Filtrera Hotell

Pris: 169-1262 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tallinn

Hitta de bästa hotellen i Tallinn, Estland för dig!
Visar 1-15 av 50 hotell i Tallinn. Inga hotell har filtrerats bort!
från 169kr.

Detta är ett tvåstjärnigt boende som ligger nära välbesökta attraktionerna Old Town och Alexander Nevsky Cathedral. Det är nära Tallinn-katedralen som ni hittar Economy Hotel, ett väldigt billigt hotell med hotellrum från 169 kronor per natt.

från 199kr.

På det väldigt billiga hotellet Lillekula Hotel får ni möjligheten att nyttja bekvämligheter som är standardutrustning till en kostnad från 199 SEK. Detta hotell finnes nära Alexander Nevsky-katedralen i Tallinn och har en standard på 2 stjärnor.

från 207kr.

Detta är ett tvåstjärnigt boende som ligger ganska nära välbesökta turistattraktionerna Old Town och Alexander Nevsky Cathedral. Center Hotel hittas nära St. Olav-kyrkan i Tallinn och är ett mycket billigt hotell där hotellets rum har ett pris från 207 kronor.

från 207kr.

Välbesökta sevärdheter som Alexander Nevsky Cathedral och Toompea Hill ligger en kort bit från boendet City Hotel Tallinn by Unique Hotels. Detta tvåstjärniga hotell påträffar du på vägen Paldiski Road i Tallinn.

från 239kr.

Det tvåstjärniga hotellet Tallink Express Hotel har hotellrum till en kostnad från 239 kr och uppåt. Detta hotell är byggt nära St. Olav-kyrkan i Tallinn och det anses vara synnerligen billigt.

från 276kr.

Hotel Dzingel är beläget vid vägen Manniku tee , är utformat för bolag och har en standard på två stjärnor. Här företagsbekvämligheter som konferensrum, företagstjänster m.m. och med ett pris från 276 svenska kronor.

från 276kr.

Med gångavstånd till kuriositeterna Alexander Nevsky Cathedral och Old Town hittar du ett trestjärnigt hotell vid namn Go Hotel Shnelli som anses vara vardagligt utan att förkasta kvalitén. Boendet ligger nära Tallinn-katedralen längs Toompuiestee.

från 299kr.

En mängd omtyckta restauranger i Tallinn är beläget nära det väldigt billiga hotellet Hotel Metropol. Det är nära Tallinn-katedralen som detta trestjärniga hotell är beläget med hotellrum från 299 kronor.

från 299kr.

Om bekvämligheter som inomhuspool, bastu och massagebehandling är ett krav så kan Ecoland Hotel vara det mycket billigt hotellet för er med en kostnad från 299 svenska kronor per natt. Ni påträffar boendet i Tallinn (Pirita) med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 322kr.

Meriton Old Town Garden Hotel har ett superbra utgångsläge, med ett gångavstånd till de välbesökta sevärdheterna Old Town och Alexander Nevsky Cathedral. Detta 3-stjärniga hotell finner ni på gatan Lai Street Pikk Street i Tallinn.

från 329kr.

Hotel Braavo är ett prisvärt tvåstjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheterna Alexander Nevsky Cathedral och Old Town. Det är på gatan Aia nära Tallinn-katedralen som du påträffar boendet.

från 329kr.

PK Ilmarine Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med gym som ger dig möjligheten till träning under din vistelse i Tallinn. Från 329 SEK per dygn får du tillgång till de mycket billiga rummen på hotellet som inte är fullutrustade.

från 337kr.

Med en trestjärnig standard finner du hotellrum från 337 svenska kronor på hotellet Oru Hotel. Hotellet bedöms vara rätt billigt och ni påträffar det nära Estnisk Konstmuseet i Tallinn.

från 345kr.

Susi Hotel är ett 3-stjärnigt hotell med faciliteter som restaurang, pub och massagebehandling. Detta boende anses vara ganska bra i pris och hotellets rum har det vanligaste men med tillgång till luftkonditionering.

från 345kr.

En liten bit från Olevi Residents finner ni de populära sevärdheterna Old Town och Alexander Nevsky Cathedral. Boendet har en klass på 3 stjärnor och ni finner det utmed vägen Olevimägi i Tallinn.

Alternativa resmål...

Om Tallinn

Tallin ligger i norra delen utav Estland och är landets huvudstad. I Tallin finns det en hel del att göra och det är upp till dig hur du vill att din semester skall se ut. Att bara ströva runt i den underbara medeltida gamla staden kan vara en upplevelse i sig. Eller varför inte se Tallin uppifrån? Det finns flera utsiktsplattformer över Tallin, Domberget är den populäraste.

I Tallin finns även flera olika utomhusmarknader, här kan du spana på lokalbefolkningen, men också göra en hel del fynd. Centralmarknaden är en utav dessa marknader, här säljs mest matvaror, men man kan även hitta en del kläder. Rotermann-marknaden och Balti Jaam-marknaden är två andra marknader.

Hotellen i Tallin är oerhört billiga och dessutom väldigt många. De finns lite överallt i staden, flera stycken ligger i Gamla stan vilket kan vara en härlig upplevelse. Priserna på hotellen varierar lite men de kostar ungefär mellan 500 och 1500 vilket är relativt billigt.

Hotellkarta för Tallinn

Karta över Tallinn med hotell