Filtrera Hotell

Pris: 147-575 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Wrocław

Hitta de bästa hotellen i Wrocław, Polen för dig!
Visar 1-15 av 15 hotell i Wrocław. Inga hotell har filtrerats bort!
från 147kr.

Det trestjärniga hotellet System Hotel Wroclaw är anpassat för affärsrörelser och du påträffar det vid gatan Kromera. Rummen har en kostnad från 147 kronor per dygn och exempel på faciliteter för bolag är företagscenter och kemtvätt av kläder.

från 202kr.

Detta mycket billiga hotell stöter du på nära Rynek, har tre stjärnor i standard och hotellrummen har endast det enklaste. Hotellets namn är Hotel Premiere Classe Wroclaw Centrum och det är möjligt att beställa ett hotellrum för 202 kr per dygn.

från 257kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Orbis Wroclaw är utformat för affärsrörelser och ni påträffar det längs gatan Powstancow Staskich. Hotellrummen har ett pris från 257 kronor per natt och exempel på tjänster för företag är större konferensrum och bolagscenter.

från 257kr.

Novotel Wroclaw är ett billigt boende med ett pris från 257 kronor per hotellrum och där du kan ta del av faciliteter som är enkla. Boendet har en standard på tre stjärnor och hittas nära Wroclaws racerbana i Wrocław.

från 272kr.

Hotel Campanile WROCLAW - Stare Miasto har ett mycket bra turistläge nära till de välbesökta attraktionerna Stortorget i Krakow (Rynek G?ówny) och Old Town. Detta boende är tvåstjärnigt och ni finner det i Wrocław längs med vägen Ul. Jagielly.

från 297kr.

Hotellet Campanile Wroclaw Centrum har en trestjärnig standard och rum på hotellet från 297 SEK. Hotellet ligger nära Rynek i Wrocław.

från 343kr.

Det billiga hotellet Park Hotel Diament Wroclaw har ett pris från 343 kr per natt och har faciliteter som exempelvis restaurang, gym och pub. Boendet har en 4-stjärnig klass och påträffas nära Wroclaws teknologipark i Wrocław.

från 352kr.

Haston City Hotel påträffas längs ul. Irysowa , är ett mycket passande alternativ för firmor och har en standard på fyra stjärnor. Rummen kostar från 352 kr och på hotellet hittar du till exempel bolagsanpassade faciliteter som kemtvätt och rum för konferens.

från 361kr.

Med logi på ett fräscht boende och en klass på fyra stjärnor har ni nära till de populära sevärdheterna Stortorget i Krakow (Rynek G?ówny) och Panorama of Raclawice Battle (Panorama Raclawicka). Från 361 kr kan ni få hotellrum på Hotel Mercure Wroclaw Centrum nära Wroclaws universitet i Wrocław.

från 386kr.

Qubus Hotel Wroclaw är ett 4-stjärnigt hotell som är passande för affärsrörelser och hittas på Sw. Marii Magdaleny. Bolagscenter och rum för konferens är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har ett pris från 386 svenska kronor.

från 416kr.

Puro Hotel Wroclaw är ett omtyckt hotell med en mångfald belåtna gäster sedan tidigare och påträffas nära Rynek. Standarden för detta boende är på tre stjärnor och boendet tillhör det mittersta prissegmentet.

från 480kr.

Radisson Blu Hotel, Wroclaw är ett populärt lyx-hotell med standard på fem stjärnor som fått bra betyg. Det är i Wrocław på gatan Purkyniego Street nära Katedralen i Wroc?aw som ni hittar detta väldigt billiga hotell.

från 541kr.

Detta flotta hotell med namnet The Granary - La Suite Hotel ligger utmed Mennicza nära Rynek. Som hotellgäst får du få tillträde till lyxiga faciliter som till exempel gym, kemtvätt och bastu.

från 558kr.

Lyx-hotellet Platinum Palace har en 5-stjärnig standard och rum till ett pris från 558 svenska kronor. Det inte så billiga boendet finner ni nära Wroclaws racerbana i Wrocław.

från 575kr.

Detta lyxiga hotell vid namn Sofitel Wroclaw Old Town stöter ni på utmed gatan ul. Sw. Mikolaja nära Rynek. Den lyxiga tillvaron ger en bra harmoni med till exempel företagscenter och hälsoklubb.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Wrocław

Karta över Wrocław med hotell