Filtrera Hotell

Pris: 29-1372 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Mumbai

Hitta de bästa hotellen i Mumbai, Indien för dig!
Visar 1-15 av 171 hotell i Mumbai. Inga hotell har filtrerats bort!
från 29kr.

På hotellet New Shahana får ni övernatta med en standard på två stjärnor och hotellrum från 29 kr per natt. Detta hotell finns i Mumbai (Central Suburbs) och det bedöms vara bland de absolut mest billiga hotellen i Mumbai.

från 36kr.

Det tvåstjärniga hotellet Eden Guest House & Dormitory har logi till ett pris från 36 kronor per natt. Det är i Mumbai (Central Suburbs) som ni stöter på detta boende och det är bland de mest billiga du kan hitta.

från 36kr.

KC Residency är ett hotell med 2 stjärnor och standardbekvämligheter för hotellets gäster. Boendet är bland de absolut mest billiga hotellen i Mumbai och rummen är furnerade med standardutrustning.

från 48kr.

AXA Hotel är ett tvåstjärnigt hotell med viktiga faciliteter. Hotellrummen är försedda med det mest nödvändiga du kan behöva för boendet.

från 96kr.

Det extremt billiga hotellet The UniContinental har endast de viktigaste bekvämtligheterna som tillexempel bar. Boendet har två stjärnor i standard och du springer på det utmed Road Next to Khar Railway Station Khar (West) i Mumbai (Central Suburbs).

från 133kr.

Med bekvämligheter som är det mest väsentliga är Travel Inn ett fint och mycket billigt boende med hotellrum från 133 svenska kronor och uppåt. Boendet finner ni i Mumbai (Norra Mumbais affärsdistrikt) och har en standard på 2 stjärnor.

från 133kr.

Hotel Bliss Comfort, ett tvåstjärnigt hotell i Mumbai (Central Suburbs). Det är längs A Opp. Seven Hills Hospital Next to Shahana Medical Maroshi Rd som ni påträffar detta boende och det hör verkligen till de mest billiga i staden.

från 155kr.

I Mumbai (Andheri East) hittar du detta extremt billiga hotell som är 2-stjärnigt och har rum försedda med det mest huvudsakliga. På hotellet Marol Residency är det möjligt att under lågsäsong få ett rum från 155 kronor.

från 158kr.

Om bekvämligheter som är det enklaste är en önskan så kan kanske Hotel Crescent vara det mycket billigt hotellet för er med en kostnad från 158 svenska kronor per natt. Detta boende har en klass på två stjärnor och är beläget i Mumbai (Norra Mumbais affärsdistrikt).

från 161kr.

Hotel Arma Residency är ett hotell med 1 stjärna i Mumbai (Powai). Det är vid P Kherani Road Opp. Andromeda Gundocha Oncl. Sakinaka Andheri E som boendet påträffas och är bland de billigaste alternativen du kan hitta.

från 178kr.

Hotellet Orange Inn Hotel har en 2-stjärnig klass och rum till ett pris från 178 kronor per natt. Boendet tros vara bland de mest billiga du kan få tag på och du stöter på det i Mumbai (Norra Mumbais affärsdistrikt).

från 184kr.

Hotel Everest är ett hotell beläget i Mumbai (Cuffe Parade) och inte långt ifrån sevärdheterna Colaba Causeway och Colaba. Med en standard på två stjärnor betraktas boendet vara billigare än många andra boende.

från 186kr.

På det väldigt billiga hotellet Hotel Sapphire Residency får ni möjligheten att nyttja bekvämligheter som är det enklaste till ett pris från 186 svenska kronor. Det är i Mumbai (Central Suburbs) som ni stöter på detta tvåstjärniga logi.

från 190kr.

IHOTEL är ett 2-stjärnigt hotell med priser från 190 kr per natt. Det är i Mumbai (Norra Mumbais affärsdistrikt) som ni stöter på detta boende och det är väldigt billigt.

från 191kr.

Det företagsanpassade Milan International är ett 2-stjärnigt hotell intill gatan First Road near Milan Subway Santacruz West. Du kan bli hotellgäst från 191 SEK och det finns bland annat större konferensrum och företagstjänster att nyttja.

Alternativa resmål...

Om Mumbai

Mumbai eller Bombay som vi oftare hör det nämnas som är en storstad på Indiens västkust. Staden är kanske mest känt för sin filmindustri, här produceras tonvis utav färgglada musikaler, tyvärr är det få som når oss i Europa. När du besöker Mumbai måste du nästan gå och se en Bollywoodfilm som de kallas. Annat som skall göras när du besöker Mumbai är att strosa runt i de jättelika basarerna och äta skaldjur.

Mumbais nattliv existerar visserligen men är långt ifrån vad vi är vana vid, även om stämningen är trevlig skiljer sig festkulturen en hel del från vår egna. Men visst kan man gå ut i Mumbai för det, dock inte om man är ensam man eftersom klubbarna bara släpper in kvinnor och par (med turister brukar de dock göra undantag efter en liten diskussion).

Det finns en hel del att titta på när du besöker Mumbai. En utflykt till Elephanta kan verka omständlig men är utan tvekan mödan värd. Elephanta eller grottstaden som den ibland kallas består utav 6 stycken grottempel fyllda av makalösa skulpturer.

Chhatrapati Shivajistationen är en enorm gotisk byggnad som först kan misstas för ett palats, men faktum är att det är en tågstation i Mumbai. Hotell finns det också många av i Mumbai och de är dessutom väldigt billiga att söka och boka. Även om det vanligaste priset ligger mellan 1000 och 1500 per natt så finns det en hel del hotell där du inte behöver betala mer än 300 kronor per natt.

Hotellkarta för Mumbai

Karta över Mumbai med hotell