Filtrera Hotell

Pris: 266-1023 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Alicante

Hitta de bästa hotellen i Alicante, Spanien för dig!
Visar 16-26 av 26 hotell i Alicante. Inga hotell har filtrerats bort!
från 447kr.

Längs Calle del Pintor Lorenzo Casanova finner ni det företagsvänliga hotellet abba Centrum Alicante Hotel med en standard på fyra stjärnor. Du kan bli hotellgäst från 447 kr och det finns bl.a. konferenssal och konferensrum att nyttja.

från 447kr.

Efterfrågade attraktioner som Castle of Santa Barbara och MARQ Provincial Archaeological Museum ligger inte långt ifrån detta fyrstjärniga hotell. TRYP Alicante Gran Sol Hotel är ett billigt hotell nära Santa Barbara-slottet i Alicante med priser från 447 svenska kronor och uppåt.

från 447kr.

Detta 4-stjärniga hotell finns mycket nära de efterfrågade sevärdheterna MARQ Provincial Archaeological Museum och Castle of Santa Barbara. Med hotellrum från 447 SEK är Eurostars Mediterranea Plaza billigt med en bra placering nära Santa Barbara-slottet i Alicante.

från 470kr.

El Plantio Golf Resort är ett omtyckt golfhotell med många nöjda gäster sedan förut och ligger nära flygplatsen. Det populära boendet har 4 stjärnor i klass och det tillhör inte de billigare hotellen i Alicante, utan snarare till mellanklassen med ett pris från 470kr.

från 493kr.

Det fyrstjärniga hotellet NH Alicante är anpassat för firmor och du hittar det på gatan Calle Mexico. Rummen kostar från 493 SEK och exempel på faciliteter för affärsresenärer är bolagscenter och större konferensrum.

från 542kr.

Det 4-stjärniga hotellet AC Hotel Alicante by Marriott är anpassat för bolag och du stöter på det intill Avenida Elche. Rummen har ett pris från 542 kronor och exempel på tjänster för bolag är bolagscenter och rum för konferens.

från 569kr.

Spa Porta Maris är beläget nära beachen i Alicante med perfekt läge för att bada. Det fyrstjärniga hotellet finns vid gatan Plaza Puerta del Mar med ett pris från 569 kronor.

från 584kr.

På hotellet Hotel Husa Alicante Golf får ni övernatta med en standard på 4 stjärnor och hotellrum från 584 kr. Det inte så billiga hotellet stöter ni på i Alicante (San Juan Beach).

från 720kr.

Spahotellet Melia Alicante har rogivande bekvämligheter som hälsoklubb, massage och bastu. Spahotellet finns utmed gatan Plaza del Puerto och det är här, nära Santa Barbara-slottet som du kan få en fridsam tillvaro.

från 796kr.

Detta 5-stjärniga boende finns ganska nära de välbesökta turistattraktionerna MARQ Provincial Archaeological Museum och Castle of Santa Barbara. Hospes Amerigo är ett väldigt billigt spahotell nära stranden i Alicante med priser från 796 SEK för ett hotellrum.

från 1023kr.

Välbesökta sevärdheter som MARQ Provincial Archaeological Museum och Castle of Santa Barbara finnes väldigt nära detta fyrstjärniga hotell. Det är nära Santa Barbara-slottet i Alicante som ni finner Hotel Sercotel Suites del Mar, ett boende med hotellrum från 1023 kr per dygn.

Alternativa resmål...

Om Alicante

Alicante är en stad i en provins med samma namn i Spanien. Staden ligger vid kustremsan Costa Blanca och är jättekänd för sina superlånga stränder med vit fin sand. Alicante är en välkänd turistort, som inbjuder till avkoppling och njutning, på det spanska fastlandet och hit är det enkelt att ta sig med t.ex. flyg från Sverige.

I Alicante kan du hitta billiga hotell som har tre stjärnor och kostar från 350 kronor och uppåt. Vill du lyxa till det är det ett bra tillfälle att passa på då lyxigare hotell här kostar som många billiga varianter i svenska städer. På ett fyrstjärnigt hotell bor du nämligen från 450 kronor och uppåt och på ännu finare hotell krävs bara några hundringar till. Här går det alltså att uppnå högre standard till ett lägre pris än vad du kanske är van vid med svenska mått.

Hotellkarta för Alicante

Karta över Alicante med hotell