Filtrera Hotell

Pris: 75-1906 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New Delhi

Hitta de bästa hotellen i New Delhi, Indien för dig!
Visar 61-75 av 278 hotell i New Delhi. Inga hotell har filtrerats bort!
från 203kr.

Vanson Villa är ett trestjärnigt hotell med essentiella bekvämligheter. Hotellet är billigt och rummen är försedda med bland annat safebox, Internet och minibar.

från 207kr.

Hotellet Hotel Classic har en trestjärnig standard och hotellrum från 207 SEK per natt. Hotellet finnes i New Delhi (Karol Bagh) och det tycks vara billigt.

från 207kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Ashoka International har standardfaciliteter. Boendet är billigt och rummen är försedda med det enklaste och med TV (Lokala kanaler).

från 209kr.

Detta är ett 2-stjärnigt hotell som är billigt och är beläget i New Delhi med hotellrum som är utrustade med bl.a. värdeförvaring, luftkonditionering och minibar. På Hotel Alpine Tree är det möjligt att beställa ett rum för 209 kr som billigast.

från 211kr.

Det väldigt billiga hotellet Hotel Airport City har ett pris från 211 kr per rum och har bekvämligheter som är det vanligaste. Du stöter på boendet i New Delhi (Mahipalpur) med en hotellstandard på tre stjärnor.

från 213kr.

Om bekvämligheter som är det vanligaste är ett måste så kan Hotel International Inn vara det billigt hotellet för dig med ett pris från 213 svenska kronor per natt. Det är i New Delhi (Mahipalpur) som du påträffar detta tvåstjärniga hotell.

från 215kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Apra International finner du i New Delhi (Karol Bagh) i New Delhi. Ni hittar det på vägen W.E.A. Opp. Roopak Store Lane Ajmal Khan Road Karol Bagh och med en låg kostnad på 215 kr per rum.

från 215kr.

Tjs Royale är ett 2-stjärnigt hotell med priser från 215 svenska kronor per dygn. Det billiga hotellet stöter du på i New Delhi (Karol Bagh).

från 215kr.

Från 215 kronor kan ni få ett hotellrum på Karat 87 Hotel, ett väldigt billigt hotell med bekvämligheter som är det enklaste. Detta boende har en klass på tre stjärnor och finns i New Delhi (Karol Bagh).

från 215kr.

De mest avgörande faciliteter finner ni på det extremt billiga hotellet Hotel Krishna Deluxe. Hotellet stöter du på längs med vägen Arakashan Road Ram Nagar Behind Shiela Cinema som ligger i New Delhi (Paharganj) och har en klass på tre stjärnor.

från 215kr.

Hotel Delhi Aerocity är ett trestjärnigt hotell i New Delhi med standardfaciliteter. Hotellrummen är rustade med det vanligaste du kan behöva för övernattning.

från 216kr.

De mest huvudsakliga bekvämligheter hittar du på det billiga hotellet Hotel The RTS. Detta hotell stöter du på utmed gatan A Road No. Mahipalpur Ext Near International Airport som är belägen i New Delhi (Mahipalpur) och med en klass på tre stjärnor.

från 217kr.

Från 217 SEK kan ni få ett hotellrum på Hotel Livasa Inn, ett billigt hotell med faciliteter som är det mest väsentliga. Detta hotell har en trestjärnig hotellstandard och är beläget i New Delhi (Karol Bagh).

från 217kr.

I New Delhi (Karol Bagh) finns hotellet La Vista vilket har en trestjärnig standard. Detta hotell hittar du på Naiwalan Karol Bagh (Illahi Bux) Near A T.V Channel.B. GUPTA Rd och tillhör de billiga hotellen i New Delhi.

från 220kr.

Hotellet Hotel Express 66 är beläget i New Delhi (Paharganj) med en standard på 2 stjärnor. Du hittar det byggt på Deshbandhu Gupta Road Thapar Chember och är ett boende i New Delhi som anses som överkomligt för reskassan.

Alternativa resmål...

Om New Delhi

New Delhi är Indiens huvudstad, en stad på stadig frammach! Även om New Delhi kanske inte är någon jättemetropol så är staden på god väg dit och det är absolut värt att åka hit. Dock bör personer med svårare astma överväga resan då stadens avgaser kan vara något åt det extrema.

Det finns mycket underbart att se i New Delhi, till exempel Det röda fortet eller Lal Qila. Lal Qila är ett enormt palats i New Delhi med en hög mur runt omkring, hela bygget är i röd sandsten, därav namnet. Palatset började byggas 1638 men så välbevarat som det är skulle man kunna tro att det byggdes igår. Jama Masjid är en annan sevärdhet som inte bör missas när man besöker New Delhi, detta är Indiens största moské, den byggdes på 1200-talet. Att stå framför denna otroligt ståtliga byggnad kan göra än knäsvag. En annan betydligt yngre byggnad, men inte mindre häpnadsväckande för det är Lotustemplet. Precis som det låter är det här ett jättelikt tempel format som en lotusblomma.

Det finns många hotell i New Delhi och på grund av att det inte är ett så jätteattraktivt resmål för turister är de väldigt billiga att boka. Det finns nästan inte ett enda hotell som kostar över 500 kronor per natt. Många är ännu billigare.

Hotellkarta för New Delhi

Karta över New Delhi med hotell