Filtrera Hotell

Pris: 492-1281 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Luleå

Hitta de bästa hotellen i Luleå, Sverige för dig!
Visar 1-7 av 7 hotell i Luleå. Inga hotell har filtrerats bort!
från 492kr.

Hotellet Elite Stadshotellet, Luleå ligger nära Luleå domkyrka med en fyr standard. Ni hittar detta boendet beläget intill vägen Storgatan och hör till de mest billiga hotellen du kan finna i Luleå.

från 624kr.

Hotell Aveny är ett tvåstjärnigt boende som ni finner längs med vägen Hermelinsgatan och som kostar från 624 svenska kronor per rum och natt. Rummen på Hotell Aveny är utrustade med standardutrustning.

från 639kr.

På Park Hotell stöter ni på hotellrum från 639 svenska kronor, en standard på tre stjärnor och ett läge på Kungsgatan. Endast det vanligaste är exempel på vad hotellrummen har som utbud.

från 753kr.

Det fyrstjärniga Comfort Hotel Arctic har rum till en prislapp från 753 kronor och ni hittar det längs Sandviksgatan. Hotellrummen på Comfort Hotel Arctic är utrustade med det mest huvudsakliga.

från 885kr.

Det fyrstjärniga hotellet Quality Hotel Luleå ligger på Storgatan och har ett pris från 885 kr per rum. Rummen på Quality Hotel Luleå erbjuder det vanligaste.

från 891kr.

På Scandic Luleå hittar du hotellrum från 891 SEK, en hotellstandard på fyra stjärnor och ett läge på Banvägen. Utstyrseln på hotellrummen omfattar det enklaste.

från 1281kr.

Vid gatan Skeppsbrogatan SE ligger det fyrstjärniga boendet Clarion Hotel Sense som har rum från 1281 svenska kronor per hotellrum. Hotellrummen på Clarion Hotel Sense har att erbjuda standardutrustning.

Alternativa resmål...

Om Luleå

Luleå ligger långt upp i norra Sverige, täckt av snö om vintrarna och upplyst av midnattssolen om somrarna. Men trots sin något avskilda placering i detta avlånga land är Luleå på intet sätt en händelselös stad, tvärtom. Luelå är en stad som värnar om kulturen, till exempel finns här Kulturens hus med konsthallar och konsertsalar.

Något annat alldeles speciellt med Luleå är dess skärgård, här kan du båtluffa mellan 1312 öar, perfekt för ljusa sommarkvällar. Eller om du besöker staden vintertid så är skärgården perfekt för till exempel långfärdsskridskor.

I Luleå finns det en hel del hotell, både centralt och utanför stadskärnan. Hotellen är riktigt billiga, priset ligger runt 800 kronor per natt. De lite finare hotellen kostar naturligtvis lite mer, men det är svårt att hitta ett som ligger över tusenlappen. Det är alltså riktigt prisvärt att bo på hotell i Luleå. Så njut utav en blandning av stad och orörd natur i en av Sveriges nordligaste tätorter.

Hotellkarta för Luleå

Karta över Luleå med hotell