Filtrera Hotell

Pris: 142-2540 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sydney

Hitta de bästa hotellen i Sydney, Australien för dig!
Visar 46-60 av 60 hotell i Sydney. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1346kr.

Detta lyxhotell med namnet Sheraton on the Park hittar du längs med gatan Elizabeth Street nära Darling Harbour. Boendet har både hälsoklubb, torrbastu och en lyxig atmosfär för alla av hotellets gäster.

från 1370kr.

Med en 4-stjärnig hotellstandard är detta ett idealiskt boende nära till populära sevärdheter som Manly Ferry och Sydney Opera House. Från 1370 svenska kronor per dygn kan ni få rum på Medina Serviced Apartments Martin Place nära Circular Quay i Sydney.

från 1374kr.

Ett populärt lyx-hotell är Novotel Sydney Darling Harbour som du påträffar nära Darling Harbour och har många tillfredställda hotellgäster. Detta hotells klass är på fyra stjärnor och hör inte till de billigare i Sydney.

från 1401kr.

Mantra 2 Bond Street har ett superbra läge en bit bort från de populära turistattraktionerna Manly Ferry och Darling Harbour. Det är i Sydney vid Corner Of George & Bond Street som ni hittar detta 4-stjärniga hotell.

från 1420kr.

Detta flotta hotell med namnet Amora Hotel Jamison Sydney hittar du längs Jamison Street nära Circular Quay. Med företagscenter, kemtvätt och glamorösa bekvämligheter blir boendet högklassigt.

från 1454kr.

Nära Darling Harbour finnes lyxhotellet The Westin Sydney, placerat vid Pitt Street. Detta boende har både kemtvätt, massage och en lyxig atmosfär för hotellets gäster.

från 1535kr.

Med behaglig övernattning och en hotellstandard på 4 stjärnor har ni bara ett kort avstånd till de populära sevärdheterna Queen Victoria Building (QVB) och Sea Life Sydney Aquarium. Från 1535 kr per dygn kan ni få ett hotellrum på Quest on Dixon Darling Harbour nära Darling Harbour i Sydney.

från 1539kr.

Det glamorösa lyxhotellet Swissotel Sydney är beläget på gatan Market Street, nära Darling Harbour. Under din underbara tid som hotellgäst på lyxhotellet kan du ta del av lyxiga bekvämligheter som exempelvis massagebehandling, företagscenter och bastu.

från 1555kr.

Det uppskattade lyxhotellet Radisson Blu Plaza Hotel Sydney har femstjärnig standard och har tilldelats beundransvärt betyg. Boendet stöter du på vid O'Connell Street nära Sydney Opera House.

från 1751kr.

Ni hittar glamorösa InterContinental Sydney vid gatan Macquarie Street nära Sydney Opera House. Boendet är utmärkt för dig som vill ha en lyxigare tillvaro med exempelvis kemtvätt och pool (inomhus).

från 1875kr.

Längs med Pitt Street ligger lyxhotellet Marriott Sydney Harbour liggandes nära Sydney Opera House. Boendet är ett bra alternativ för er som vill ha en lyxigare vistelse med till exempel massagebehandling och företagscenter.

från 1978kr.

Nära Darling Harbour finnes det glansfulla hotellet Meriton Serviced Apartments - Kent Street, Sydney, placerat längs med Kent Street. Under din lyxiga tid som hotellgäst på lyxhotellet kan du få tillgång till bl.a. pool inomhus, torrbastu och gym.

från 1983kr.

Four Seasons Hotel Sydney är beläget intill George St., är passande för affärsrörelser och har en standard på fem stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 1983 kronor per dygn och på hotellet hittar du till exempel bolagsanpassade faciliteter som bolagscenter och rum för konferens.

från 2089kr.

Om du önskar leva förtrollande vackert i Sydney så kan det femstjärniga boendet Pullman Quay Grand Sydney Harbour (ex Quay Grand Suites) möjligtvis vara för dig. Det är nära Sydney Opera House som du hittar boendet och där ni kan få hotellrum från 2089 svenska kronor och uppåt.

från 2540kr.

Många populära restauranger i Sydney påträffas nära lyxhotellet QT Sydney. Det är nära Darling Harbour som detta femstjärniga hotell är stationerat med rum från 2540 SEK och uppåt.

Alternativa resmål...

Om Sydney

Sydney är Australiens huvudstad och ett mycket populärt turistmål. Här kan du njuta utav storstadens höga puls samtidigt som du har Australiens fantastiska natur alldeles runt hörnet. Här kan du även sola och bada vid någon utav Sydneys underbara stränder. Det är helt enkelt den perfekta destinationen för dig som vill få ut så mycket som möjligt av din semester.

Sydney har en hel del riktigt enastående sevärdheter. En tur till det berömda operahuset är ett definitivt måste. Operahuset är byggt i vitt kakel och den unika arkitekturen för tankarna till vita segel, vilket passar perfekt där det ligger vid den vackra hamnen. Det finns möjlighet att få en guidad tur i Operahuset.

Sydney Harbour Bridge är något annat som måste ses när man besöker Sydney. Bron höjer sig hela 134 meter över havet, riktigt varma dagar kan stålet i bron expandera vilket leder till att bron höjer sig flera centimeter. Någon utav Sydneys botaniska trädgårdar är också värda ett besök, här kan du koppla bort storstaden och försvinna bort bland all växtlighet. Sydney har en hel del hotell att välja mellan både centralt och lite utanför staden. Om man vill bo så billigt så möjligt så kan det hända att man får välja ett hotell som ligger lite utanför Sydney city. Priserna är lite olika men ligger på ungefär 1000 kronor per natt. Men det finns en del hotell som är riktigt billiga att boka och inte kostar mer än några hundralappar.

Hotellkarta för Sydney

Karta över Sydney med hotell