Filtrera Hotell

Pris: 360-135971 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Minsk

Hitta de bästa hotellen i Minsk, Vitryssland för dig!
Visar 1-4 av 4 hotell i Minsk. Inga hotell har filtrerats bort!
från 360kr.

Det 4-stjärniga Aparton har lediga hotellrum till en prislapp från 360 SEK och ni stöter på det på Nezavisimosti Prospekt office. Rummen på hotellet är utrustade med det vanligaste.

från 524kr.

Det fyrstjärniga Prime Apartments Agency har lediga hotellrum till en kostnad från 524 SEK och du stöter på det vid Karl Marks Street. Hotellrummen på Prime Apartments Agency erbjuder det enklaste.

från 524kr.

Apartment Rental Services är ett trestjärnigt hotell med hotellrum från 524 SEK och som ni hittar vid Nezavisimosti Pr.. Hotellets rum har det mest väsentliga.

från 135971kr.

Ni finner eleganta Crowne Plaza Minsk på vägen Kirova Street nära S:t Simon och Helena-kyrkan. Som hotellgäst får ni utnyttja hotellets flotta faciliter som till exempel lyxfaciliteter.

Alternativa resmål...

Om Minsk

Minsk är huvudstaden i Vitryssland, staden är mycket gammal då den grundades redan på 1000-talet. Stora delar av staden blev dock förstörda under andra världskriget och när staden återuppbyggdes under Sovjettiden fick den en mycket sovjetisk arkitektur, många säger att Minsk är den mest sovjetiska utav de gamla sovjetstäderna. Minsk är hur som helst väldigt vacker och ett utmärkt resmål, framför allt för den som inte tycker om att trängas med andra turister.

Under sommarmånaderna fylls Minsk av liv, man kan se uteserveringar överallt och staden blommar. Under vintern är det få som besöker Minsk på grund utav den stränga kylan, men om man är köldtålig är Minsk under vintern en otrolig syn. Staden täcks utav snö och fantastiska lampor lyser upp staden i mörkret.

Den som är kulturintresserad har mycket att njuta utav i Minsk där både baletten och operan är i absolut världsklass. Det annars så dyra nöjet är även relativt billigt i Minsk. Andra saker som bör göras i Minsk är ett besök på cirkusen och en åktur i pariserhjulet på det lokala tivolit, -Gorkij parken, härifrån får du en utsökt utsikt över staden.

Det finns en del hotell att boka i Minsk även om de inte är i överflöd, men då slipper man å andra sidan ha beslutsångest, och eftersom staden besöks utav så pass få turister är det inget problem. Priserna kan variera en hel del men oftast kostar det ungefär 2000 kronor per natt, men det går naturligtvis att söka och hitta ännu billigare.

Hotellkarta för Minsk

Karta över Minsk med hotell