Filtrera Hotell

Pris: 142-2540 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sydney

Hitta de bästa hotellen i Sydney, Australien för dig!
Visar 31-45 av 60 hotell i Sydney. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1136kr.

Från Mantra on Kent har du en bit bort till några populära attraktioner som exempelvis Sydney Ferries och Sea Life Sydney Aquarium. Detta hotell har en hotellstandard på fyra stjärnor och du påträffar det intill gatan Kent Street i Sydney.

från 1136kr.

Från Castlereagh Boutique Hotel har du kort avstånd till många välbesökta attraktioner som exempelvis Sydney Ferries och Royal Botanic Gardens. Det är i Sydney vid Castlereagh Street som ni stöter på detta fyrstjärniga hotell.

från 1150kr.

Det företagsvänliga The Menzies Sydney är ett fyrstjärnigt hotell vid gatan Carrington St. Här företagsbekvämligheter som konferensrum, företagstjänster m.m. och med ett pris från 1150 kr.

från 1176kr.

Ni har nära till många efterfrågade attraktioner som Royal Botanic Gardens och Sydney Ferries från hotellet Park8 Hotel by 8Hotels. Detta fyrstjärniga hotell finner ni på vägen Castlereagh St i Sydney.

från 1183kr.

Du finner eleganta Radisson Hotel & Suites Sydney på gatan Liverpool Street nära Darling Harbour. Detta boende är ett bra alternativ för er som önskar en lyxigare tillvaro med exempelvis inomhuspool och bastu.

från 1183kr.

Med ett kort avstånd till en mängd populära matställen i Sydney är Wyndham Vacation Resort Asia Pacific Sydney ett bra hotell. Detta boende har 4 stjärnor i klass och ligger nära Sydney Opera House med en pirslapp från 1183 SEK per natt.

från 1203kr.

Med ett litet gångavstånd till populära sevärdheter som Sydney Opera House och Manly Ferry kanske hotellet The York by Swiss-Belhotel International ett bra boende. Det är i Sydney längs med York Street som du påträffar detta fyrstjärniga boende.

från 1203kr.

Med ett litet avstånd till populära sevärdheter som The Rocks och Manly Ferry kanske hotellet Metro Apartments on Darling Harbour - Sydney ett bra val. Detta boende har en hotellstandard på tre stjärnor och ni finner det längs med vägen Sussex Street i Sydney.

från 1211kr.

Det eleganta Rydges World Square längs med gatan Pitt Street nära Darling Harbour. Som hotellgäst får ni få tillgång till eleganta bekvämligheter som t.ex. kemtvätt, gym och företagscenter.

från 1231kr.

Det är nära Sydney Opera House längs med vägen Phillip Street som ni finner Sofitel Sydney Wentworth, ett lyxhotell för den kräsne. Boendet är perfekt för er som önskar en lyxigare vistelse med exempelvis hälsoklubb och massagebehandling.

från 1272kr.

Det lyxiga hotellet Pullman Sydney Hyde Park hittas i Sydney (East Sydney) vid vägen College Street. Hotellet är perfekt för er som önskar en lyxigare tillvaro med t.ex. bastu och utomhuspool.

från 1278kr.

Det mysiga boendet Fraser Suites Sydney har en standard på fem stjärnor och är ett idealiskt alternativ för en romantisk weekend. Från 1278 SEK per dygn kan du få hotellrum för och hotellet finner ni nära Darling Harbour i Sydney.

från 1338kr.

Det uppskattade lyxhotellet PARKROYAL Darling Harbour har fyrstjärnig standard och har fått beundransvärt betyg. Det är nära Darling Harbour vid gatan Day St som ni finner detta boende i Sydney.

från 1345kr.

Detta lyxiga hotell vid namn The Grace Hotel finner du längs gatan York Street nära Darling Harbour. Detta boende är utmärkt för dig som vill ha en lyxigare tillvaro med bland annat pool inomhus och massagebehandling.

från 1346kr.

Det lyxiga hotellet Hilton Sydney ligger nära Darling Harbour längs med vägen George Street. Med hälsoklubb, spa och glamorösa bekvämligheter blir standarden toppklassig.

Alternativa resmål...

Om Sydney

Sydney är Australiens huvudstad och ett mycket populärt turistmål. Här kan du njuta utav storstadens höga puls samtidigt som du har Australiens fantastiska natur alldeles runt hörnet. Här kan du även sola och bada vid någon utav Sydneys underbara stränder. Det är helt enkelt den perfekta destinationen för dig som vill få ut så mycket som möjligt av din semester.

Sydney har en hel del riktigt enastående sevärdheter. En tur till det berömda operahuset är ett definitivt måste. Operahuset är byggt i vitt kakel och den unika arkitekturen för tankarna till vita segel, vilket passar perfekt där det ligger vid den vackra hamnen. Det finns möjlighet att få en guidad tur i Operahuset.

Sydney Harbour Bridge är något annat som måste ses när man besöker Sydney. Bron höjer sig hela 134 meter över havet, riktigt varma dagar kan stålet i bron expandera vilket leder till att bron höjer sig flera centimeter. Någon utav Sydneys botaniska trädgårdar är också värda ett besök, här kan du koppla bort storstaden och försvinna bort bland all växtlighet. Sydney har en hel del hotell att välja mellan både centralt och lite utanför staden. Om man vill bo så billigt så möjligt så kan det hända att man får välja ett hotell som ligger lite utanför Sydney city. Priserna är lite olika men ligger på ungefär 1000 kronor per natt. Men det finns en del hotell som är riktigt billiga att boka och inte kostar mer än några hundralappar.

Hotellkarta för Sydney

Karta över Sydney med hotell