Filtrera Hotell

Pris: 142-2540 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sydney

Hitta de bästa hotellen i Sydney, Australien för dig!
Visar 1-15 av 60 hotell i Sydney. Inga hotell har filtrerats bort!
från 142kr.

Det mycket billigahotellet Sydney Backpackers finnes inom kort gångavstånd till flera topprestauranger i Sydney. Det är nära Darling Harbour som ni påträffar detta 4-stjärniga boende med priser från 142 kr per rum.

från 189kr.

Med ett litet avstånd till omtyckta sevärdheter som Sea Life Sydney Aquarium och Queen Victoria Building (QVB) kanske hotellet World Square Hostel ett läckert val för dig. Detta hotell har en standard på 3 stjärnor och ni hittar det utmed gatan George Street i Sydney.

från 189kr.

Med ett kort gångavstånd till omtyckta attraktioner som Sea Life Sydney Aquarium och Art Gallery of NSW kanske hotellet Strattons Hostel ett schyst boende. Det är i Sydney längs med vägen Castlereagh Street som du stöter på detta tvåstjärniga hotell.

från 201kr.

Base Sydney - Backpacker är ett enstjärnigt hotell med en kostnad från 201 kr per natt. Det är nära Darling Harbour i Sydney som ni stöter på detta hotell och det är väldigt billigt.

från 555kr.

Y Hotel Hyde Park, ett 3-stjärnigt hotell i nära Sydney Opera House. Det är längs Wentworth Avenue som du finner detta boende och det tillhör de absolut förmånligaste.

från 577kr.

På det billiga hotellet Quality Inn Sydney får ni tillgång till bekvämligheter som till exempel gym, inomhuspool och bar till ett pris från 577 svenska kronor. Boendet finner du i stadens centrum i Sydney och har en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 587kr.

Days Inn Sydney Nova Scotia, ett hotell som bedöms vara billigt och är försett med faciliteter som tillexempel restaurang, gym och torrbastu. Det är i Sydney och längs vägen Kings Road som ni hittar detta tvåstjärniga boende.

från 603kr.

Comfort Inn Sydney är ett billigt hotell med en prislapp från 603 kronor per dygn och där ni får tillgång till bekvämligheter som är enkla. Detta hotell har en klass på två stjärnor och ligger i stadens centrum i Sydney.

från 641kr.

Det billiga hotellet Holiday Inn Sydney - Waterfront kostar från 641 SEK per natt och har faciliteter som till exempel hälsoklubb, restaurang och bar. Detta boende har en trestjärnig hotellstandard och finnes nära till utförsåkning i Sydney.

från 666kr.

En mängd omtyckta matställen i Sydney hittas nära det billiga hotellet Travelodge Hotel Sydney. Detta boende har 3 stjärnor i standard och ni hittar det nära Sydney Opera House med en pirslapp från 666 kr för en natt.

från 669kr.

Med en trestjärnig klass är detta ett utmärkt boende med ett kort gångavstånd till välbesökta sevärdheter som Manly Ferry och The Rocks. Det är nära Darling Harbour i Sydney som du hittar City Hotel, ett billigt boende med priser från 669 SEK per dygn.

från 669kr.

Metro Hotel on Pitt är ett prisvärt fyrstjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheter som Sydney Ferries och Royal Botanic Gardens. Det är på vägen Pitt Street nära Darling Harbour som du påträffar detta hotell.

från 670kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som påträffas nära välbesökta sevärdheterna Sea Life Sydney Aquarium och Art Gallery of NSW. Det är nära Darling Harbour i Sydney som ni påträffar Vibe Hotel Sydney, ett mycket billigt hotell med hotellrum från 670 kronor och uppåt.

från 670kr.

Queen Victoria Building (QVB) och Chinese Garden of Friendship är omtyckta sevärdheter som ni hittar nära detta 3-stjärniga logi. Med hotellrum från 670 svenska kronor och uppåt är Central Station Hotel billigt med en schyst placering nära Sydney Opera House.

från 720kr.

Ibis Sydney World Square är ett 3-stjärnigt hotell i Sydney nära Darling Harbour. Det är vid vägen Pitt Street som detta boende är beläget och tillhör de billiga boendena i Sydney.

Alternativa resmål...

Om Sydney

Sydney är Australiens huvudstad och ett mycket populärt turistmål. Här kan du njuta utav storstadens höga puls samtidigt som du har Australiens fantastiska natur alldeles runt hörnet. Här kan du även sola och bada vid någon utav Sydneys underbara stränder. Det är helt enkelt den perfekta destinationen för dig som vill få ut så mycket som möjligt av din semester.

Sydney har en hel del riktigt enastående sevärdheter. En tur till det berömda operahuset är ett definitivt måste. Operahuset är byggt i vitt kakel och den unika arkitekturen för tankarna till vita segel, vilket passar perfekt där det ligger vid den vackra hamnen. Det finns möjlighet att få en guidad tur i Operahuset.

Sydney Harbour Bridge är något annat som måste ses när man besöker Sydney. Bron höjer sig hela 134 meter över havet, riktigt varma dagar kan stålet i bron expandera vilket leder till att bron höjer sig flera centimeter. Någon utav Sydneys botaniska trädgårdar är också värda ett besök, här kan du koppla bort storstaden och försvinna bort bland all växtlighet. Sydney har en hel del hotell att välja mellan både centralt och lite utanför staden. Om man vill bo så billigt så möjligt så kan det hända att man får välja ett hotell som ligger lite utanför Sydney city. Priserna är lite olika men ligger på ungefär 1000 kronor per natt. Men det finns en del hotell som är riktigt billiga att boka och inte kostar mer än några hundralappar.

Hotellkarta för Sydney

Karta över Sydney med hotell