Filtrera Hotell

Pris: 74-860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Gdańsk

Hitta de bästa hotellen i Gdańsk, Polen för dig!
Visar 1-15 av 32 hotell i Gdańsk. Inga hotell har filtrerats bort!
från 74kr.

Med tvåstjärnig hotellstandard är detta ett perfekt hotell inte långt ifrån välbesökta turistattraktioner som Old Town och Gda?sk. 3City Hostel finns nära St. Mary's Church i Gdańsk och är ett mycket billigt hotell där hotellets rum har ett pris från 74 kr.

från 165kr.

Villa Sart - Guest House, ett hotell som betraktas som mycket billigt och är försett med bekvämligheter som bara betraktas som standard. Det är i Gdansk (Oliwa) och längs vägen Wasowicza som ni stöter på detta tvåstjärniga hotell.

från 196kr.

Detta extremt billiga hotell finner du nära St. Mary's Church, har 3 stjärnor och rummen har enbart det mest väsentliga. Boendets namn är Amber Hotel och det går att få tag på ett rum för 196 SEK per dygn.

från 213kr.

Hotellet Hotel Focus Gdansk är väldigt billigt och har faciliteter som restaurang, gym och pub. Hotellet har tre stjärnor i klass och ni hittar det vid ul. Elblaska nära Gdansk Crane.

från 220kr.

De mest grundläggande bekvämligheter hittar ni på det extremt billiga hotellet Royal Residence. Det är nära Gdansk stora rådhus och vid gatan Na Zboczu som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 222kr.

Det företagsanpassade hotellet Lezno Palace Hotel har tre stjärnor i klass och finns intill vägen Lezno. Hotellrummen har en kostnad från 222 kr och på hotellet hittar du bl.a. företagsanpassade tjänster som större konferensrum och rum för konferens.

från 250kr.

Hotellet Hotel Orbis Posejdon är billigt och har faciliteter som torrbastu, pool inomhus och massagebehandling. Detta hotell stöter du på utmed vägen Kapliczna som är belägen nära Jelitkowo-stranden och har en standard på tre stjärnor.

från 252kr.

Hotel Arena, ett trestjärnigt hotell i Gdańsk nära PGE Arena Gdansk. Det är på Ul. Marynarki Polskiej som detta boende påträffas och är ett förmånligt val med hotellrum för 252 kr.

från 259kr.

Hotel Spojnia är ett hotell som bedöms vara billigt och har faciliteter som bl.a. restaurang, bastu och hälsoklubb. Hotellet har tre stjärnor i standard och du stöter på det utmed Ul. Slowackiego nära Gdansk tekniska universitet.

från 259kr.

Det uppskattade hotellet Willa Albatros har tvåstjärnig standard och har fått beundransvärt omdöme. Detta boende är billigt och finns i Gdansk (Oliwa) vid vägen Ul. Leszka Bialego i Gdańsk.

från 291kr.

Efterfrågade sevärdheter som Dluga Street (ul. Dluga) och St. Mary's Church (Kosciol Mariacki) ligger en bit bort från boendet Dom Muzyka. Detta 3-stjärniga hotell ligger på vägen Lakowa i Gdańsk.

från 296kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare boenden så kan kanske det 3-stjärniga Best Western Bonum Hotel vara något för dig. Detta hotell finns nära Gdansk Crane vid Sieroca i Gdańsk.

från 317kr.

På Best Western Plus Arkon Park Hotel finner du bastu, gym och pub och en standard på 3 stjärnor. Boendet är tämligen billigt och rummen är utrustade med standardutrustning.

från 320kr.

Hotellet Hotel Bartan har faciliteter som tillexempel pub, torrbastu och massage. Boendet har 3 stjärnor i klass och du påträffar det vid vägen Turystyczna i Gdansk (Sobieszewo).

från 333kr.

En hel del populära restauranger i Gdańsk är stationerat inom ett kort avstånd till hotellet Willa Biala Lilia. Hotellet har 2 stjärnor i standard och ni finner det nära Arthurs hov med en pirslapp från 333 svenska kronor för ett rum.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Gdańsk

Karta över Gdańsk med hotell