Filtrera Hotell

Pris: 772-1347 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Visby

Hitta de bästa hotellen i Visby, Sverige för dig!
Visar 1-13 av 13 hotell i Visby. Inga hotell har filtrerats bort!
från 772kr.

Det mycket billiga hotellet Hotell S:t Clemens har framför allt det mest huvudsakliga utbudet av faciliteter. Det är nära DBW:s botaniska trädgård och längs vägen Smedjegatan som ni springer på detta 3-stjärniga boende.

från 801kr.

Breda Blick är ett trestjärnigt hotell med hotellrum från 801 kronor per natt och som ni finner vid Tranhusgatan. Rummen på hotellet är furnerade med det vanligaste.

från 878kr.

Det 3-stjärniga Hotell Villa Borgen har hotellrum till ett pris från 878 kr och ni finner det vid Adelsgatan. Hotellets rum är utrustade med standardutrustning.

från 893kr.

På gatan Solhemsgatan finner du det fyrstjärniga hotellet BEST WESTERN Solhem Hotel som har hotellrum från 893 SEK. Rummen på BEST WESTERN Solhem Hotel är utrustade med det vanligaste.

från 893kr.

Det fyrstjärniga Hotell Slottsbacken har rum till ett pris från 893 SEK och ni påträffar det vid Visborgsgatan. Rummen på hotellet är utrustade med standardutrustning.

från 993kr.

Det fyrstjärniga hotellet Donners Hotell stöter ni på Donners Plats och har ett pris från 993 kronor. Rummen på hotellet har bl.a. minibar och värdeförvaring.

från 996kr.

På Mellangatan finner ni det trestjärniga boendet Hotell Gute som har rum från 996 kronor. Hotellrummen på Hotell Gute är utrustade med det mest huvudsakliga.

från 1093kr.

På Best Western Strand Hotel finner ni lediga rum från 1093 kr, en standard på fyra stjärnor och ett läge längs Strandgatan. På hotellrummen kan ni ta del av det mest huvudsakliga.

från 1098kr.

På TOTT Hotel Visby stöter ni på hotellrum från 1098 kronor, en standard på fyra stjärnor och ett läge längs S:t Göransgatan. Endast det vanligaste är exempel på vad hotellets rum har som utbud.

från 1151kr.

På Scandic Visby finner ni lediga hotellrum från 1151 kronor, en standard på fyra stjärnor och ett läge längs Färjeleden. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellrummen har att bjuda på.

från 1157kr.

På gatan Brännerigränd hittar ni det fyrstjärniga boendet Hotell Visby Börs som har hotellrum från 1157 kronor per rum. Rummen har exempelvis pentry, Internetanslutning och minibar.

från 1298kr.

Det fyrstjärniga Hotel 1 har lediga rum till ett pris från 1298 svenska kronor och ni finner det längs Strandgatan. Hotellrummen på Hotel 1 erbjuder det enklaste.

från 1347kr.

Det 4-stjärniga Clarion Hotel Wisby har lediga hotellrum till ett pris från 1347 svenska kronor och du hittar det utmed Strandgatan. Hotellrummen på hotellet har bl.a. AC, värdeförvaringsbox och minibar.

Alternativa resmål...

Om Visby

Visby ligger på Sveriges största ö, Gotland. Att besöka den gamla Hansestaden kan kännas som att åka tillbaka till medeltidens Sverige, här finns både ringmuren och över 200 medeltida hus bevarade. Staden är sedan 1995 med på Unescos världsarvslista, och när man kommer hit är det lätt att förstå varför. Visby är både en pittoresk småstad och en livlig mötesplats för turister, inte bara från Sverige utan hela världen.

Det finns många olika sätt att bo på när man besöker Visby och priserna kan variera rejält, men med tanke på upplevelsen är det oftast billigt. Det finns ett flertal hotell inne i city men också utanför. Här finns de mer klassiska hotellen men också mysiga vandrarhem, campingplatser och så vidare.

De billigaste hotellen kan kosta så lite som 500 kronor per natt medan andra kostar lite mer.

Något som kan vara bra att tänka på när man bestämmer sig för att åka till Visby är att staden står för en hel del evenemang så som till exempel Almedalsveckan, Stockholmsveckan och Medeltidsveckan. Under dessa perioder kan det vara svårt att boka ett hotell med kort varsel, så det är bra att vara ute i god tid.

Hotellkarta för Visby

Karta över Visby med hotell