Filtrera Hotell

Pris: 75-1906 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New Delhi

Hitta de bästa hotellen i New Delhi, Indien för dig!
Visar 1-15 av 278 hotell i New Delhi. Inga hotell har filtrerats bort!
från 75kr.

I New Delhi (Paharganj) finner du hotellet Hotel Kwality vilket har en 2-stjärnig standard. Du finner detta boendet beläget intill Arakashan Road Ram Nagar Paharganj Near New Delhi Railway Station och är ett oerhört billigt hotell med ett pris på 75 kronor per rum.

från 78kr.

På det väldigt billiga hotellet Hotel Woodland Deluxe får ni möjligheten att utnyttja faciliteter som är det enklaste till ett pris från 78 kronor. Boendet har två stjärnor som hotellstandard och finns i New Delhi (Paharganj).

från 79kr.

Det tvåstjärniga hotellet Anoop Hotel har standardbekvämligheter. Boendet är bland de absolut billigaste hotellen i New Delhi och rummen är försedda med standardutrustning men med tillträde till Internet.

från 96kr.

Hotel Pallvi Palace är ett hotell med två stjärnor och standardfaciliteter för hotellets gäster. Detta hotell anses vara bland de mest billiga du kan boka och hotellets rum har standardutrustning men med TV (Lokala kanaler).

från 100kr.

Med en trestjärnig klass finner du rum från 100 svenska kronor på hotellet Hotel Sita International. Det mycket billiga boendet påträffar du i New Delhi (Paharganj).

från 108kr.

Hotel The Sunder är ett hotell som anses vara extremt billigt och har bekvämligheter som enbart anses vara grundläggande. Detta boende är tvåstjärnigt och du påträffar det längs med vägen Multani Dhanda Sadar Thana Road Paharganj nära Röda fortet.

från 120kr.

I New Delhi (Paharganj) hittar du hotellet Hotel Chand Palace som har en tvåstjärnig standard. Det är vid gatan Arakashan Road Paharganj som boendet påträffas och det hör absolut till de billigaste hotellen.

från 120kr.

De mest grundläggande faciliteter finner ni på det mycket billiga hotellet Hotel Vishesh Continental. Detta hotell har en klass på två stjärnor och ni hittar det i New Delhi (West Delhi) utmed vägen A Channa Market Karol Bagh.

från 122kr.

De mest betydelsefulla bekvämligheter påträffar ni på det väldigt billiga hotellet Hotel Western Queen. Detta hotell är tvåstjärnigt och du hittar det vid gatan Wea Channa Market i New Delhi (Karol Bagh).

från 125kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är mycket billigt och påträffas i New Delhi (Paharganj) med hotellrum som är utrustade med standardutrustning. Rama Inn är hotellets namn och ni kan boka rum för 125 kronor per natt.

från 127kr.

Hotel Runway, ett hotell som betraktas som väldigt billigt och är försett med sådana faciliteterna som enbart betraktas som standard. Detta hotell har 2 stjärnor i standard och ni finner det längs vägen A Road No. Mahipalpur Extent NH Near IGI Airport i New Delhi (Mahipalpur).

från 130kr.

På Snow White Deluxe hittar du hotellrum från 130 kr per dygn och en standard på två stjärnor. Boendet är väldigt billigt och du påträffar det i New Delhi (Paharganj).

från 130kr.

Det mycket billiga hotellet Le Alfanso har de viktigaste bekvämtligheterna som bl.a. restaurang. Detta boende är tvåstjärnigt och du finner det vid gatan D.B Gupta Road Pahargunj i New Delhi (Paharganj).

från 131kr.

Hotellet Hotel Citylite är väldigt billigt och har de mest enkla faciliteterna. Detta hotell har en klass på två stjärnor och ni springer på det i New Delhi (Mahipalpur) längs gatan A on road no. street no Near Venus mahipalpur.

från 131kr.

Hotel Western King är ett extremt billigt hotell med bekvämligheter som bar, hälsoklubb och massagebehandling. Detta boende har två stjärnor i klass och du stöter på det utmed vägen Plot Meera Enclave Keshavpur Subji Mandi Road i New Delhi (West Delhi).

Alternativa resmål...

Om New Delhi

New Delhi är Indiens huvudstad, en stad på stadig frammach! Även om New Delhi kanske inte är någon jättemetropol så är staden på god väg dit och det är absolut värt att åka hit. Dock bör personer med svårare astma överväga resan då stadens avgaser kan vara något åt det extrema.

Det finns mycket underbart att se i New Delhi, till exempel Det röda fortet eller Lal Qila. Lal Qila är ett enormt palats i New Delhi med en hög mur runt omkring, hela bygget är i röd sandsten, därav namnet. Palatset började byggas 1638 men så välbevarat som det är skulle man kunna tro att det byggdes igår. Jama Masjid är en annan sevärdhet som inte bör missas när man besöker New Delhi, detta är Indiens största moské, den byggdes på 1200-talet. Att stå framför denna otroligt ståtliga byggnad kan göra än knäsvag. En annan betydligt yngre byggnad, men inte mindre häpnadsväckande för det är Lotustemplet. Precis som det låter är det här ett jättelikt tempel format som en lotusblomma.

Det finns många hotell i New Delhi och på grund av att det inte är ett så jätteattraktivt resmål för turister är de väldigt billiga att boka. Det finns nästan inte ett enda hotell som kostar över 500 kronor per natt. Många är ännu billigare.

Hotellkarta för New Delhi

Karta över New Delhi med hotell