Filtrera Hotell

Pris: 548-1093 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Uppsala

Hitta de bästa hotellen i Uppsala, Sverige för dig!
Visar 1-12 av 12 hotell i Uppsala. Inga hotell har filtrerats bort!
från 548kr.

Hotell Centralstation - Hostel är ett tvåstjärnigt hotell med rum från 548 kronor och som ni hittar vid Bangardsgatan A. Rummen är utrustade med standardutrustning.

från 595kr.

Hotel Uppsala är ett väldigt billigt boende med ett pris från 595 kronor per natt och där ni kan ta del av bekvämligheter som är de mest nödvändiga. Det är nära Museum Gustavianum i Uppsala som ni påträffar detta trestjärniga hotell.

från 614kr.

Du har inte långt till flera efterfrågade sevärdheter som Gamla Uppsala och Uppsala Domkyrka från hotellet Hotell Kvarntorget. Detta hotell är 3-stjärnigt och du hittar det i Uppsala vid Kvarntorget.

från 621kr.

First Hotel Linné är ett 4-stjärnigt boende som du stöter på längs med gatan Skolgatan och som har ett pris från 621 kr per natt. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellrummen har som utbud.

från 690kr.

Det fyrstjärniga hotellet Scandic Uppsala Nord finnes på Gamla Uppsalagatan och har en kostnad från 690 kronor. Hotellrummen är utrustade med det vanligaste.

från 694kr.

Det 4-stjärniga Hotell Fyrislund har lediga hotellrum till ett pris från 694 kr och du finner det vid Fyrislundsgatan. Hotellrummen på Hotell Fyrislund har att erbjuda det mest huvudsakliga.

från 750kr.

Scandic Uplandia är ett 4-stjärnigt boende som du stöter på vägen Dragarbrunnsgatan och som kostar från 750 kronor per rum och natt. Rummen på Scandic Uplandia är utrustade med standardutrustning.

från 793kr.

Det fyrstjärniga Viktoria Hotell & Konferens har rum till ett pris från 793 svenska kronor och ni finner det vid Almungevagen. Utrustningen på rummen omfattar det vanligaste.

från 798kr.

På Hotell Charlotte stöter ni på rum från 798 SEK, en standard på tre stjärnor och ett läge längs St Johannesgatan. Utstyrseln på rummen består av det vanligaste.

från 877kr.

På Park Inn by Radisson Uppsala kan du gå ner i varv med härliga spa-aktiviteter som spabehandlingar. Det är nära Museum Gustavianum längs med Storgatan som ni hittar detta 4-stjärniga spahotell.

från 980kr.

Clarion Hotel Gillet är ett fyrstjärnigt hotell med rum från 980 svenska kronor per natt och som ni hittar vid Dragarbrunnsgatan. Endast det mest nödvändiga är exempel på vad hotellets rum har att bjuda på.

från 1093kr.

Nära Museum Gustavianum finnes det populära hotellet Radisson Blu Hotel Uppsala som mottagit ett väldigt prima betyg av tidigare hotellresenärer. Detta boende har en standard på 4 stjärnor och är ett hotell som är jämte de mest kostsamma i Uppsala.

Alternativa resmål...

Om Uppsala

Uppsala ligger på Sveriges östra kust norr om Stockholm och är mycket känt som en universitetsstad. Men här finns det så mycket mer att finna än universitet. Du som besökare kan t.ex. besöka domkyrkan, spännande museum, strosa runt och njuta av den fina staden eller kanske shoppa lite. Uppsala är Sveriges fjärde största stad och därför finns det mesta du kan tänka dig här.

På promenad avstånd från järnvägsstationen i Uppsala hittar du några av stadens allra billigaste hotell. Ett jättebra alternativ för dig som är på affärsresa, men funkar också bra om du är i stan som turist då centrum inte heller är långt borta. Dock finns det även billiga hotell som är väldigt centralt belägna i stan för dig som verkligen vill ha supernära till allt. Många av hotellen i stan är mycket billiga i jämförelse med Sveriges andra stora städer, vilket gör att du får mer pengar över till annat!

Hotellkarta för Uppsala

Karta över Uppsala med hotell