Filtrera Hotell

Pris: 485-623 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Espoo

Hitta de bästa hotellen i Espoo, Finland för dig!
Visar 1-6 av 6 hotell i Espoo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 485kr.

Från 485 SEK kan du få ett hotellrum på Hellsten Espoo, ett mycket billigt hotell med bekvämligheter som är det vanligaste. Hotellet har en trestjärnig klass och finnes i Espoo (Grankulla).

från 523kr.

Det uppskattade hotellet GLO Hotel Espoo Sello har 4-stjärnig hotellstandard och har tilldelats bra vitsord av tidigare hotellgäster. Det är ett väldigt billigt hotell som finns i Espoo (Grankulla) på vägen Leppaevaarankatu.

från 527kr.

Intill vägen Tapionaukio finnes det företagsanpassade hotellet Sokos Hotel Tapiola Garden med en standard på fyra stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 527 SEK och exempel på faciliteter för affärsresenärer är rum för konferens och konferenssal.

från 569kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Hanasaari är ett prima alternativ för affärsresenärer och ni hittar det vid vägen Hanasaarenranta. Konferensrum och bolagscenter är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen har en kostnad från 569 kronor.

från 576kr.

Det företagsvänliga Hotel Kuninkaantie är ett trestjärnigt hotell vid gatan Lakelankatu. Här företagsfaciliteter som konferenssal, konferensrum m.m. och med en kostnad från 576 svenska kronor.

från 623kr.

Om du vill övernatta på ett populärt hotell som fått fina omdöme av tidigare hotellgäster så kan det fyrstjärniga Radisson Blu Hotel, Espoo vara något för dig. Det är i Espoo (Otaniemi) vid Otaranta som du stöter på detta boende.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Espoo

Karta över Espoo med hotell