Filtrera Hotell

Pris: 638-1306 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bergen

Hitta de bästa hotellen i Bergen, Norge för dig!
Visar 1-6 av 6 hotell i Bergen. Inga hotell har filtrerats bort!
från 638kr.

Det mycket billigahotellet P-Hotels Bergen hittas inom gångavstånd till en mängd toppkrogar i Bergen. Hotellet har 3 stjärnor i hotellstandard och är stationerat nära Grieg-hallen med en kostad från 638 svenska kronor.

från 909kr.

Incity Hotel And Apartments, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som inte är beläget långt ifrån sevärdheter som Fish Market och Mount Floyen and the Funicular (Floibanen). Du hittar detta hotell längs med gatan Ovre Ole Bullsplass nära Grieg-hallen.

från 1118kr.

Nära Mariakirken finnes hotellet Sandviken Brygge Hotel vilket har en 3-stjärnig standard. Ni finner det beläget intill Sandviksveien och får betraktas som ett billigt val med rum från 1118kr.

från 1207kr.

Med tak över huvudet och en standard på fyra stjärnor har du nära till de välbesökta turistattraktionerna Mount Floyen and the Funicular (Floibanen) och Bryggen Hanseatic Wharf. Radisson Blu Hotel Norge, Bergen är ett mycket billigt spa-hotell nära Grieg-hallen i Bergen med priser från 1207 kronor som lägst.

från 1220kr.

Hotellet Best Western Hotell Hordaheimen är byggt endast en bit från sevärdheter som Mount Floyen and the Funicular (Floibanen), Fish Market och Bryggen Hanseatic Wharf. Med en standard på 3 stjärnor betraktas hotellet vara vardagligt utan att fördöma kvalitén.

från 1306kr.

Ni har inte långt till några stycken välbesökta turistattraktioner som Mount Floyen and the Funicular (Floibanen) och Bryggen Hanseatic Wharf från hotellet Radisson Blu Royal Hotel, Bergen. Detta boende är fyrstjärnigt och du stöter på det i Bergen intill Bryggen.

Alternativa resmål...

Om Bergen

Bergen är en otroligt vacker stad i sydvästra Norge, staden är en fantastisk blandning av stadsliv, kultur och framförallt natur. Stadsdelen Bryggen i Bergen har funnits ända sedan medeltiden och är nu upptagen i UNESCO:s världsarvslista. Något man absolut måste göra när man är i Bergen är att ta linbanan från staden och upp till berget Fløien, här döljer sig den bästa utsikten man kan tänka sig över hela staden. Om du känner för att röra dig i områdena runt omkring Bergen så är fjordarna något du ska utforska. Även om det bara är en dagsutflykt eller om du bestämmer dig för en längre tur är detta verkligen ett utav naturens största underverk och de finns precis runt hörnet från Bergen på Norges västkust.

Det finns många hotell i Bergen och valmöjligheterna är stora. Med tanke på de fantastiska naturupplevelser som finns här är hotellpriserna relativt billiga. Hotellen kostar runt 2500 kronor per natt, ibland går det till och med att hitta de som är ännu billigare.

Hotellkarta för Bergen

Karta över Bergen med hotell