Filtrera Hotell

Pris: 57-2651 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bangkok

Hitta de bästa hotellen i Bangkok, Thailand för dig!
Visar 1-15 av 467 hotell i Bangkok. Inga hotell har filtrerats bort!
från 57kr.

Hotellet Sawasdee Welcome Inn är placerat endast en bit bort från sevärdheter som Temple of the Emerald Buddha (Wat Phra Kaeo), The Grand Palace och Temple of the Reclining Buddha (Wat Pho). Hotellet har en enstjärnig klass och det är bland de billigaste.

från 63kr.

Sawasdee Smile Inn är ett enstjärnigt hotell med de mest grundläggande faciliteter. Boendet anses vara bland de allra mest billiga hotellen i Bangkok och hotellets rum har bl.a. värdeförvaringsbox, TV (Lokala kanaler) och luftkonditionering.

från 75kr.

Med en 2-stjärnig standard finner ni hotellrum från 75 SEK på hotellet Thanapa Apartment. Hotellet är extremt billigt och du stöter på det nära Crystal Design Center i Bangkok.

från 85kr.

Thanapa Mansion är ett 2-stjärnigt hotell i Bangkok (Bang Khen). Det är på Phahon Yothin Yaek Phaholyothin Road Saphanmai som du hittar detta boende och är verkligen bland de hotell i Bangkok som är snällast mot reskassan.

från 91kr.

Hotellet Golden Apartment har en 2-stjärnig klass och rum från 91 SEK. Det mycket billiga boendet hittar ni i Bangkok.

från 91kr.

Hotellet Nest Boutique Resort är mycket billigt och har faciliteter som bar, massagebehandling och utomhuspool. Hotellet har en standard på 3 stjärnor och du stöter på det nära Paseo Mall längs Soi Latkrabang Phachaton road Latkrabang.

från 99kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel RIDE 'n Lazy @ Thai Wake Park har hotellrum till ett pris från 99 kronor. Detta hotell är beläget vid vattnet i Bangkok och det bedöms vara bland de allra mest billiga hotellen i Bangkok.

från 101kr.

Hotellet Grand Mandarin Residence har standardfaciliteter tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är bland de absolut billigaste hotellen i Bangkok och rummen är furnerade med exempelvis Internetanslutning, AC och minibar.

från 110kr.

2-stjärniga hotellet Wanghin 46 Apartment är beläget i affärskvarteren i Bangkok. Ni hittar det beläget jämte Soi Ladprao Wanghin Ladprao Wanghin Rd. och är absolut bland de hotell i Bangkok som är snällast mot reskassan.

från 113kr.

Med en 3-stjärnig klass hittar ni rum från 113 kr på hotellet Silver Gold Garden Suvarnabhumi Airport. Det är i Bangkok (Lat Krabang) som ni påträffar boendet och det är bland de mest billiga du kan boka.

från 114kr.

Det omtyckta hotellet Feung Nakorn Balcony Rooms and Cafe har trestjärnig standard och har tilldelats bra vitsord av hotellgäster som övernattat. Det är i Bangkok längs med Feungnakorn Rd Kwang Watratchabophi Pharnakorn nära Grand Palace som ni finner detta väldigt billiga hotell.

från 114kr.

En kort promenad från Sawasdee Bangkok Inn stöter ni på de populära turistattraktionerna The Grand Palace och Temple of the Reclining Buddha (Wat Pho). Detta tvåstjärniga hotell stöter du på vägen Khaosan Rd. Banglumpu Pranakorn i Bangkok.

från 114kr.

Med en tvåstjärnig standard är detta ett helt okej hotell inte långt ifrån efterfrågade turistattraktioner som The Grand Palace och Temple of the Reclining Buddha (Wat Pho). Det är nära Emerald Buddha-templet i Bangkok som du hittar Sawasdee Khaosan Inn, ett väldigt billigt boende med pris från 114 svenska kronor och uppåt.

från 123kr.

Suphan Lake Hometel är ett hotell som anses vara väldigt billigt och är utrustat med bekvämligheter som bland annat massagebehandling, restaurang och gym. Det är vid sjön och längs med gatan Soi Keharomklao Romklao Road Klongsongtonnoon Ladkrabang som ni påträffar detta 3-stjärniga boende.

från 127kr.

Hotellet Great Residence Hotel har en 3-stjärnig standard och rum på hotellet från 127 kronor och uppåt. Det är i Bangkok (Lat Krabang) som du stöter på detta hotell och det är billigare än de flesta hotell.

Alternativa resmål...

Om Bangkok

Bangkok är Thailands huvudstad, med sina 7 miljoner invånare är det verkligen ett myller av liv och rörelse. På thai heter staden Krung Thep Maha Nakhon vilket betyder Änglarnas stad. Faktum är att Bangkok och den andra Änglarnas stad (Los Angeles) inte har så lite gemensamt som man kanske skulle kunna tro.

Bangkok har Asiens bästa nattliv och otroligt mycket annat roligt och spännande att bjuda på. Det här är verkligen en stad som aldrig sover och gatorna tycks alltid vara fulla utav människor.

Klubbarna är många och det är också de toppklassiga restaurangerna. För den som inte tycker om att hålla igång hela nätterna så finns det en hel del att göra dagtid i Bangkok. Besök Wat Arun, gryningens tempel och förundras över det rikt utsmyckade templet som sträcker sig högt upp mot himmelen. Wat Saket är ett annat tempel som absolut är värt ett besök.

Förutom tempel bjuder Bangkok på Siam Ocean World, Sydostasiens största akvarieanläggning, Siam Park City som är ett enormt vattenland som överstiger din vildaste fantasi med en krokodilfarm en bit utanför Bangkok med över 60.000 krokodiler.

Det finns många billiga hotell i Bangkok för den som väljer att åka hit. Om man vill bo riktigt centralt kan man vara tvungen att betala ganska mycket, men om man kan tänka sig att bo lite längre ut i stan så kan priserna sjunka otroligt mycket. De billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt att boka.

Hotellkarta för Bangkok

Karta över Bangkok med hotell