Filtrera Hotell

Pris: 62-2923 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Jaipur

Hitta de bästa hotellen i Jaipur, Indien för dig!
Visar 1-15 av 92 hotell i Jaipur. Inga hotell har filtrerats bort!
från 62kr.

Hotel Satkar är ett mycket billigt hotell med de mest vitala bekvämligheter. Hotellet är 2-stjärnigt och ni påträffar det längs gatan barodia Scheme Banipark i Jaipur (Bani Park).

från 72kr.

På Hotel Ganga Kripa bor man mycket billigt och har inte långt till flera populära matställen i Jaipur. Det är nära Sawai Mansingh-stadion som detta 2-stjärniga hotell finns med hotellrum från 72 svenska kronor.

från 84kr.

Hotellet Hotel Ruby finnes bara en liten bit bort från sevärdheter som Raj Mandir Cinema, Traditional Rajasthan och Dwarka Jewel. Detta hotell är bland de billigaste du kan boka och har en klass på två stjärnor.

från 96kr.

Hotel Raghuraj Palace är ett hotell med två stjärnor i betyg nära Bhawani Niketan Girls College. Ni hittar detta boendet på vägen A Shastri Nagar och det tillhör de absolut förmånligaste hotellen.

från 108kr.

I Jaipur (C-Scheme) hittar du hotellet Hotel Kalyan som har en tvåstjärnig standard. Boendet hittar du på gatan Hathroi Fort Ajmer Road och med en kostnad från 108kr per natt är det ett väldigt förmånligt val.

från 113kr.

Hotel Mansarovar Palace är ett tvåstjärnigt hotell i Jaipur i stadens centrum. Det är längs Mansarovar New Sanganer Road Aravali Marg Mansarovar som du stöter på detta boende och är bland de boende i Jaipur som är vänligast mot reskassan.

från 120kr.

Hotellet Hotel Baba Haveli har standardfaciliteter tillgängligt för sina gäster. Detta boende är mycket billigt och rummen är rustade med standardutrustning.

från 132kr.

På Hotel Bani Park Palace bor ni väldigt billigt och har väldigt nära till en hel del omtyckta restauranger i Jaipur. Hotellrummen har ett pris från 132 SEK och det är i Jaipur (Bani Park) som man ni stöter på detta tvåstjärniga boende.

från 143kr.

Hotel Savoy är ett hotellboende som finns i Jaipur (M.I. Road) och nära sevärdheterna Raj Mandir Cinema och Jantar Mantar i Jaipur. Med en standard på 2 stjärnor betraktas boendet vara oerhört billigt.

från 143kr.

Det väldigt billiga hotellet Hotel Laxmi Niwas har endast det mest grundläggande utbudet av faciliteter. Detta hotell är tvåstjärnigt och du påträffar det längs med New Sanganere Road Sodala i stadens centrum.

från 143kr.

Det företagsanpassade Classic 7 Hotel & Restaurant är ett 3-stjärnigt hotell vid gatan # Nagar Main Ajmer Road Near Flyover. Rum för konferens och konferenssal är exempel på företagsfaciliteter och rummen har en kostnad från 143 SEK per natt.

från 144kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är billigt och finns i Jaipur (Bani Park) med rum som är utrustade med det enklaste. Prem Abhilasha Guest House Home Stay är hotellets namn och det är möjligt att beställa hotellrum för 144 SEK per natt.

från 145kr.

Från 145 svenska kronor kan du få ett hotellrum på Anuraag Villa, ett väldigt billigt boende med bekvämligheter som är standardutrustning. Detta boende har 3 stjärnor som klass och påträffas i Jaipur (Bani Park).

från 148kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Shalimar betraktas vara prisvärt och ligger en bit ifrån attraktionerna Diwan-e-Khas Hall of Private Audience och Raj Mandir Cinema. Det är i Jaipur (M.I. Road) längs med vägen Vanasthali Marg Near Sindhi Camp som detta hotell är beläget.

från 155kr.

Hotellet Hotel Kohinoor är byggt enbart en bit bort från sevärdheter som Raj Mandir Cinema, Diwan-e-Khas Hall of Private Audience och Dwarka Jewel. Hotellet har en tvåstjärnig standard och får betraktas som ett billigt val i Jaipur med hotellrum från 155 kronor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Jaipur

Karta över Jaipur med hotell