Filtrera Hotell

Pris: 89-4253 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Moskva

Hitta de bästa hotellen i Moskva, Ryssland för dig!
Visar 1-15 av 98 hotell i Moskva. Inga hotell har filtrerats bort!
från 89kr.

Detta 3-stjärniga hotell påträffas väldigt nära de populära turistattraktionerna Red Square (Krasnaya ploshchad) och St. Basil's Cathedral (Pokrovsky Sobor). Det är nära Vasilijkatedralen i Moskva som ni stöter på Napoleon Hostel, ett väldigt billigt boende med hotellrum från 89 SEK.

från 231kr.

Hotellet Hotel Baikal har en tvåstjärnig standard och rum på hotellet från 231 svenska kronor och uppåt. Det är i Moskva (Rostokino) som ni finner detta hotell och det är bland de mest billiga du kan få tag på.

från 320kr.

Hotel Zvezdnaya, ett hotell som anses vara mycket billigt och är utrustat med bekvämligheter som t.ex. torrbastu, pub och restaurang. Boendet har en klass på 3 stjärnor och du stöter på det nära Ostankino, TV-tornet vid . bldg. Argunovskaya Street.

från 369kr.

Det 1-stjärniga hotellet Suharevka B & B and Hostel har standardbekvämligheter. Detta hotell är bland de allra mest billiga hotellen i Moskva och rummen är utrustade med det vanligaste.

från 420kr.

Det företagsanpassade Rushotel är ett 3-stjärnigt hotell vid vägen Varshavskoe Shosse km. Du kan bli hotellgäst från 420 kr per dygn och det finns t.ex. kemtvätt och konferenssal att ta del av.

från 427kr.

Hotellet Hotel Midland Sheremetyevo är byggt i anslutning till flygplatsen med en tre standard. Ni finner det beläget jämte Khimki Quarter Klyaz'ma och hör till de billigaste alternativen ni kan få tag på i Moskva.

från 439kr.

På Kassado Plaza Hotel finner du gym, restaurang och bastu och en standard på fyra stjärnor. Hotellet anses vara bland de mest billiga du kan hitta och hotellets rum har bland annat minibar, AC och värdeförvaringsbox.

från 445kr.

Super 8 Motel Moscow är ett hotell med 2 stjärnor och standardbekvämligheter för hotellets gäster. Detta boende är billigare än de flesta boende och rummen är utrustade med standardutrustning.

från 453kr.

Maxima Slavia Hotel är ett 3-stjärnigt hotell utformat för bolag och finns intill gatan Yaroslavskoe Shosse. Hotellrummen har en kostnad från 453 kr och på hotellet hittar du exempelvis företagsanpassade tjänster som bolagscenter och kemtvätt av kläder.

från 471kr.

Spahotellet Maxima Irbis Hotel är ett enhetligt hotell med bekvämligheter som massage, spaanläggning och hälsoklubb. Detta ljuvliga spahotell med 3 stjärnor finns vid gatan Gostinichnaya Street nära Botaniska trädgården.

från 472kr.

Maxima Zarya Hotel är ett fyrstjärnigt hotell som är prima alternativ för bolag och påträffas vid Gostinichnaya Street Building. Rummen kostar från 472 svenska kronor och exempel på tjänster för affärsresenärer är större konferensrum och rum för konferens.

från 497kr.

Hotellet Cosmos är byggt endast en bit bort från sevärdheter som VVC Exhibition Center (VDNKh), Space Monument and Memorial Museum of Cosmonautics och The Worker and Collective Farm Woman. Hotellet har en trestjärnig standard och det hör till de billigaste hotellen.

från 513kr.

Det 3-stjärniga och populära hotellet AZIMUT Moscow Tulskaya Hotel är mycket uppskattat av andra hotellgäster. Detta billiga hotell ligger nära Donskoy-klostret längs med vägen Varshavskoe shosse i Moskva.

från 527kr.

Karetny Dvor är ett tvåstjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och är beläget i närheten av sevärdheterna Nikulin Circus on Tsvetnoi Bulvar (Old) och Bolshoi Theatre. Det är i Moskva (Pushkinskaya - Tverskaya) utmed gatan Maly Karetny pereulok som hotellet finns.

från 529kr.

Intill build. Izmailovskoye Shosse stöter ni på det företagsanpassade hotellet Best Western Vega Hotel & Convention Center med en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen kostar från 529 svenska kronor per natt och exempel på tjänster för affärsresenärer är konferenssal och företagstjänster.

Alternativa resmål...

Om Moskva

Moskva är Rysslands huvudstad och ligger i den europeiska delen av Ryssland. Staden är en fantastisk upplevelse med storslagen arkitektur. Bara att ta tunnelbanan, som kallas för Folkets palats, är en upplevelse, många utav tunnelbanestationerna är utsmyckade med marmor. Men så transporteras också 7 miljoner människor med tunnelbanan varje dag, så det är bra att den är vacker.

I Moskva finns allt en stadsturist kan önska sig. Den som vill shoppa bör ta sig till Huvudstormarknaden, eller GUM som den kallas. Innan den ryska revolutionen fanns här 1200 butiker, idag finns det 200 butiker och många riktigt exklusiva märken. Men även om man inte är ute efter att köpa kläder så är GUM värt ett besök om inte annat bara för byggnaden. En annan upplevelse när man är i Moskva kan vara att besöka Röda torget, som antagligen är världens mest kända torg och Vasilijkatedralen med sin unika arkitektur.

Ett annat måste är naturligtvis att ha någonstans att bo. Det finns en hel del hotell i Moskva. Priserna kan variera enormt, och gå från 500 kronor till 10 000 per natt. Men det finns många billiga och riktigt prisvärda hotell, oftast får man betala mellan 1000 och 2000 per natt.

Hotellkarta för Moskva

Karta över Moskva med hotell