Filtrera Hotell

Pris: 84-8585 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phuket

Hitta de bästa hotellen i Phuket, Thailand för dig!
Visar 1-15 av 212 hotell i Phuket. Inga hotell har filtrerats bort!
från 84kr.

På The Memory at On Hotel bor man väldigt billigt och har nära till en mängd populära matställen i Phuket. Rummen har priser från 84 kronor och det är nära Chinpracha House som man du påträffar detta trestjärniga hotell.

från 85kr.

Nära Chinpracha House och inte långt bort från sevärdheterna Xtrem Aventures och Phuket Town ligger Phuket 43 Guesthouse. Med boendets standard på två stjärnor anses boendet vara bland de allra mest billiga hotellen i Phuket.

från 131kr.

Med ett gångavstånd till en mängd omtyckta restauranger i Phuket är det extremt billiga The Kata Orient House ett lämpligt hotell. Det är nära Big Buddha som ni hittar detta 3-stjärniga boende med ett pris från 131 kronor.

från 131kr.

De mest grundläggande bekvämligheter hittar ni på det väldigt billiga hotellet Rome Place Hotel. Boendet stöter du på längs Soi Hub Ek Phuket Road Muang District som ligger nära Robinson varuhus och med en klass på 2 stjärnor.

från 142kr.

Boondaree Home Resort, ett hotell med 2 stjärnor i standard nära Big Buddha. Det är på Patak Road Tambon Karon A.Muang som du finner detta boende och med en kostnad från 142 kronor per natt är det ej ett kostsamt val.

från 160kr.

Hyfsat nära sevärdheterna Phuket Town och Xtrem Aventures hittar du hotellet Rattana Mansion som är beläget nära Robinson varuhus. Med boendets standard på tre stjärnor anses boendet vara bland de mest billiga du kan boka.

från 169kr.

En mängd omtyckta matställen i Phuket finns inom ett kort avstånd till det mycket billiga hotellet The Taste Phuket Hotel. Boendet har 2 stjärnor i klass och är stationerat nära Chinpracha House med en kostad från 169 kr.

från 169kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är extremt billigt och finns nära Chinpracha House med rum som är försedda med till exempel pentry, luftkonditionering och värdeförvaringsbox. Phuket Center Apartment är hotellets namn och det är möjligt att få ett rum från 169 kronor per natt.

från 187kr.

Surin Sweet Hotel är ett hotell med tre stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Boendet är bland de allra mest billiga hotellen i Phuket och rummen är försedda med t.ex. värdeförvaring, minibar, TV (Lokala kanaler) och AC.

från 193kr.

Med ett kort gångavstånd till många populära matställen i Phuket är det väldigt billiga Ibis Phuket Kata ett lämpligt hotell. Rummen kostar från 193 svenska kronor per dygn och det är nära Big Buddha som du ni finner detta trestjärniga boende.

från 200kr.

Rattana Residence Sakdidet är ett prisvärt 3-stjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheterna Freedom Beach och Siam Niramit Phuket. Hotellet påträffas nära Saphan Hin Mining Monument längs Sakdidet Rd Vichit Muang.

från 200kr.

Hotellgäster på Karon Princess Hotel har ett kort avstånd till att gotta sig av sandstranden i Phuket. Detta boende kostar från 200 kr och ni påträffar det trestjärniga boendet längs med Karon Road Karon Beach.

från 201kr.

Kata Beach Center Hotel är ett prisvärt 3-stjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheterna Kata Beach och Dino Park Mini Golf. Det är på vägen Kata road Karon nära Big Buddha som du påträffar detta boende.

från 212kr.

Med en tvåstjärnig klass finner du rum från 212 kr på hotellet The Palms Residence. Boendet påträffas nära Phuket International Hospital och det tycks vara bland de absolut mest billiga hotellen i Phuket.

från 214kr.

Hotellet Phuket Airport FLY Hotel hittar du nära Blue Canyon Country Club med en två standard. Boendet hittar du på Soi NaiYang (Soi Kokmort ) Phuket Airport Tambon Saku och hör till de absolut mest överkomliga boendena i staden.

Alternativa resmål...

Om Phuket

Phuket är svenskarnas absoluta favoritö i Thailand, och inte är det väl konstigt att vi älskar denna underbara plats så mycket, här finns ju allt man kan önska sig. Phuket lämpar sig lika bra för den som reser med vänner, familj eller på romantisk resa med pojkvännen.

Här finns möjlighet till både fest och shopping, naturupplevelser och bara lugna dagar på någon utav öns otroligt högklassiga stränder.

Lite beroende av vad du är ute efter på din resa till Phuket finns det en del olika ställen att välja mellan. Den som är ute efter festande bör till exempel åka till Patong medan den som vill ha en lite lugnare semester kan besöka Surin Beach eller Khao Kard.

Det är den västra sidan utav ön som täcks utav turister vilket gör att det finns stora orörda naturområden på de andra delarna av ön som är väl värda en upptäcktsfärd. Det finns även en hel del andra roliga aktiviteter på Phuket, vad sägs till exempel om Elefantsafari? Eller en tur till öns zoo där du kan titta på djurshower eller bara förundras över djurparkens hundratals olika djur. Som på alla populära turistorter finns här gott om hotell, som dessutom är riktigt billiga. För de allra flesta hotellen behöver du inte betala mer än ungefär 300 kronor per natt. Naturligtvis finns det även lite lyxigare hotell, men även de upplevs som billiga att boka och priset går sällan särskilt långt över 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Phuket

Karta över Phuket med hotell