Filtrera Hotell

Pris: 274-3190 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Diego

Hitta de bästa hotellen i San Diego, USA för dig!
Visar 1-15 av 177 hotell i San Diego. Inga hotell har filtrerats bort!
från 274kr.

Det väldigt billiga hotellet Howard Johnson Inn - San Diego har främst det mest huvudsakliga utbudet av bekvämligheter. Det är nära San Diego State University och längs vägen El Cajon Blvd som ni stöter på detta tvåstjärniga hotell.

från 291kr.

Days Inn - South San Diego är ett väldigt billigt boende med en prislapp från 291 svenska kronor per natt och där ni får tillgång till bekvämligheter som är enkla. Detta hotell har 2 stjärnor som standard och är stationerat i San Diego (South Bay).

från 297kr.

Good Nite Inn San Diego Sea World, ett hotell som bedöms vara mycket billigt och är utrustat med faciliteter som endast bedöms vara grundläggande. Detta hotell har 2 stjärnor i standard och ni finner det vid vägen Greenwood St nära Old Town San Diego State Park.

från 302kr.

Tvåstjärniga hotellet Super 8 Motel - San Diego - South Bay finner du i San Diego (South Bay) i San Diego. Det är vid vägen Palm Avenue som detta boende är beläget och är ett oerhört prisvärt val med en kostnad på 302 kr per natt för ett rum.

från 323kr.

San Diego Downtown Lodge är ett hotellboende beläget nära San Diego City College och inte långt ifrån sevärdheterna Petco Park och Gaslamp Quarter. Hotellet har en tvåstjärnig standard och hör till de billigaste alternativen du kan hitta i staden.

från 329kr.

Det mycket billiga hotellet Howard Johnson Inn San Diego Hotel Circle har en prislapp från 329 SEK per rum och har faciliteter som är det enklaste. Detta hotell har en tvåstjärnig hotellstandard och ligger i San Diego (Mission Valley - Old Town).

från 348kr.

Travelodge Mission Valley, ett hotell som anses vara väldigt billigt och är försett med faciliteter som tillexempel pub, restaurang och utomhuspool. Detta hotell har en klass på två stjärnor och du hittar det i San Diego (Mission Valley - Old Town) utmed Hotel Cir S.

från 348kr.

På Cabrillo Inn & Suites bor man mycket billigt och har väldigt nära till många omtyckta matställen i San Diego. Hotellet har 2 stjärnor i standard och påträffas i San Diego (Point Loma) med priser från 348 SEK.

från 348kr.

Mission Valley Resort, ett trestjärnigt hotell i San Diego (Mission Valley - Old Town). Det är vid Hotel Cir South som detta boende påträffas och är ett oerhört billigt val med ett pris på 348 kr per rum.

från 355kr.

Harborview Inn & Suites San Diego Harbor är ett hotell som finns i San Diego (Little Italy) och inte långt ifrån sevärdheterna Maritime Museum of San Diego och USS Midway-muséet. Boendet är bland de absolut mest billiga hotellen i San Diego och har en klass på 2 stjärnor.

från 356kr.

Nära San Diego State University finnes hotellet Days Inn Mission Valley - Qualcomm - SDSU vilket har en tvåstjärnig standard. Det är längs Adobe Falls Rd som ni hittar detta boende och hör till de billigaste alternativen du kan finna.

från 357kr.

I San Diego (Mission Valley - Old Town) stöter du på detta 2-stjärniga och väldigt billiga hotell med rum inredda med det vanligaste. Ramada Mission Valley - SDSU är namnet på hotellet och det går att boka ett rum för 357 kr under lågsäsong.

från 361kr.

En hel del populära matställen i San Diego påträffas nära det väldigt billiga hotellet Vagabond Inn Hotel Circle. Hotellet har två stjärnor i standard och är stationerat i San Diego (Mission Valley - Old Town) med priser från 361 svenska kronor.

från 374kr.

Hotellet Rodeway Inn Near Qualcomm Stadium har de mest väsentliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Boendet är oerhört billigt och rummen är utrustade med standardutrustning.

från 374kr.

Det mycket billiga hotellet Bay Inn and Suites at Seaworld har en prislapp från 374 svenska kronor per natt och har bekvämligheter som är det enklaste. Ni påträffar hotellet i San Diego (Beach Cities) med en hotellstandard på 2 stjärnor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för San Diego

Karta över San Diego med hotell