Filtrera Hotell

Pris: 161-2259 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Brisbane

Hitta de bästa hotellen i Brisbane, Australien för dig!
Visar 1-15 av 36 hotell i Brisbane. Inga hotell har filtrerats bort!
från 161kr.

Det väldigt billigahotellet Base Brisbane Embassy - Hostel påträffas inom kort avstånd till flera toppkrogar i Brisbane. Hotellrummen har ett pris från 161 SEK och det är nära Queen Street Mall som man du stöter på detta 2-stjärniga boende.

från 181kr.

De mest huvudsakliga faciliteter finner du på det väldigt billiga hotellet Base Brisbane Central Hostel. Detta boende har en standard på två stjärnor och du hittar det nära Queen Street Mall utmed vägen Edward Street.

från 693kr.

Meriton Serviced Apartments - Adelaide Street, ett glansfullt hotell nära Queen Street Mall på Adelaide Street. Detta boende är utmärkt för dig som önskar en lyxigare vistelse med t.ex. bastu och gym.

från 707kr.

Det mycket billiga hotellet Homewood Suites by Hilton San Francisco Airport North har en prislapp från 707 kronor per hotellrum och har faciliteter som till exempel restaurang, pool (inomhus) och gym. Boendet har en trestjärnig klass och finnes nära flygplatsen i Brisbane.

från 737kr.

Med en 3-stjärnig standard är detta ett helt okej boende en liten bit från efterfrågade sevärdheter som The Brisbane River och Suncorp Stadium. Abbey Apartments är ett billigt hotell nära Roma Street Parkland i Brisbane med en kostnad från 737 SEK för ett hotellrum.

från 770kr.

Hotellet Radisson Hotel San Francisco Airport Bay Front är billigt och har bekvämligheter som restaurang, bar och pool inomhus. Det är nära flygplatsen och längs gatan Sierra Point Pkwy som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 800kr.

Det glansfulla lyxhotellet iStay River City finner du nära Queen Street Mall med en standard på 4 stjärnor. Detta hotell ligger på gatan Albert Street och är ett billigt boende med rum från 800 kr.

från 805kr.

Rendezvous Studio Hotel Brisbane on George, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som är beläget nära attraktionerna The Brisbane River och South Bank Parklands. Hotellet är beläget utmed George Street nära Queen Street Mall.

från 805kr.

Detta hotell är billigt, har 3 stjärnor, påträffas nära Roma Street Parkland och har hotellrum utrustade med det mest nödvändiga. På hotellet Park Regis North Quay går det att under lågsäsong beställa hotellrum för 805 SEK.

från 867kr.

Det lyxiga hotellet Oaks Charlotte Towers är byggt nära Queen Street Mall längs med Charlotte St. Som hotellgäst får ni få tillträde till eleganta faciliter som t.ex. gym, inomhuspool och torrbastu.

från 873kr.

Mercure Hotel Brisbane är ett hotell som finns nära Queen Street Mall och nära sevärdheterna South Bank Parklands och The Brisbane River. Hotellet har en fyrstjärnig klass och hör till de billiga alternativen.

från 873kr.

The Brisbane River och Roma Street Parkland är efterfrågade attraktioner som ni påträffar nära detta fyrstjärniga logi. Rothbury Heritage Apartment Hotel är beläget nära Queen Street Mall i Brisbane och är ett extremt billigt hotell där hotellrummen kostar från 873 svenska kronor.

från 929kr.

Det lyxiga Oaks Festival Towers längs med gatan Albert Street nära Queen Street Mall. Detta boende är ett bra val för er som vill ha en lyxigare vistelse med bland annat gym och pool utomhus.

från 933kr.

Ett omtyckt lyx-hotell är Traders Hotel, Brisbane som du finner nära Roma Street Parkland och har ett stort antal nöjda hotellgäster. Standarden för detta boende ligger på fyra stjärnor och det tillhör inte de billigare hotellen, utan snarare till medelklassen med en kostnad från 933kr.

från 935kr.

Det lyxiga hotellet Rendezvous Hotel Brisbane Anzac Square ligger nära Queen Street Mall längs med Ann Street. Den lyxiga tillvaron ger ett bra lugn med t.ex. företagscenter och kemtvätt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Brisbane

Karta över Brisbane med hotell