära MacArthur Park i Los Angeles som du påträffar detta hotell och det är någorlunda billigt.

från 638kr.

Spahotellet Radisson Hotel Los Angeles Airport har harmoniska faciliteter som pool (utomhus), gym och spa. Detta ljuvliga spahotell med tre stjärnor ligger längs med gatan W Century Blvd i affärskvarteren.

från 638kr.

Metro Plaza Hotel är ett hotell med två stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Hotellrummen är utrustade med t.ex. värdeförvaring, TV (Lokala kanaler) och AC.

från 638kr.

Bekvämligheter som gym, pool utomhus och torrbastu påträffar du på det väldigt billiga hotellet Renaissance Los Angeles Airport Hotel. Detta boende är fyrstjärnigt och ni hittar det längs med vägen Airport Blvd i affärskvarteren.

från 638kr.

The Westin Los Angeles Airport ligger intill W Century Blvd, är ett prima val för bolag och har en standard på fyra stjärnor. Du kan bli gäst från 638 svenska kronor per dygn och det finns exempelvis kemtvätt av kläder och bolagscenter att nyttja.

från 638kr.

Nära sevärdheterna Beverly Boulevard och Wiltern Theatre hittar du hotellet Shelter Hotel Los Angeles som är beläget i Los Angeles (Koreatown). Med en standard på 3 stjärnor bedöms detta boende vara tämligen bra i pris.

från 638kr.

Courtyard by Marriott LAX är ett 3-stjärnigt hotell med faciliteter som gym, restaurang och bar. Hotellet är relativt bra i pris och rummen är försedda med det enklaste.

från 638kr.

I Van Nuys hittar du detta tvåstjärniga hotell med rum inredda med det enklaste. Hotellets namn är Studio 6 Van Nuys California och ni kan få tag på ett rum för 638 kr per dygn.

från 645kr.

Hotellet Rodeway Inn Convention Center är placerat bara en bit från sevärdheter som L.A. Live, Nokia Theatre och Grammy Museum. Med en standard på två stjärnor anses detta boende vara rätt bra i pris.

från 645kr.

Det 2-stjärniga hotellet Comfort Inn West Sunset Boulevard har inte någon stor tillgång av bekvämligheter. Hotellrummen är försedda med det vanligaste du behöver för övernattning.

Alternativa resmål...

Om Los Angeles

Los Angeles är den näst största staden i delstaten Kalifornien i USA. Staden har precis allt och lite till och som turist finns det ingen önskan som inte kan uppfyllas. Här hittar vi Hollywood, hela nöjesvärldens centrum, otaliga nöjesparker, milslånga stränder och ett uteliv som aldrig tar en tupplur. Los Angeles är det ultimata turistmålet oavsett vem du är eller vem du åker med. För barnfamiljen finns nöjesparker som Disneyland Universal Studios Hollywood, och många fler. För den som vill festa finns här fler nattklubbar än vad som går att räkna, speciellt som nya öppnar i princip dagligen. En resa till Los Angeles kan även vara en sol och bad semester som spenderas på stranden.

Givetvis har Los Angeles hur många hotell som helst. Här finns otroliga lyxhotell att boka där man får lägga ut en hel del tusenlappar för att få ett rum. Men faktum är att det inte är alls svårt att söka och även hitta riktigt billiga hotell i Los Angeles. Här finns ju nämligen allting och det går att välja och vraka mellan budgethotell eller hotell i mellanprisklassen. Det vanligaste priset man får betala för ett hotell ni Los Angeles är mellan 1000 och 2000 kronor per natt. Men man kan även lyckas hitta hotell som inte kostar mer än 500 kronor.

Hotellkarta för Los Angeles

Karta över Los Angeles med hotell