Filtrera Hotell

Pris: 216-5471 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Neapel

Hitta de bästa hotellen i Neapel, Italien för dig!
Visar 1-15 av 123 hotell i Neapel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 216kr.

Hotellet Hotel La Pace är mycket billigt och har de vanliga bekvämligheterna. Boendet har en klass på 3 stjärnor och du hittar det nära Neapel-katedralen vid vägen Via Cesare Rosaroli.

från 220kr.

Hotel Ideal är ett hotell med 3 stjärnor och vanliga bekvämligheter för hotellets gäster. Boendet är billigare än många andra hotell och rummen är furnerade med det enklaste.

från 224kr.

Populära attraktioner som Cappella Sansevero och Arkeologiska museet I Neapel ligger en kort bit från hotellet Hotel Europeo. Detta hotell påträffas längs med vägen Via Mezzocannone c Floor near Piazza San Domenico Maggiore i Neapel och har en standard på en stjärna.

från 251kr.

Nära kuriositeterna San Gregorio Armeno och Cappella Sansevero ligger ett tvåstjärnigt hotell vid namn Hotel Zara som bedöms vara någorlunda enkelt. Detta hotell hittas längs Via Firenze nära Neapel-katedralen.

från 263kr.

På Buono Hotel finner du standardfaciliteterna och en standard på tre stjärnor. Hotellet är billigare än många andra boende och rummen är rustade med exempelvis AC, safebox, Internetanslutning och TV (Lokala kanaler).

från 273kr.

Det företagslämpade Hotel Prati är ett trestjärnigt hotell längs vägen Via Cesare Rosaroll. Rummen har en kostnad från 273 SEK per dygn och på hotellet finns exempelvis företagsanpassade tjänster som företagscenter och konferensrum.

från 296kr.

Det företagslämpade hotellet Grand Hotel Europa har tre stjärnor i klass och påträffas längs vägen Corso Meridionale. Här företagsbekvämligheter som bolagscenter, rum för konferens m.m. och med en kostnad från 296 SEK.

från 304kr.

Detta simpla boende hittas hyfsat nära de välbesökta sevärdheterna Arkeologiska museet I Neapel och Cappella Sansevero. Med rum från 304 svenska kronor och uppåt är Dei Decumani väldigt billigt med ett läge nära Neapel-katedralen.

från 311kr.

Nära Neapel-katedralen hittar du detta väldigt billiga hotell som är trestjärnigt och har rum utrustade med bland annat minibar, TV (Lokala kanaler) och AC. På hotellet Hotel Siri går det att under lågsäsong boka hotellrum för 311 kr.

från 325kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Joyfull hittar du nära Bourbon-hospicet för de fattiga i Neapel. Du finner det vid Via Traccia a Poggioreale och det hör till de mest förmånliga.

från 335kr.

Detta 3-stjärniga hotell påträffas väldigt nära de populära turistattraktionerna Cappella Sansevero och San Gregorio Armeno. Det är nära Neapel-katedralen som ni stöter på Hotel Cavour, ett väldigt billigt boende med hotellrum från 335 SEK.

från 338kr.

Hotellet Locanda dell'Arte & Vittoria House är byggt endast en liten bit bort från sevärdheterna Arkeologiska museet I Neapel, Cappella Sansevero och San Gregorio Armeno. Hotellet har en enkel klass och är bland de mest billiga valen ni kan hitta i Neapel.

från 341kr.

Populära attraktioner som Cappella Sansevero och San Gregorio Armeno ligger en bit bort från boendet Hotel San Giorgio. Det är i Neapel längs med vägen Via Alessandro Poerio som du finner detta trestjärniga hotell.

från 341kr.

Vid gatan Corso Garibaldi hittar ni det företagsanpassade hotellet Hotel Nuovo Rebecchino med en standard på tre stjärnor. Rum för konferens och kemtvätt är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen kostar från 341 kr per natt.

från 341kr.

Från Hotel Luna Rossa har ni kort avstånd till flera omtyckta sevärdheter som bland annat Cappella Sansevero och San Gregorio Armeno. Det är i Neapel intill gatan Via Pica Giuseppe som ni stöter på detta trestjärniga hotell.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Neapel

Karta över Neapel med hotell