Filtrera Hotell

Pris: 209-1554 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Verona

Hitta de bästa hotellen i Verona, Italien för dig!
Visar 1-15 av 38 hotell i Verona. Inga hotell har filtrerats bort!
från 209kr.

Knights Inn Staunton/Verona, ett hotell med en stjärna i standard i Verona (Rockfish Gap Entrance Shenandoah). Boendet är beläget på gatan Lodge Lane och hör absolut till de hotell i Verona som är snällast mot plånboken.

från 307kr.

Hotellet Hotel Cristallo hittar du i ett shoppingområde med en standard på 4 stjärnor. Det är vid gatan Via Scuderlando som detta boende är beläget och hör till de billigaste boendena du kan finna.

från 341kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Monaco har rum till priser från 341 svenska kronor. Detta boende tycks vara riktigt billigt och ni hittar det i Verona (Fiera Verona).

från 341kr.

Från 341 kr kan du få ett rum på Hotel Sud Point, ett väldigt billigt hotell med bekvämligheter som är standardutrustning. Detta hotell har en 3-stjärnig standard och är stationerat i Verona (Fiera Verona).

från 360kr.

Alliance Hotel Verona är ett 4-stjärnigt hotell som är bra för företagsverksamheter och påträffas på Via Unita d'Italia. Här företagsbekvämligheter som större konferensrum, rum för konferens m.fl. och med en kostnad från 360 kr per dygn.

från 395kr.

Med komfortabel övernattning och en standard på 3 stjärnor har ni inte långt till de välbesökta attraktionerna Museo di Castelvecchio och Piazza delle Erbe. Det är nära Veronas arkeologiska museum som ni påträffar Hotel Italia, ett billigt boende med pris från 395 kr.

från 395kr.

Euromotel Croce Bianca är ett omtyckt hotell med 2 stjärnor som fått bra omdöme av recensenter. Detta väldigt billiga hotell är byggt nära Stadio Marcantonio Bentegodi vid gatan Strada Bresciana i Verona.

från 417kr.

Nära Basilica di San Zeno Maggiore finnes detta väldigt billiga hotell som är fyrstjärnigt i standard och där rummen är inredda med bland annat minibar, värdeförvaringsbox och AC. Detta boendes namn är Montresor Hotel Palace och du kan teckna ett hotellrum från 417 kronor per dygn.

från 419kr.

Ibis Verona, ett hotell som betraktas som billigt och har sådana bekvämligheterna som endast betraktas som standard. Hotellet finner du längs vägen Via Enrico Fermi C som ligger i Verona (Fiera Verona) och med en standard på tre stjärnor.

från 433kr.

2-stjärniga hotellet Super 8 Verona/Madison är stationerat i Verona i Verona. Det är vid gatan Horizon Drive US Exit Verona som boendet är beläget och är ett hotell i Verona vilket räknas som förmånligt.

från 452kr.

Hotellet Hotel Maxim har en fyrstjärnig klass och rum från 452 kronor och uppåt. Det är i Verona (Borgo Venezia) som du påträffar boendet och det är ganska bra i pris.

från 455kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Hotel Corte Ongaro är mycket uppskattat av tidigare boende. Det är i Verona (Fiera Verona) längs med Via Scuderlando som du påträffar detta billiga hotell.

från 462kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Montemezzi har hotellrum till priser från 462 SEK. Det billiga boendet stöter ni på i Vigasio (Basso Veronese) i Verona.

från 488kr.

På landet hittar man det populära hotellet Microtel Inn & Suites by Wyndham Verona som fått ta emot ett väldigt prima omdöme av tidigare hotellgäster. Det populära boendet har två stjärnor i klass och med en kostnad på 488 kr per rum befinner det sig ganska nära genomsnittet i pris.

från 493kr.

Nära Verona-arenan är hotellet Novo Hotel Rossi placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna San Zeno Maggiore Church och Piazza Bra. Hotellet har en 3-stjärnig standard och är vare sig dyrt eller billigt med ett pris på 493 kronor per rum och natt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Verona

Karta över Verona med hotell