Filtrera Hotell

Pris: 226-7577 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Ischia

Hitta de bästa hotellen i Ischia, Italien för dig!
Visar 1-15 av 43 hotell i Ischia. Inga hotell har filtrerats bort!
från 226kr.

Det extremt billiga hotellet Hotel Lord Byron har faciliteter som tillexempel hälsoklubb, massage och pool (inomhus). Hotellet är 3-stjärnigt och ni stöter på det utmed vägen Via G. Castellaccio Forio nära Chiesa del Soccorso.

från 264kr.

Hotel San Valentino Terme & Spa är ett hotell som finns nära Stiftsmuseet Museo Diocesano och nära sevärdheterna Museo del Mare och Castello Aragonese. Detta hotell är ett fyrstjärnigt hotell och det är absolut bland de mest billiga boendena.

från 266kr.

Hotel Europa är ett spahotell med spa, massage och pool (utomhus) sammansmält med en stämning som är rogivande. Spahotellet påträffas vid Via Antonio Sogliuzzo och det är här, nära Stiftsmuseet Museo Diocesano som du kan få en stillsam tillvaro.

från 289kr.

En hel del omtyckta matställen i Ischia ligger inom ett kort avstånd till det mycket billiga spahotellet Hotel Parcoverde Terme. Hotellrummen kostar från 289 kronor och det är nära Stiftsmuseet Museo Diocesano som ni du finner detta fyrstjärniga boende.

från 304kr.

På Pagoda Hotel & Residence bor du mycket billigt och har nära till en hel del omtyckta restauranger i Ischia. Hotellrummen har priser från 304 SEK per dygn och det är nära Ischias hamn som ni du påträffar detta trestjärniga hotell.

från 304kr.

Albergo Villa Giusto är ett extremt billigt hotell i Ischia med en mängd omtyckta matställen inom kort avstånd. Hotellet har enkel hotellstandard och ni hittar det nära Maronti-stranden med en pirslapp från 304 kronor för en natt.

från 334kr.

Många omtyckta matställen i Ischia påträffas nära det billiga hotellet Villa Maria. Detta boende har 3 stjärnor i klass och ni hittar det nära Ischias hamn med en kostad från 334 svenska kronor för en natt.

från 334kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som är extremt billigt och påträffas nära Poseidon Thermal Gardens med hotellrum som är furnerade med exempelvis TV (Lokala kanaler), AC och minibar. På Hotel Punta Imperatore kan ni få rum från 334 kronor.

från 341kr.

Det billiga hotellet Hotel Maremonti har ett pris från 341 kronor per hotellrum och har bekvämligheter som till exempel restaurang, pub och pool (utomhus). Det är nära Banana Beach i Ischia som du finner detta trestjärniga boende.

från 344kr.

Don Pedro Hotel, ett hotell som betraktas vara billigt och är utrustat med bekvämligheter som exempelvis bastu, pool utomhus och pub. Boendet är trestjärnigt och ni springer på det längs med via Quercia nära Ischias hamn.

från 355kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Hermitage & Park Terme är ett prisvärt boende som enbart ligger en liten bit bort från sevärdheter som Castello Aragonese och Museo del Mare. Det är på vägen Via Leonardo Mazzella nära Stiftsmuseet Museo Diocesano som du hittar detta hotell.

från 372kr.

Hotel Villa Ireos är ett trestjärnigt hotell med de mest grundläggande faciliteter. Detta hotell är tämligen bra i pris och rummen är försedda med bl.a. TV (Lokala kanaler), AC och värdeförvaringsbox.

från 379kr.

Hotellet Hotel Poggio Del Sole är extremt billigt och har bekvämligheter som torrbastu, restaurang och pool utomhus. Boendet finner du vid vägen Via Baiola som är belägen nära Chiesa del Soccorso och med en standard på två stjärnor.

från 394kr.

Det billiga hotellet Hotel Internazionale har faciliteter som bland annat massage, restaurang och utomhuspool. Det är i Barano D'Ischia (Fiaiano) och utmed vägen Via Acquedotto Fiaiano som du hittar detta trestjärniga boende.

från 394kr.

Strand Hotel Delfini är ett hotell med fyra stjärnor nära Cartaromana-stranden. Det är på Via Nuova Cartaromana som detta boende påträffas och är ett billigt hotell med hotellrum för 394 kronor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Ischia

Karta över Ischia med hotell