Filtrera Hotell

Pris: 109-1557 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Reykjavik

Hitta de bästa hotellen i Reykjavik, Island för dig!
Visar 1-15 av 43 hotell i Reykjavik. Inga hotell har filtrerats bort!
från 109kr.

Det 1-stjärniga hotellet The Capital-Inn har standardbekvämligheter. Boendet är bland de mest billiga du kan boka och rummen är rustade med det enklaste.

från 212kr.

En liten bit från Hotel Gardur påträffar ni de populära sevärdheterna Golden Circle Route och Gullfoss (Golden Waterfall). Detta boende finnes längs med vägen Hringbraut i Reykjavik och har en standard på två stjärnor.

från 274kr.

Nära Hallgrímskirkja hittar ni detta extremt billiga hotell som är trestjärnigt och där hotellrummen är försedda med standardutrustning. På Apartment K är det möjligt att boka hotellrum för 274 kronor.

från 289kr.

Hotel Flóki Guesthouse är ett tvåstjärnigt hotell som betraktas vara prisvärt och är beläget inte långt ifrån attraktioner som Gullfoss (Golden Waterfall) och Golden Circle Route. Boendet påträffas nära Hallgrímskirkja längs Flokagata.

från 328kr.

En kort promenad från AdaM Hotel påträffar du de populära sevärdheterna Golden Circle Route och Gullfoss (Golden Waterfall). Detta boende är 3-stjärnigt och ni finner det i Reykjavik vid vägen Skolavordustigur.

från 366kr.

Nära turistattraktionerna Icelandic Phallological Museum och Laugardalslaug hittar du hotellet Hotel Cabin som är beläget nära Hallgrímskirkja. Det är ett tvåstjärnigt hotell och det tillhör de verkligen förmånligaste boendena i Reykjavik.

från 382kr.

Welcome Apartments är ett populärt hotell med en standard på tre stjärnor och många tacksamma gäster. Detta hotell är extremt billigt och ligger nära Hallgrímskirkja längs med vägen Vatnsstigur i Reykjavik.

från 387kr.

Inte långt ifrån turistattraktionerna Laugardalslaug och Nautholsvik Geothermal Beach hittar du hotellet Arctic Comfort Hotel som ligger nära Hallgrímskirkja. Detta hotell är billigt och har en standard på 3 stjärnor.

från 389kr.

Nära Hallgrímskirkja och nära sevärdheterna Laugardalslaug och Hallgrimur's Church (Hallgrimskirkja) finner du Hotel Bjork. Hotellet är ett trestjärnigt hotell och som anses som förmånligt för plånboken.

från 406kr.

Bolholt Apartments är ett hotellboende beläget nära Hallgrímskirkja och nära sevärdheterna Icelandic Phallological Museum och Laugardalslaug. Det är ett tvåstjärnigt hotell och som klassas som billigt.

från 429kr.

Golden Circle Route och Gullfoss (Golden Waterfall) är populära sevärdheter som du påträffar ett stenkast detta fyrstjärniga hotell. Med rum från 429 kronor och uppåt är CenterHotel Skjaldbreid väldigt billigt med ett läge nära Hallgrímskirkja i Reykjavik.

från 429kr.

Hotellet CenterHotel Klopp är billigt och har de vanliga bekvämligheterna. Det är nära Hallgrímskirkja och längs vägen Klapparstig som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 429kr.

Golden Circle Route och Gullfoss (Golden Waterfall) är populära turistattraktioner som ni stöter på inte långt ifrån detta 3-stjärniga logi. Grettisgata Apartments är ett billigt hotell nära Hallgrímskirkja i Reykjavik med priser från 429 kr för en natt.

från 429kr.

Nära Hallgrímskirkja är hotellet Einholt Apartments placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Golden Circle Route och Gullfoss (Golden Waterfall). Det är ett tvåstjärnigt hotell och är ett billigt alternativ i Reykjavik.

från 430kr.

Med ett litet gångavstånd till omtyckta sevärdheter som Golden Circle Route och Gullfoss (Golden Waterfall) kanske hotellet Hotel Klettur ett okej val. Hotellet är byggt intill Mjoelnisholti i Reykjavik och har en klass på 3 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Reykjavik

Reykjavik är världens nordligaste storstad och även Islands huvudstad. Staden ligger oerhört vackert med berg och hav som kuliss. De flesta beger sig antagligen till Island och Reykjavik för de otroliga naturupplevelserna, utbudet av dagsturer och vandringar är enormt och något man verkligen bör ge sig ut på när man är här. Man skulle kunna tro att en stad som Reykjavik med sina ringa 200 000 invånare och kalla vintrar kan vara en tråkig stad, men där tror man fel! Reykjavik är tvärt om känt för sitt vilda uteliv, här finns det gott om klubbar, barer, restauranger och caféer. Tack vare den tunna jordskorpan som Island vilar på är landet och då självklart även Reykjavik fullt utav varma källor. I Reykjavik finns det flera olika badhus där man kan njuta av dessa källor, det är den perfekta avkopplingen.

Hotellen i Reykjavik är fler än vad man kanske skulle kunna tro och de är billiga. Oavsett om du vill bo inne i centrala Reykjavik eller om du föredrar att bo en bit utanför så finns det gott om hotell. Oftast kostar hotellen lite mindre än 2000 kronor per natt, men det finns en del hotell som är så billiga som 700 kronor per natt.

Hotellkarta för Reykjavik

Karta över Reykjavik med hotell