Filtrera Hotell

Pris: 501-1165 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Vantaa

Hitta de bästa hotellen i Vantaa, Finland för dig!
Visar 1-9 av 9 hotell i Vantaa. Inga hotell har filtrerats bort!
från 501kr.

De mest huvudsakliga faciliteter hittar ni på det mycket billiga hotellet Hämeenkylä Manor. Detta hotell är 3-stjärnigt och ni springer på det utmed Juustenintie vid sjön.

från 629kr.

Vid gatan Elannontie påträffar ni det företagsanpassade hotellet Airport Hotel Bonus Inn med en standard på 3 stjärnor. Här företagsbekvämligheter som större konferensrum, konferensrum m.fl. och med ett pris från 629 kronor per natt.

från 669kr.

I Vantaa (Centrum) ligger hotellet Sokos Hotel Vantaa vilket har en trestjärnig standard. Ni finner det byggt på Hertaksentie och med en låg kostnad från 669 kronor per natt.

från 676kr.

Nära Nöjescentret Flamingo ligger hotellet Holiday Inn Helsinki Vantaa Ar vilket har en 3-stjärnig standard. Det är på Ralssitie som du hittar detta boende och hör till de billiga valen i Vantaa.

från 689kr.

Detta är ett hotell med en standard på tre stjärnor nära Nöjescentret Flamingo och hotellrum med det vanligaste ni kan behöva för vistelsen. På Best Western Airport Hotel Pilotti är det möjligt att teckna ett rum från 689 kronor som billigast.

från 712kr.

Det företagsanpassade Rantasipi Airport är ett 3-stjärnigt hotell på gatan Robert Huberin Tie. Rum för konferens och företagstjänster är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen har ett pris från 712 svenska kronor per dygn.

från 742kr.

Det omtyckta hotellet Hilton Helsinki Airport ligger nära Finlands flygmuseum. Detta hotell är fyrstjärnigt och priset för ett hotellrum anses inte vara dyrt i jämförelse med andra hotell.

från 821kr.

Hotellet GLO Hotel Helsinki Airport har endast de mest enkla faciliteterna som t.ex. bar. Det är nära Finlands flygmuseum och längs med vägen Helsinki Vantaa Airport Service floor T som du finner detta trestjärniga hotell.

från 1165kr.

Cumulus Airport är ett fyrstjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheterna Finnish Aviation Museum och Flamingo Spa. Detta boende är beläget utmed Robert Huberin Tie nära Köpcentret Jumbo.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Vantaa

Karta över Vantaa med hotell