Filtrera Hotell

Pris: 597-937 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Trondheim

Hitta de bästa hotellen i Trondheim, Norge för dig!
Visar 1-7 av 7 hotell i Trondheim. Inga hotell har filtrerats bort!
från 597kr.

En kort promenad från Best Western Chesterfield Hotel ligger de populära attraktionerna Rockheim och Nidaros Cathedral. Boendet ligger vid Sondregate i Trondheim och har en klass på tre stjärnor.

från 653kr.

Med kort avstånd till kuriositeterna Rockheim och Nidaros Cathedral påträffas ett trestjärnigt hotell vid namn City Living Schøller Hotel som bedöms vara vardagligt utan att fördöma kvalitén. Detta boende hittas utmed Dronningens Gate nära Stiftsgården - Det Kongelige Palé i Trondheim.

från 659kr.

Det trestjärniga hotellet Best Western Nova Hotell, Kurs & Konferanse är ett prisvärt boende som bara är beläget en liten bit bort från sevärdheter som Rockheim och Nidaros Cathedral. Du finner boendet längs med gatan Cicignons Plass nära Stiftsgården - Det Kongelige Palé i Trondheim.

från 710kr.

Det trestjärniga hotellet P-Hotels Brattøra är ett boende som enbart ligger en bit bort från sevärdheterna Nidaros Cathedral och Rockheim. Det är på gatan Fosenkaia nära Stiftsgården - Det Kongelige Palé i Trondheim som du påträffar hotellet.

från 792kr.

Detta är ett väldigt billigt hotell med en standard på 2 stjärnor nära Ärkebiskopens palats och rum med det enklaste ni kan tros behöva. Det är möjligt att beställa ett rum för 792 kronor på hotellet Singsaker Sommerhotell.

från 812kr.

Med ett litet avstånd till populära sevärdheter som Rockheim och Nidaros Cathedral kanske hotellet P-Hotels Trondheim ett schyst val. Detta 3-stjärniga hotell ligger på gatan Nordregate i Trondheim.

från 937kr.

Med ett prisvärt boende och en standard på fyra stjärnor har du nära till de populära sevärdheterna Nidaros Cathedral och Rockheim. Det är nära Stiftsgården - Det Kongelige Palé i Trondheim som ni hittar Radisson Blu Royal Garden Hotel, ett mycket billigt boende med hotellrum från 937 svenska kronor.

Alternativa resmål...

Om Trondheim

Trondheim är Norges tredje största stad och var fram till 1200-talet även landets huvudstad. Trondheim är en mycket gammal stad med många historiska byggnader, till exempel Nidarosdomen som är en enorm katedral från 1100-talet.

Det finns en hel del utomhusaktiviteter som man kan ägna sig åt i Trondheim, bland annat vandringsleder och fiske. Trondheim är dessutom den första staden som har skaffat en cykelhiss i en av de brantaste backarna. För att få tillgång till hissen måste man ha en cykel och ett hisskort, hisskorten går att skaffa i turistinformationen eller vid hissens startställe. Trondheim har även flera golfbanor.

Att boka ett hotell under sin vistelse i Trondheim är absolut inga problem, här finns ett brett utbud av billiga hotell både centralt och lite utanför city beroende på vad som föredras. Priserna ligger ganska stabilt på runt omkring 3000 kronor per natt, men det finns en del hotell som kostar mindre än det också.

Hotellkarta för Trondheim

Karta över Trondheim med hotell