Filtrera Hotell

Pris: 344-1851 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Salvador

Hitta de bästa hotellen i Salvador, Brasilien för dig!
Visar 1-15 av 31 hotell i Salvador. Inga hotell har filtrerats bort!
från 344kr.

Hotel Itapoa Praia är ett väldigt billigt hotell med de huvudsakliga faciliteterna. Det är i Salvador (Pituaçu - Jaguaribe) och på gatan Rua Dias Gomes Piata som du hittar detta 3-stjärniga boende.

från 426kr.

Med ett kort avstånd till många omtyckta restauranger i Salvador är det extremt billiga San Marco Hotel ett attraktivt hotell. Det är i Salvador (Armação) som ni finner detta trestjärniga boende med priser från 426 svenska kronor.

från 473kr.

Välbesökta attraktioner som Igreja Sao Francisco och Pelourinho ligger en bit bort från boendet Pousada Colonial Chile. Detta tvåstjärniga hotell hittar du på gatan Rua Chile Centro i Salvador.

från 478kr.

Gymmet på det trestjärniga Mercure Salvador Boulevard ger er ett härligt tillfälle att träna kondition under din vistelse i Salvador. De extremt billiga rummen på hotellet ligger från 478 kr och har t.ex. safebox, minibar och luftkonditionering.

från 495kr.

Portobello Ondina Praia har en standard på tre stjärnor och en träningsanläggning att styrketräna i under vistelsen i Salvador. Exempel på det som finns i de billiga rummen är luftkonditionering och minibar, och kostnaden för dem ligger från 495 svenska kronor.

från 510kr.

Caesar Business Salvador (Future Mercure) är ett omtyckt hotell med en hel del tillfredställda gäster sedan förut och påträffas i Salvador (Iguatemi - affärsdistrikt). Hotellstandarden är trestjärnig för detta hotell och vilket klassas som överkomligt.

från 521kr.

Ett stenkast till en bra solplats bjuder Hotel Oceanico Armacao på som är byggt nära badstranden i Salvador. Det 3-stjärniga hotellet påträffas vid gatan Avenida Otavio Mangabeira Jardim Armacao med ett pris från 521 svenska kronor.

från 551kr.

Tulip Inn Centro de Convenções ligger vid Rua Augusto Lopes Pontes , är ett väldigt prima alternativ för etablissemang och har en standard på 3 stjärnor. Kemtvätt och konferensrum är exempel på företagsfaciliteter och rummen har ett pris från 551 kr per dygn.

från 581kr.

Cocoon Hotel & Lounge är ett 4-stjärnigt boende i Salvador med en sagolik prägel. Hotellrummen kan du hyra från 581 kronor och du hittar hotellet i Salvador (Pituaçu - Jaguaribe).

från 583kr.

En hel del omtyckta restauranger i Salvador påträffas inom ett kort avstånd till hotellet Golden Tulip Rio Vermelho. Rummen har priser från 583 kr och det är i Salvador (Rio Vermelho) som man du påträffar detta trestjärniga boende.

från 597kr.

Mercure Salvador Rio Vermelho Hotel påträffas precis intill sandstranden i Salvador med bra utgångspunkt för att sola. Detta boende är trestjärnigt och är byggt på vägen Rua Fonte Do Boi Rio Vermelho med en kostnad från 597 kr.

från 663kr.

Det trestjärniga hotellet Grande Hotel da Barra har bekvämligheter som bar, restaurang och utomhuspool. Boendet är någorlunda bra i pris och rummen är furnerade med exempelvis minibar, AC och safebox.

från 664kr.

Spahotellet Pestana Bahia Hotel har avkopplande faciliteter som massagebehandling, utomhuspool och hälsoklubb. Detta härliga spahotell med 4 stjärnor är byggt vid vägen Rua Fonte Do Boi Rio Vermelho i Salvador (Rio Vermelho).

från 680kr.

Det 3-stjärniga hotellet Atlantic Towers Salvador har rum till priser från 680 SEK och uppåt. Det lite dyrare boendet finnes nära Jesus da Barra i Salvador.

från 688kr.

För mycket bad i Salvador kan Hotel Oceanico Ondina som finns nära badstranden vara ett möjligt val. Det är längs med vägen Avenida Oceanica Ondina som ni finner detta badvänliga boende med 3 stjärnor och till priser från 688 kronor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Salvador

Karta över Salvador med hotell