Filtrera Hotell

Pris: 666-1995 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Canberra

Hitta de bästa hotellen i Canberra, Australien för dig!
Visar 1-15 av 16 hotell i Canberra. Inga hotell har filtrerats bort!
från 666kr.

Canberra Rex Hotel är ett hotell med 3 stjärnor och inomhuspool, pub och restaurang för hotellets gäster. Hotellrummen är utrustade med det enklaste du kan behöva för övernattning.

från 710kr.

Det romantiska hotellet Pavilion on Northbourne har en klass på fyra stjärnor och är ett bra val för en romantisk vistelse i Canberra. Rummen på hotellet har en prislapp från 710 kronor för en kärleksfull stämning och hotellet är beläget i Dickson (Stad) i Canberra.

från 796kr.

Forrest Hotel and Apartments är ett billigt hotell med de mest vitala bekvämligheter. Det är nära Parliament House och utmed gatan National Circuit som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 846kr.

Håll dig i form under ditt besök i Canberra med motionsanläggningen på det fyrstjärniga Mercure Canberra. Från 846 kr per dygn får man tillgång till de billiga rummen på hotellet som till exempel har Internetanslutning, minibar och luftkonditionering.

från 873kr.

Det fyrstjärniga hotellet Rydges Capital Hill har faciliteter som pool (inomhus), hälsoklubb och torrbastu. Boendet är tämligen billigt och rummen är furnerade med det enklaste.

från 873kr.

Lyxhotellet Mantra on Northbourne hittas i Canberra (Stad) längs med vägen Northbourne Avenue. Detta lyxiga hotell har bl.a. kemtvätt och bastu för sina gäster.

från 947kr.

Du har inte långt till en mängd välbesökta turistattraktioner som National Film & Sound Archive och Lake Burley Griffin från hotellet Adina Apartment Hotel Canberra, James Court. Det är i Canberra längs med vägen Northbourne Avenue som ni påträffar detta 4-stjärniga boende.

från 975kr.

Det lyxiga och glansfulla hotellet Clifton Suites on Northbourne finns vid Northbourne Avenue, i Canberra (Stad). Den lyxiga tillvaron ger ett bra lugn med till exempel pool utomhus och gym.

från 1008kr.

Detta lyxiga hotell med namnet Rydges Lakeside Canberra hittar du längs med gatan London Circuit i Canberra (Stad). Som hotellgäst får ni få tillgång till lyxiga faciliter som bl.a. lyxfaciliteter.

från 1036kr.

Det fyrstjärniga hotellet Belconnen Premier Inn har hotellrum till priser från 1036 SEK och uppåt. Det är nära University of Canberra som du hittar hotellet.

från 1156kr.

Med gångavstånd till kuriositeterna Manuka Oval och Presbyterian Church of St. Andrew finner du ett 3-stjärnigt hotell vid namn Medina Serviced Apartments Canberra som anses vara. Det är på gatan Giles Street i Kingston (Capital Hill) som du finner hotellet.

från 1190kr.

Det lyxiga hotellet Novotel Canberra ligger i Canberra (Stad) längs med vägen Northbourne Avenue. Som hotellgäst får ni få tillträde till eleganta faciliter som till exempel företagscenter, kemtvätt och torrbastu.

från 1217kr.

Efterfrågade sevärdheter som Lake Burley Griffin och Australian War Memorial ligger inte långt ifrån detta fyrstjärniga hotell. Det är i Canberra (Stad) som ni finner Crowne Plaza Canberra, ett hotell med priser från 1217 svenska kronor som billigast.

från 1251kr.

Detta lyxhotell med namnet Diamant Hotel Canberra finner du längs gatan Edinburgh Avenue nära National Museum of Australia. Den tjusiga tillvaron ger ett bra lugn med exempelvis kemtvätt och massage.

från 1346kr.

I Canberra (Stad) och inte långt från sevärdheterna National Museum of Australia och Lake Burley Griffin finnes BreakFree Capital Tower. Detta hotell är ett fint hotell och med en standard på fyra stjärnor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Canberra

Karta över Canberra med hotell