Filtrera Hotell

Pris: 344-1326 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Helsingfors

Hitta de bästa hotellen i Helsingfors, Finland för dig!
Visar 1-15 av 34 hotell i Helsingfors. Inga hotell har filtrerats bort!
från 344kr.

Det tvåstjärniga hotellet Eurohostel betraktas vara prisvärt och är beläget en bit ifrån sevärdheterna Lutheran Cathedral (Tuomiokirkko) och Esplanade. Du hittar boendet längs Linnankatu nära Uspenski-katedralen.

från 448kr.

Lutheran Cathedral (Tuomiokirkko) och Rock Church (Temppeliaukio Kirkko) är populära turistattraktioner som du finner inte långt ifrån detta 2-stjärniga logi. Från 448 kronor kan ni få ett hotellrum på det extremt billiga Hotel Finn nära Konstmuseet Ateneum i Helsingfors.

från 497kr.

En kort bit från Hotel Arthur hittar du de välbesökta attraktionerna Lutheran Cathedral (Tuomiokirkko) och Rock Church (Temppeliaukio Kirkko). Det är i Helsingfors intill vägen Vuorikatu som ni stöter på detta 3-stjärniga boende.

från 531kr.

Nära Kiasma Museet för nutidskonst och inte långt bort från sevärdheterna Rock Church (Temppeliaukio Kirkko) och Lutheran Cathedral (Tuomiokirkko) stöter du på Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu. Boendet är mycket billigt och med en klass på 2 stjärnor.

från 584kr.

Om bekvämligheter som är det mest viktiga är ett måste så kan kanske Hellsten Helsinki Senate vara det extremt billigt hotellet för er med ett pris från 584 SEK per natt. Detta boende har en klass på tre stjärnor och finns nära Uspenski-katedralen i Helsingfors.

från 591kr.

I Helsingfors (Kottby) finner du hotellet Park Hotel Kapyla vilket har en fyrstjärnig standard. Ni hittar detta boendet beläget på gatan Pohjolankatu och hör definitivt till de boende i Helsingfors som är snällast mot plånboken.

från 599kr.

Välbesökta attraktioner som Rock Church (Temppeliaukio Kirkko) och Lutheran Cathedral (Tuomiokirkko) ligger på gångavstånd från hotellet GLO Hotel Art. Detta boende finns intill gatan Loennrotinkatu i Helsingfors och har en hotellstandard på 4 stjärnor.

från 605kr.

Intill Pohjoinen Rautatiekatu stöter du på det företagsvänliga hotellet Helka med en standard på tre stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 605 SEK per dygn och på hotellet hittar du bland annat bolagsanpassade tjänster som företagstjänster och kemtvätt.

från 632kr.

Cumulus Hakaniemi är ett beundrat hotell med flera nöjda gäster och är beläget nära Helsingfors katedral. Detta hotells standard är på tre stjärnor och är ett prisvärt val med hotellrum för 632kr.

från 637kr.

Hotellet Hellsten Helsinki Parliament ligger inte mer än en bit bort från sevärdheter som Lutheran Cathedral (Tuomiokirkko), Esplanade och Rock Church (Temppeliaukio Kirkko). Hotellet har en trestjärnig standard och som räknas som förmånligt.

från 642kr.

Detta hotell är billigt, har 3 stjärnor, hittas nära Nationalmuseum och har hotellrum furnerade med bl.a. minibar, värdeförvaringsbox och AC. På hotellet Holiday Inn Helsinki West- Ruoholahti går det att under lågsäsong teckna ett hotellrum från 642 kronor.

från 675kr.

Cumulus Kaisaniemi, ett hotell som är utrustat med faciliteter som bara är grundläggande. Det är nära Konstmuseet Ateneum och utmed gatan Kaisaniemenkatu som du påträffar detta 3-stjärniga hotell.

från 675kr.

Sokos Hotel Albert är ett hotell i Helsingfors med många omtyckta matställen inom kort avstånd. Boendet har tre stjärnor i klass och finns nära Konstmuseet Ateneum med en pirslapp från 675 kronor per natt.

från 676kr.

Håll dig i form under vistelsen i Helsingfors med gymmet på det fyrstjärniga Best Western Premier Hotel Katajanokka. Utrustningen i de mycket billiga rummen på hotellet är till exempel TV (Lokala kanaler), AC och värdeförvaringsbox, och de har en prislapp från 676 svenska kronor.

från 682kr.

Sokos Hotel Presidentti är ett trestjärnigt hotell utformat för bolag och påträffas på Etelaeinen Rautatiekatu. Hotellrummen kostar från 682 svenska kronor och på hotellet finns t.ex. företagsanpassade faciliteter som kemtvätt av kläder och bolagscenter.

Alternativa resmål...

Om Helsingfors

Helsingfors är Finlands huvudstad, en levande stad fylld utav kontraster. Genom historien har Finland slitits mellan öst och väst och detta märks tydligt i den här underbara staden som har tagit till sig det allra bästa från båda väderstrecken. Helsingfors är en perfekt turiststad då den är lätt att upptäcka och det mesta ligger på promenadavstånd. Man känner sig snabbt som hemma i Finlands största stad. Oavsett om man kommer till staden för att koppla av eller för att släppa loss är Helsingfors perfekt. Staden har en underbar skärgård för den som känner för en dagskryssning mellan öarna och en bred klubbkultur för den som har kommit till staden för att festa. Helsingfors har som mål att vara en personlig stad som satsar på kvalitet istället för kvantitet, och i den frågan har de verkligen lyckats.

Det finns gott om hotell i Helsingfors för den som skall stanna några nätter. I stadens centrum finns det många billiga hotell men det finns också flera som ligger i stadens utkant, allt för alla smaker helt enkelt. Priserna varierar en del, men de billigare hotellen kostar ungefär 2000 kronor på natt.

Hotellkarta för Helsingfors

Karta över Helsingfors med hotell