Filtrera Hotell

Pris: 225-1888 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Oslo

Hitta de bästa hotellen i Oslo, Norge för dig!
Visar 1-15 av 24 hotell i Oslo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 225kr.

Du har inte långt till många populära attraktioner som Oslo Opera House och National Gallery från hotellet Anker Hostel. Hotellet är beläget vid vägen Storgata west side i Oslo och har en standard på två stjärnor.

från 257kr.

Nära Munch-museet är hotellet Oslo Hotel Apartments placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Munch Museum och T-banen. Detta hotell är oerhört billigt och har en klass på två stjärnor.

från 388kr.

Perminalen Hotel är ett 2-stjärnigt hotell som betraktas vara prisvärt och ligger i närheten av attraktioner som National Gallery och Oslo Opera House. Detta boende är beläget nära Karl Johans gate längs med vägen Ovre Slottsgate.

från 582kr.

National Gallery och Oslo Opera House är populära turistattraktioner som du påträffar nära detta 3-stjärniga logi. Det är nära Karl Johans gate i Oslo som ni finner P-hotels Oslo, ett mycket billigt hotell med hotellrum från 582 kronor och uppåt.

från 605kr.

Detta är ett väldigt billigt hotell med en standard på fyra stjärnor nära Munch-museet och rum med standardutrustning ni kan tros ha behov av. Best Western Kampen Apartment Hotell är hotellets namn och det är möjligt att beställa hotellrum från 605 SEK per natt.

från 608kr.

Best Western Hotell Bondeheimen, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som inte ligger långt ifrån attraktionerna National Gallery och Oslo Opera House. Detta hotell finns utmed Rosenkrantz Gate nära Karl Johans gate.

från 691kr.

På Gaustad Hotel finner du de vanliga bekvämligheterna och en standard på 3 stjärnor. Hotellet är rätt billigt och rummen är försedda med det vanligaste.

från 704kr.

Detta trestjärniga hotell ligger nära de välbesökta sevärdheterna National Gallery och Oslo Opera House. Från 704 kronor per natt kan du få ett rum på det billiga Anker Hotel nära Munch-museet i Oslo.

från 812kr.

Saga Hotel Oslo är ett fyrstjärnigt hotell utformat för affärsrörelser och hittas vid Eilert Sundts Gate. Du kan bli boende från 812 kronor och det finns till exempel rum för konferens och företagscenter att använda.

från 868kr.

Chateau Apartments, ett prisvärt hotell med tre stjärnor som inte är beläget långt ifrån attraktionerna Oslo Opera House och National Gallery. Det är nära Oslo-katedralen utmed vägen Nedregate som boendet påträffas.

från 877kr.

Grüner Apartments, ett hotell med 3 stjärnor som inte ligger långt ifrån attraktionerna National Gallery och Oslo Opera House. Detta boende finns nära Munch-museet längs vägen Trondheimsveien.

från 914kr.

Best Western Karl Johan Hotel har ett superfint läge med ett gångavstånd till de efterfrågade attraktionerna National Gallery och Oslo Opera House. Detta hotell är trestjärnigt och du finner det i Oslo längs med vägen Karl Johans Gate.

från 924kr.

Många omtyckta restauranger i Oslo påträffas nära det billiga hotellet Hotel Oslo City Centre. Det är nära Karl Johans gate som du finner detta 4-stjärniga hotell med en kostad från 924 svenska kronor.

från 987kr.

Nära Karl Johans gate är hotellet Park Inn by Radisson placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna National Gallery och Oslo Opera House. Hotellet har en trestjärnig klass och priset för ett hotellrum betraktas inte vara speciellt dyrt jämfört med andra hotell.

från 1086kr.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo påträffas vid Holbergs Gate , är anpassat för affärsresenärer och har en standard på fyra stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 1086 SEK och exempel på faciliteter för affärsresenärer är företagstjänster och större konferensrum.

Alternativa resmål...

Om Oslo

Oslo är Norges huvudstad, en stad full utav liv och möjligheter. Många svenska ungdomar beger sig till Norge efter sina studier för att arbeta och en hel del svenskar åker hit bara för att ta in staden. I Oslo finns det fantastiskt mycket att göra och naturen ligger alldeles runt hörnet med skog och mark! Eller varför inte ta en båttur i Oslofjorden och bara njuta av denna naturupplevelse. Det går naturligtvis också bra att stanna kvar inne i city, här finns ett rikt utbud av kultur med teatrar, museum och dans. Dessutom anordnas det ett flertal festivaler i Oslo, bland annat Øya Festivalen, Inferno Festivalen, Oslo Jazzfestival, för att bara nämna några.

En annan upplevelse som absolut inte får missas när du besöker Oslo är Vigelandsparken, parken är fylld utav 192 skulpturer skapade utav Gustav Vigeland som också fått ge namn åt parken. Den mest kända utav statyerna är en 14 meter hög staty som huggits ut ur ett stenblock, statyn, som heter Monolith, föreställer 121 människokroppar tätt inslingrade i varandra. När du besöker Oslo behöver du även någonstans att bo, detta är absolut inget problem, i Oslo finns det en mängd billiga hotell. Oavsett om du vill bo i stadens centrum eller lite utanför så kommer du att hitta ett billigt hotell. Priserna varierar en del men ligger på ungefär 2500 kronor i Oslos centrum.

Hotellkarta för Oslo

Karta över Oslo med hotell