Filtrera Hotell

Pris: 259-1071 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Karlstad

Hitta de bästa hotellen i Karlstad, Sverige för dig!
Visar 1-14 av 14 hotell i Karlstad. Inga hotell har filtrerats bort!
från 259kr.

STF Hostel Karlstad är ett tvåstjärnigt hotell som du stöter på vägen Kasernhöjden och som kostar från 259 kr per rum. Rummen är furnerade med standardutrustning.

från 567kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Elite Stadshotellet, Karlstad är väldigt beundrat av andra hotellgäster. Det är i Karlstad vid gatan Kungsgatan nära Rådhuset som du hittar detta extremt billiga boende.

från 607kr.

Best Western Wåxnäs Hotel är ett trestjärnigt hotell med rum från 607 SEK och som du finner vid Ventilgatan. På hotellrummen kan ni ta del av det enklaste.

från 623kr.

Det billigahotellet ibis Styles Karlstad City är stationerat inom gångavstånd till en hel del toppkrogar i Karlstad. Det är nära Rådhuset som detta trestjärniga boende finns med rum från 623 SEK.

från 650kr.

På vägen Västra Torggatan stöter du på det 4-stjärniga hotellet Hotel Savoy som har rum från 650 svenska kronor per hotellrum. Hotellets rum är furnerade med det mest viktiga.

från 694kr.

Solsta Hotell är ett trestjärnigt boende med rum från 694 kronor och som ni finner vid Drottninggatan. På hotellets rum kan ni ta del av standardutrustning.

från 707kr.

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens är ett 4-stjärnigt hotell med bekvämligheter som torrbastu, gym och pool (utomhus). Hotellet anses vara ett fint hotell och hotellets rum har det mest nödvändiga.

från 825kr.

Det fyrstjärniga hotellet Clarion Collection Hotel Drott hittar ni på Järnvägsgatan och kostar från 825 kr per rum. Rummen på hotellet är furnerade med det mest huvudsakliga.

från 885kr.

Det 4-stjärniga hotellet Clarion Collection Hotel Bilan finner ni på Karlbergsgatan och har en kostnad från 885 kr per rum och natt. Endast standardutrustning är exempel på vad rummen har att bjuda på.

från 885kr.

Det fyrstjärniga hotellet Clarion Hotel Plaza hittar du på Västra Torggatan och har en kostnad från 885 kronor per natt. Hotellrummen på Clarion Hotel Plaza erbjuder bland annat minibar och luftkonditionering.

från 890kr.

Scandic Winn är ett fyrstjärnigt hotell som du finner vid Norra Strandgatan och som kostar från 890 kr per natt. Rummen på hotellet har standardutrustning.

från 890kr.

Scandic Klarälven är ett trestjärnigt boende som du påträffar längs med gatan Sandbäcksgatan och som har ett pris från 890 kronor per rum. Endast det mest nödvändiga är exempel på vad hotellrummen har som utbud.

från 981kr.

Det 4-stjärniga Scandic Karlstad City har lediga hotellrum till en kostnad från 981 kronor och du finner det längs Drottninggatan. Hotellrummen på hotellet har det mest väsentliga.

från 1071kr.

Det fyrstjärniga River C Hotel har lediga hotellrum till en prislapp från 1071 kronor och du stöter på det längs Tage Erlandergatan. Utstyrseln på hotellrummen består av det vanligaste.

Alternativa resmål...

Om Karlstad

Karlstad är en härlig och trevlig stad intill Värnen i Värmland. Här kan du som besökare uppleva mer än bara en mysig stad som erbjuder härliga butiker och mysiga restauranger och uteserveringar. I Karlstad finns även otroligt trevliga platser att besöka, t.ex. Mariebergsskogen, eller varför inte ta en skärgårdstur på Värnen? Staden har även kultur och historia att erbjuda för den som känner sig specielt lockad av det.

I karstad kan du bo både bekvämt och fräscht till ett bra pris, centralt i city! I närheten av stadens centrum och centralstationen kan du bo för ungefär 600 kronor och uppåt. Att bo mitt i stan är praktiskt då du med ett sådant utgångsläge kan slippa transporter in och ut från stan. Att kolla efter erbjudanden är också ett bra tips om du vill hitta ett prisvärt hotell för dina nätter i Karlstad.

Hotellkarta för Karlstad

Karta över Karlstad med hotell