Filtrera Hotell

Pris: 221-11271 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sorrento

Hitta de bästa hotellen i Sorrento, Italien för dig!
Visar 1-15 av 82 hotell i Sorrento. Inga hotell har filtrerats bort!
från 221kr.

På Hotel Spicy finner du de vanliga bekvämligheterna och en standard på 3 stjärnor. Detta boende är bland de allra billigaste hotellen i Sorrento och rummen är furnerade med det mest viktiga.

från 304kr.

Ni har inte långt till en hel del populära sevärdheter som Teatro Tasso och Piazza Tasso från hotellet Sorrento Relais. Det är i Sorrento vid Via Bernardino Rota som du finner detta enkla och billiga boende.

från 365kr.

Nära sevärdheterna Corso Italia och Correale di Terranova Museum finnner ni hotellet Villa Margherita som ligger nära Museo Correale di Terranova. Detta hotell är ett trestjärnigt hotell och det hör definitivt till de mest billiga boendena i Sorrento.

från 372kr.

En mängd populära restauranger i Sorrento ligger inom ett kort avstånd till det extremt billiga hotellet Palazzo Abagnale. Detta boende har tre stjärnor i klass och finnes i Sorrento (Corso Italia) med priser från 372 kr.

från 372kr.

Nära Marina di Puolo finner du detta extremt billiga hotell som är 3-stjärnigt i standard och där hotellrummen är utrustade med det enklaste. På Hotel Baia di Puolo kan du boka hotellrum från 372 kr.

från 379kr.

Hotellet Villaggio Campeggio Santa Fortunata Campogaio är beläget bara en liten bit bort från sevärdheter som Bagni della Regina Giovanna, Basilica di Sant'Antonino och Punta del Capo. Det är ett fyrstjärnigt hotell och är ett mycket billigt boende med en kostnad på 379 kr per rum.

från 379kr.

Hotellet Hotel Villa Fiorita ligger nära Kvarnarnas dal med en standard på 3 stjärnor. Det är längs Via Nastro Verde som du påträffar detta boende och hör definitivt till de boende i Sorrento som är snällast mot plånboken.

från 379kr.

På Esperidi Resort hittar du hotellrum från 379 kronor och en enkel standard. Det är nära Michelangelo Cheese Factory i Sorrento som ni stöter på hotellet och det är bland de allra mest billiga hotellen i Sorrento.

från 379kr.

På Le Terrazze finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på tre stjärnor. Boendet är billigare än många andra boende och rummen är furnerade med det enklaste.

från 380kr.

Hotel Tourist är ett trestjärnigt hotell med ett pris från 380 SEK per natt. Boendet finns i Sorrento (Corso Italia) och det tycks vara väldigt billigt.

från 380kr.

Hotellet Seven Hostel ligger nära Michelangelo Cheese Factory med en stjärnig standard. Det är längs Via Iommella Grande som du stöter på detta boende och är ett synnerligen prisvärt alternativ med en kostnad på 380 kr per natt för ett rum.

från 380kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Club - Sorrento är ett prisvärt boende som bara är placerat en liten bit bort från sevärdheter som Corso Italia och Teatro Tasso. Detta hotell är beläget nära Michelangelo Cheese Factory längs Via Cappuccini.

från 387kr.

Hotellet Relais Casale Antonietta hittar du nära Marina di Puolo med en stjärnig standard. Du hittar det intill Traversa Pantano och hör till de verkligen mest överkomliga hotellen i Sorrento.

från 417kr.

Med ett kort avstånd till många populära matställen i Sorrento är det billiga Hotel del Corso ett lämpligt hotell. Det är nära Sedile Dominova som detta trestjärniga boende är byggt med rum från 417 kronor.

från 417kr.

Mami Camilla B&B Sorrento är ett billigt hotell med ett pris från 417 kr per hotellrum och där du får tillgång till faciliteter som är standard för hotell. Hotellet har en mycket enkel klass och påträffas nära Museo Correale di Terranova i Sorrento.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Sorrento

Karta över Sorrento med hotell