Filtrera Hotell

Pris: 648-1280 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Umeå

Hitta de bästa hotellen i Umeå, Sverige för dig!
Visar 1-7 av 7 hotell i Umeå. Inga hotell har filtrerats bort!
från 648kr.

På Hotell Björken finnes hotellrum från 648 kronor, en hotellstandard på tre stjärnor och ett läge på Lasarettsbacken. På rummen kan ni ta del av det enklaste.

från 792kr.

Om faciliteter som pub, gym och torrbastu är ett måste så kan kanske Hotel Aveny vara det mycket billigt hotellet för dig med en kostnad från 792 svenska kronor per natt. Ni finner hotellet nära Norrlandsoperan i Umeå med en standard på 4 stjärnor.

från 825kr.

Längs med Storgatan finner ni det 4-stjärniga hotellet Stora Hotellet som har rum från 825 kronor. Hotellrummen på hotellet har det mest väsentliga.

från 904kr.

Det fyrstjärniga Scandic Umeå Syd har lediga rum till en prislapp från 904 svenska kronor och ni hittar det på Yrkesvägen. Hotellets rum har det vanligaste.

från 1050kr.

Det fyrstjärniga hotellet Clarion Collection Hotel Uman finnes på Storgatan och kostar från 1050 kronor. På rummen kan du ta del av det mest huvudsakliga.

från 1125kr.

På vägen Storgatan påträffar du det 4-stjärniga hotellet Scandic Plaza Umeå som har rum från 1125 kronor. Hotellets rum är utrustade med standardutrustning.

från 1280kr.

Comfort Hotel Winn är ett 4-stjärnigt boende med rum från 1280 kr och som ni påträffar vid Skolgatan. Utstyrseln på rummen består av t.ex. minibar och luftkonditionering.

Alternativa resmål...

Om Umeå

Umeå ligger i norra Sverige och är Norrlands största tätort. Staden är perfekt för alla typer utav turister, den friluftsintresserade har möjlighet till fantastiska vandringsturer i ett landskap där solen aldrig riktigt tycks går ner om somrarna. Om vintrarna finns det möjlighet att till exempel åka hundspann och skoter eller bara vandrar runt i ett svårslaget vinterlandskap. Men naturligtvis finns här även aktiviteter för den som föredrar värmen inomhus.

Hotell finns det en hel del av i staden och man behöver inte söka länge innan man kan boka sig ett lite billigare rum. Hotellen ligger på drygt tusen kronor per natt, en del kostar lite mer, men då får man också mer för pengarna. I det stora hela är det helt enkelt billigt att bo på hotell i Umeå. Det finns dessutom en hel del olika alternativa sätt att bo på, det finns till exempel stugor för den som känner för det. Men för den som föredrar ett mer traditionellt hotell är det alltså lätt att hitta både centralt och lite utanför stadskärnan.

Hotellkarta för Umeå

Karta över Umeå med hotell