Filtrera Hotell

Pris: 195-8412 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Ibiza

Hitta de bästa hotellen i Ibiza, Spanien för dig!
Visar 46-60 av 61 hotell i Ibiza. Inga hotell har filtrerats bort!
från 571kr.

Hotellet Apartamentos Club Paradise Beach har inte långt till sandstranden i Ibiza. Det 1-stjärniga boendet finns vid vägen Puerto de Portinatx S N Portinatx med priser från 571 kronor.

från 617kr.

Insotel Tarida Beach Resort är byggt inte långt ifrån stranden i Ibiza med perfekt läge för att bada. Det är längs med gatan Playa Cala Tarida som ni finner detta badvänliga hotell med tre stjärnor och till priser från 617 kronor.

från 635kr.

Aparthotel Rosamar All Inclusive är ett hotell med 3 stjärnor och standardfaciliteter för hotellets gäster. Boendets rum är försedda med det enklaste.

från 661kr.

Hotellet Hotel Torre Del Mar har inte långt till stranden i Ibiza. Det är längs med gatan Playa d'en Bossa S N som du finner detta solvänliga boende med 4 stjärnor och till ett pris från 661 kr.

från 681kr.

Stranden i Ibiza påträffas nära Argos Hotel. Detta hotell är 4-stjärnigt och hittas på C La Mola s n med ett pris från 681 kronor för ett rum.

från 758kr.

Det 4-stjärniga hotellet Ocean Drive bedöms vara och ligger en bit ifrån turistattraktionerna Teatro Pereyra och Museum of Archaeology (Museo Arqueologic de Ibiza y Formentera). Detta hotell är beläget utmed Port Deportivo Marina Botafoch s n nära Ibiza-slottet.

från 776kr.

På hotellet Fiesta Hotel Cala Gracio får du tillgång till bekvämligheter som bland annat pub, pool utomhus och restaurang till en kostnad från 776 SEK. Hotellet har en klass på tre stjärnor och finns i Sant Antoni de Portmany (Cala Gracio) i Ibiza.

från 790kr.

El Hotel Pacha är ett hotellboende beläget nära Ibiza-slottet och nära sevärdheterna Cala Bassa och D'Alt Villa. Boendet är ett utmärkt hotell och med en klass på fyra stjärnor.

från 812kr.

Hotellet Migjorn Ibiza Suites & Spa är beläget inte mer än en bit från sevärdheter som Aqua Bus, Aguamar Water Park och Platja d'en Bossa. Med en standard på 3 stjärnor betraktas boendet vara enkelt utan att avvisa kvalitén.

från 1134kr.

Gymmet på det fyrstjärniga Corso Ibiza Hotel & Spa ger dig ett utmärkt tillfälle att träna musklerna under tiden du är i Ibiza. Från 1134 SEK per dygn får du bo i hotellrummen som är enkelt utrustade.

från 1144kr.

Om du vill ha ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare boenden så kan det fyrstjärniga Ushuaia Ibiza Beach Hotel vara för er. Det är i Sant Josep de sa Talaia (Sant Jordi de Ses Salines) längs med Ctra. Playa den Bossa Sant Jordi de Ses Salines som du finner detta boende i Ibiza.

från 1151kr.

Det företagslämpade hotellet Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa har 5 stjärnor i hotellstandard och är byggt längs vägen Carretera Playa D'en Bossa s n Sant Jordi de Ses Salines. Du kan bli gäst från 1151 kr och det finns till exempel företagscenter och rum för konferens att nyttja.

från 1597kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Presidente har bekvämligheter som utomhuspool, gym och restaurang. Hotellrummen är utrustade med det enklaste och med safebox.

från 2248kr.

Det företagsvänliga Ibiza Gran Hotel är ett 5-stjärnigt hotell på vägen Paseo Juan Carlos I. Du kan bli en hotellgäst från 2248 svenska kronor och det finns exempelvis konferenssal och konferensrum att nyttja.

från 2385kr.

Lyxhotellet Can Lluc ligger i Sant Antoni de Portmany (San Rafael) vid vägen Camino Es Terset Carretera San Rafael a Santa Ines. Detta lyxiga hotell har till exempel massage och pool utomhus tillgängligt för sina gäster.

Alternativa resmål...

Om Ibiza

Ibiza är en spansk ö i Medelhavet, ön tillhör samma ögrupp som Mallorca, Balearerna. Ibiza har i många år lockat turister från hela Europa och faktum är att öns störts inkomster kommer ifrån just turism. Ibiza har rykte om sig att vara något utav en partystad och om somrarna är det en hel del ungdomar som kommer hit för att festa. På ön finns en hel del kända strandklubbar och många berömda dj:s har under åren spelat på Ibiza.

Men Ibiza har mer än bara festande, här finns de mest fantastiska vita stränder och staden Ibiza är också otroligt vacker och genuin med sin gamla stadsdel, Dalt Vila, och bevarade byggnader. Runt Dalt Vila sträcker sig en ringmur, muren finns med på Unescos världsarvslista och byggdes under 1500-talet.

Eftersom turismen är så otroligt utbredd på Ibiza är det verkligen inte svårt att hitta ett billigt hotell att bo på. Det finns otaliga hotell att välja mellan, både budget och lyxhotell. Priset varierar men överlag är det riktigt billigt. Det går oftast bra att hitta ett hotell i sista minuten, men om man vill ha så mycket som möjligt att välja mellan bör man vara ute i god tid, framför allt ifall man besöker ön under sommaren.

Hotellkarta för Ibiza

Karta över Ibiza med hotell