Filtrera Hotell

Pris: 288-1508 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bologna

Hitta de bästa hotellen i Bologna, Italien för dig!
Visar 1-15 av 45 hotell i Bologna. Inga hotell har filtrerats bort!
från 288kr.

Albergo Pallone, ett hotell med en stjärna i standard nära Nationella bildgalleriet. Boendet finnes vid gatan Via del Pallone och är ett riktigt billigt hotell med ett pris på 288 kr per natt för ett rum.

från 292kr.

Holiday Inn Express Bologna Fiera, ett hotell som bedöms vara extremt billigt och är utrustat med sådana bekvämligheterna som bedöms vara standard. Hotellet har 3 stjärnor i klass och ni finner det längs med gatan Via Commercio Associato i Bologna (Utställningscenter).

från 296kr.

4-stjärniga hotellet Hotel Cosmopolitan Bologna hittar du i Bologna (Utställningscenter) i Bologna. Det är på Via del Commercio Associato som detta boende påträffas och det tillhör de billigaste boendena i staden.

från 296kr.

Hotel Bologna Airport är ett fyrstjärnigt hotell med de mest väsentliga bekvämligheter. Detta hotell anses vara billigare än många andra boende och hotellets rum har det vanligaste.

från 304kr.

Hotel Fiera är ett hotell med tre stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Hotellet anses vara oerhört billigt och hotellets rum har bl.a. AC, safebox och minibar.

från 319kr.

Hotel Astoria är ett extremt billigt hotell i Bologna med en hel del populära restauranger inom kort gångavstånd. Boendet har tre stjärnor i standard och påträffas i Bologna (Centrum) med en pirslapp från 319 svenska kronor per dygn.

från 335kr.

Inte långt bort från turistattraktionerna Piazza Maggiore och Towers of the Asinelli and Garisenda (Torri degli Asinelli e Garisenda) påträffas ett tvåstjärnigt hotell vid namn Albergo Rossini som är relativt okomplicerat. Du finner detta boende längs med gatan Via Dei Bibiena nära Universitetet i Bologna.

från 372kr.

Nära Universitetet i Bologna stöter ni på lyxhotellet I Portici Hotel, beläget längs med Via Indipendenza. Det glamorösa hotellet har stiliga bekvämtligheter som bland annat lyxfaciliteter.

från 379kr.

På Hc3 Hotel finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på fyra stjärnor. Detta boende anses vara billigt och hotellets rum har det vanligaste men med AC.

från 387kr.

Hotel Holiday är ett hotellboende beläget nära Asinelli-tornet och inte långt bort från sevärdheterna Towers of the Asinelli and Garisenda (Torri degli Asinelli e Garisenda) och Piazza Maggiore. Med en standard på tre stjärnor betraktas detta hotell vara billigt.

från 387kr.

Det väldigt billiga hotellet Savoia Hotel Country House kostar från 387 svenska kronor per hotellrum och har bekvämligheter som till exempel bastu, bar och restaurang. Hotellet har en fyrstjärnig standard och hittas i Bologna (Utställningscenter).

från 394kr.

Träna med träningsanläggningen på det 4-stjärniga Hotel Amadeus under tiden du ej kopplar av i Bologna. Rummen på hotellet ligger från 394 kr, är billiga och har exempelvis luftkonditionering, värdeförvaringsbox och minibar.

från 402kr.

Det billiga hotellet Grand Hotel Elite har en prislapp från 402 SEK per natt och har bekvämligheter som är det mest viktiga. Hotellet stöter ni på i Bologna (Centrum) och har en standard på 4 stjärnor.

från 409kr.

Ett beundrat hotell som mottagit ett superbetyg är Quality Hotel Michelino Bologna Fiera som är byggt i Bologna (Utställningscenter). Klassen för boendet ligger på tre stjärnor och med ett billigt pris från 409 kronor per rum.

från 413kr.

Best Western Hotel Maggiore, ett hotell med 3 stjärnor i Bologna (Västra Bologna). Det är på Via Emilia Ponente som detta boende påträffas och som klassas som förmånligt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Bologna

Karta över Bologna med hotell