Filtrera Hotell

Pris: 169-1262 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tallinn

Hitta de bästa hotellen i Tallinn, Estland för dig!
Visar 46-50 av 50 hotell i Tallinn. Inga hotell har filtrerats bort!
från 842kr.

Nära Tallinn-katedralen och nära sevärdheterna Alexander Nevsky Cathedral och Old Town finner ni Hotel St. Petersbourg. Det är ett fyrstjärnigt hotell och med en kostnad från 842 kr för en natt tillhör det inte de billigaste hotellen.

från 861kr.

Swissotel Tallinn är ett 5-stjärnigt hotell anpassat för etablissemang och påträffas på vägen Tornimae. Här företagsbekvämligheter som större konferensrum, kemtvätt m.fl. och med ett pris från 861 SEK per natt.

från 978kr.

Återuppliva passionen i Tallinn med det mysiga och femstjärniga hotellet The Three Sisters Hotel. Hotellrummen har en prislapp från 978 kronor för en kärleksfull stämning och detta boende påträffas nära Tallinn-katedralen.

från 1109kr.

Hotel Telegraaf är ett spahotell med hälsoklubb, bastu och massage tillsammans med en stämning som är romantisk, lyxig och harmonisk. Du finner detta femstjärniga spahotell nära Tallinn-katedralen vid gatan Vene.

från 1262kr.

Schlössle Hotel är ett sagolikt och romantiskt boende med 5 stjärnor i standard. Från 1262 SEK per dygn kan du hitta hotellrum för och hotellet stöter du på nära Tallinn-katedralen.

Alternativa resmål...

Om Tallinn

Tallin ligger i norra delen utav Estland och är landets huvudstad. I Tallin finns det en hel del att göra och det är upp till dig hur du vill att din semester skall se ut. Att bara ströva runt i den underbara medeltida gamla staden kan vara en upplevelse i sig. Eller varför inte se Tallin uppifrån? Det finns flera utsiktsplattformer över Tallin, Domberget är den populäraste.

I Tallin finns även flera olika utomhusmarknader, här kan du spana på lokalbefolkningen, men också göra en hel del fynd. Centralmarknaden är en utav dessa marknader, här säljs mest matvaror, men man kan även hitta en del kläder. Rotermann-marknaden och Balti Jaam-marknaden är två andra marknader.

Hotellen i Tallin är oerhört billiga och dessutom väldigt många. De finns lite överallt i staden, flera stycken ligger i Gamla stan vilket kan vara en härlig upplevelse. Priserna på hotellen varierar lite men de kostar ungefär mellan 500 och 1500 vilket är relativt billigt.

Hotellkarta för Tallinn

Karta över Tallinn med hotell