Filtrera Hotell

Pris: 838-1130 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kiruna

Hitta de bästa hotellen i Kiruna, Sverige för dig!
Visar 1-4 av 4 hotell i Kiruna. Inga hotell har filtrerats bort!
från 838kr.

Hotell Vinterpalatset är ett trestjärnigt boende som du påträffar vid Järnvägsgatan och som kostar från 838 kronor per hotellrum. Hotellrummen på hotellet har det vanligaste.

från 895kr.

Hotel Bishops Arms har ett superbra läge inte långt till de efterfrågade sevärdheterna Kiruna Guidetur - Day Trips och Kiruna Kyrka. Detta boende ligger längs med vägen Foereningsgatan i Kiruna och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 1108kr.

Camp Ripan är ett fyrstjärnigt hotell som du hittar längs med vägen Campingvägen och som har en kostnad från 1108 kronor per hotellrum. Hotellets rum har det enklaste.

från 1130kr.

Vid vägen Lars Janssonsgatan finner du det fyrstjärniga boendet Scandic Ferrum som har hotellrum från 1130 svenska kronor per natt. Rummen på hotellet har det mest viktiga.

Alternativa resmål...

Om Kiruna

Kiruna ligger i de allra nordligaste delarna av Sverige och är den enda staden i Lappland. Även om Kiruna kanske inte har allt för många invånare så var staden fram till 70-talet till ytan världens största stad. Staden ligger på fjället Haukivaara och att besöka den är en unik naturupplevelse. Här är naturen i sig ett fantastiskt skådespel med norrsken och midnattssol. För den som inte fascineras utav naturupplevelser så är Kiruna som stad också mycket intressant. Oavsett om du besöker Kiruna på sommaren eller vintern så kommer det att bli en intressant upplevelse, även om vintrarna i dessa nordligaste delar kanske inte är till för de lättfrusna. Det finns ett flertal hotell i Kiruna, både i stadens centrum och utanför. Priset på hotellen brukar ligga runtomkring 1000 kronor per natt, med tanke på omgivningen upplevs detta billigt. Ett besök i Kiruna är definitivt en upplevelse man kommer ihåg.

Hotellkarta för Kiruna

Karta över Kiruna med hotell