Filtrera Hotell

Pris: 78-2579 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kraków

Hitta de bästa hotellen i Kraków, Polen för dig!
Visar 1-15 av 142 hotell i Kraków. Inga hotell har filtrerats bort!
från 78kr.

En liten bit från Hostel Rynek 7 hittar ni de efterfrågade turistattraktionerna Stortorget (Rynek Glowny) och Jewish District (Kazimierz). Boendet är byggt vid Rynek Gówny i Kraków och har en klass på två stjärnor.

från 93kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som är stationerat mycket nära omtyckta sevärdheterna Stortorget (Rynek Glowny) och Kungaslottet och borgen Wavel (Zamek Krolewski). City Hostel finns nära Stortorget i Kraków och är ett väldigt billigt boende där rummen har en prislapp från 93 kronor.

från 102kr.

Detta är ett enstjärnigt boende som är beläget mycket nära välbesökta sevärdheterna Krakow's Historic Centre och Stortorget (Rynek Glowny). Enigma Hostel & Apartments hittas nära Krakow Barbakan i Kraków och är ett väldigt billigt hotell där hotellets rum ligger från 102 svenska kronor per dygn.

från 139kr.

Hotellet Quality System Hotel Kraków har vanliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är bland de mest billiga du kan få tag på och rummen är rustade med standardutrustning.

från 150kr.

Välbesökta attraktioner som Jewish District (Kazimierz) och Kungaslottet och borgen Wavel (Zamek Krolewski) hittar ni en kort promenad från detta tvåstjärniga hotell. The Secret Garden Hostel ligger nära Wawel-slottet i Kraków och är ett extremt billigt hotell där hotellets rum har ett pris från 150 SEK per natt.

från 150kr.

Hotellet Hotel DAISY Superior har en enstjärnig standard och hotellrum till en kostnad från 150 kr och uppåt. Boendet är extremt billigt och ni stöter på det i Krakow (Zwierzyniec) i Kraków.

från 161kr.

Hotel Delta har ett mycket bra läge en bit bort från de populära turistattraktionerna Jagiellonian University - Collegium Maius och St. Florian's Gate (Brama Florianska). Detta boende påträffas längs med Mazowiecka i Kraków och har en standard på 3 stjärnor.

från 174kr.

Med ett litet gångavstånd till populära sevärdheter som Stortorget (Rynek Glowny) och Kungaslottet och borgen Wavel (Zamek Krolewski) kanske hotellet Cracow Old Town Guest House ett prima val för er. Detta logi är tvåstjärnigt och ni påträffar det i Kraków längs med vägen ul. Marka.

från 183kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Florian tycks vara prisvärt och är beläget en bit ifrån turistattraktionerna Krakow's Historic Centre och National Museum. Detta hotell är beläget i Krakow (Pradnik Czerwony) längs med gatan ul. Czerwonego Pradnika.

från 183kr.

Hotel Start är ett mycket billigt hotell med de mest grundläggande faciliteter. Detta hotell har två stjärnor i standard och du hittar det vid gatan Kapelanka i Krakow (Debniki).

från 185kr.

Nära Wawel-slottet och inte långt ifrån sevärdheterna Stortorget (Rynek Glowny) och Oskar Schindlers fabrik stöter ni på ApartHotel Miodosytnia. Boendet är synnerligen billigt och har en standard på 3 stjärnor.

från 185kr.

Detta trestjärniga hotell är extremt billigt och påträffas nära Krakow Barbakan där rummen har det enklaste. På hotellet Piano Guest House går det att under lågsäsong teckna rum för 185 SEK.

från 185kr.

Med ett prisvärt boende och en hotellstandard på två stjärnor har du nära till de populära sevärdheterna Jewish District (Kazimierz) och Kungaslottet och borgen Wavel (Zamek Krolewski). Med rum från 185 kr och uppåt är Hostel 70s mycket billigt med en schyst placering nära Wawel-slottet i Kraków.

från 187kr.

Inte långt bort från sevärdheterna Krakow's Historic Centre och Stortorget (Rynek Glowny) finner du Aparthotel Station, ett tvåstjärnigt hotell som är rätt så okomplicerat. Det är på vägen ul. Bosacka nära Krakow Barbakan som du hittar boendet.

från 193kr.

Hotellet Hotel Santorini är väldigt billigt och har de mest enkla faciliteterna. Det är i Krakow (Nowa Huta) och vid gatan Bulwarowa B som ni stöter på detta trestjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Kraków

Karta över Kraków med hotell