Filtrera Hotell

Pris: 164-1283 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Riga

Hitta de bästa hotellen i Riga, Lettland för dig!
Visar 1-15 av 62 hotell i Riga. Inga hotell har filtrerats bort!
från 164kr.

Det trestjärniga hotellet Dodo Hotel är ett prisvärt hotell som enbart är placerat en liten bit ifrån sevärdheterna Riga Ghetto and Latvian Holocaust Museum och Latvian Academy of Sciences. Det är nära Saint Johns kyrka utmed vägen Jersikas Str. som detta hotell finns.

från 187kr.

Riverside Hotel är ett populärt hotell med 3 stjärnor som fått bra betyg. Det är ett mycket billigt hotell som finnes nära Saint Johns kyrka längs med Natana Barkana Ex: Maza Lacplesa street i Riga.

från 209kr.

Rafael Hotel Riga är ett hotell som anses vara väldigt billigt och är utrustat med sådana faciliteterna som anses vara grundläggande. Det är nära Frihetsmonumentet och vid gatan Caka Street som du påträffar detta hotell.

från 216kr.

Best Hotel är ett extremt billigt hotell med de huvudsakliga faciliteterna. Det är i anslutning till flygplatsen och utmed vägen Gimnastikas Street som du hittar detta trestjärniga hotell.

från 217kr.

Detta väldigt billiga hotell är beläget nära Riga slott, har 3 stjärnor i standard och rummen har inte mer än det enklaste. På Primo Hotel kan ni få tag på ett hotellrum för 217 kronor.

från 220kr.

Toss Hotel har en hotellstandard på tre stjärnor och en träningslokal att motionera i under ditt besök i Riga. Utrustningen i de extremt billiga hotellrummen är det vanligaste, och de har priser från 220 kronor per dygn.

från 223kr.

På A1 Hotel bor ni mycket billigt och har inte långt till flera omtyckta matställen i Riga. Hotellet har 2 stjärnor i hotellstandard och påträffas nära Frihetsmonumentet med priser från 223 svenska kronor.

från 224kr.

Från Radi un Draugi har ni en bit bort till flera populära sevärdheter som bland annat Old City Riga (Vecriga) och The Museum of the Occupation of Latvia. Detta fyrstjärniga hotell stöter ni på gatan Marstalu Str i Riga.

från 224kr.

Från 224 kr kan ni få ett rum på Conference Hotel Tomo, ett billigt hotell med bekvämligheter som är det vanligaste. Detta boende har 3 stjärnor som hotellstandard och ligger i Riga.

från 224kr.

Med bekvämligheter som är det enklaste är Hotel Marinas Nams ett bra och billigt hotell med rum från 224 svenska kronor och uppåt. Boendet har 2 stjärnor som hotellstandard och påträffas i anslutning till flygplatsen i Riga.

från 228kr.

Kolonna Hotel Brigita är ett trestjärnigt hotell i Riga med standardbekvämligheter. Hotellrummen är rustade med det mest väsentliga du behöver för natten.

från 231kr.

Hanza Hotel är ett omtyckt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra omdöme av tidigare gäster. Detta billiga boende finns nära Saint Johns kyrka på vägen Elijas Street i Riga.

från 239kr.

Baltpark Hotel är ett billigt hotell som kostar från 239 SEK per dygn och där du kan ta del av bekvämligheter som bar, torrbastu och restaurang. Boendet har 3 stjärnor som hotellstandard och påträffas nära Frihetsmonumentet i Riga.

från 254kr.

På det billiga hotellet City Hotel Teater får du tillgång till faciliteter som t.ex. bar, restaurang och inomhuspool till ett pris från 254 kronor. Detta hotell finner du nära Frihetsmonumentet i Riga och har en standard på tre stjärnor.

från 254kr.

Detta fyrstjärniga hotell är väldigt billigt och finns i Riga där hotellets rum har det enklaste. Det är möjligt att boka ett rum för 254 kr på hotellet Hotel Baltvilla.

Alternativa resmål...

Om Riga

Riga är Lettlands huvudstad och den perfekta symbiosen mellan gammalt och nytt. Här finns medeltidsbyggnader och moderna jättebyggen sida vid sida. Riga har på de senaste åren upplevt en enorm tillväxt vilket lett till att staden är full av lyx och flärd. Gamla stan i Riga är helt bilfri och lätt att ta sig runt i. I Riga är det dessutom väldigt billigt, så passa på att shoppa! När man är ute och ser sig om i Riga så bör man försöka ta sig förbi Dome Chatedral som har blivit något av en symbol för Riga. Kyrkan har förstörts ett antal gånger men varje gång har den byggts upp igen, i en ny stil en vad den var i innan. Senast den byggdes upp var på 1700-talet, då passade man på att göra kyrktornet 90 meter högre än vad det hade varit innan. Riga har även en mycket gammal spa kultur som går ända tillbaka till 1500-talet. Många som åker till Riga gör det endast för att ta in på ett spa över helgen och sen åka hem igen.

När det gäller hotell så finns det få budgethotell i Riga, men eftersom det är så pass prisvärt i staden så kostar det ändå som det skulle ha gjort att bo på ett budgethotell hemma i Sverige. Priserna på hotellen kommer knappt upp i 1000 kronor per natt, så det är relativt billigt och dessutom är det väldigt fina hotell.

Hotellkarta för Riga

Karta över Riga med hotell