Filtrera Hotell

Pris: 447-995 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sundsvall

Hitta de bästa hotellen i Sundsvall, Sverige för dig!
Visar 1-9 av 9 hotell i Sundsvall. Inga hotell har filtrerats bort!
från 447kr.

På Sidsjö Hotell & Konferens ligger lediga hotellrum från 447 kr, en standard på 2 stjärnor och ett läge utmed Paviljongvagen. Hotellrummen på Sidsjö Hotell & Konferens erbjuder det enklaste.

från 634kr.

Elite Hotel Knaust har en standard på 4 stjärnor och en träningsanläggning att röra sig i under vistelsen i Sundsvall. De väldigt billiga rummen har en prislapp från 634 SEK och är försedda med det vanligaste.

från 666kr.

First Hotel Strand är ett fyrstjärnigt hotell som du finner längs med vägen Strandgatan och som har en kostnad från 666 svenska kronor per rum och natt. Hotellrummen på hotellet har det enklaste.

från 747kr.

En hel del omtyckta restauranger i Sundsvall är stationerat inom ett gångavstånd till det väldigt billiga hotellet Best Western Hotel Baltic. Det är nära Casino Cosmopol Sundsvall som detta trestjärniga hotell påträffas med hotellrum från 747 kronor och uppåt.

från 784kr.

Det fyrstjärniga hotellet Quality Hotel Sundsvall stöter du på Esplanaden och har en kostnad från 784 svenska kronor per hotellrum. Rummen på hotellet är furnerade med det enklaste.

från 837kr.

På Scandic Sundsvall City stöter ni på rum från 837 svenska kronor, en standard på 3 stjärnor och ett läge utmed Trädgårdsgatan. På hotellets rum kan ni ta del av det vanligaste.

från 840kr.

På Hotell Södra Berget hittar ni lediga rum från 840 svenska kronor, en hotellstandard på tre stjärnor och ett läge längs Södra Stadsberget. Utrustningen på rummen omfattar det vanligaste.

från 990kr.

Det 3-stjärniga Scandic Sundsvall Nord har rum till en kostnad från 990 kr och du stöter på det på Vardshusbacken. Utrustningen på rummen består av det mest väsentliga.

från 995kr.

På gatan Nybrogatan påträffar du det fyrstjärniga boendet Clarion Collection Hotel Grand som har hotellrum från 995 svenska kronor per hotellrum. Rummen på hotellet är furnerade med det enklaste.

Alternativa resmål...

Om Sundsvall

Sundsvall är en medelstor stad i Sveriges mitt vid östkusten och kallas ofta för norrlands huvudstad. Staden är belägen mellan två berg och är främst känd för sina vackra stenhus och häftiga historia. Här kan du som besökare njuta av museum och gallerier, äventyrsbad och utomhusmuseum. Om somrarna finns det fina badplatser såväl i hav som i sjö, alldeles nära stan. Självklart finns det även ett brett shoppingutbud och väldigt många härliga och välsmakande restauranger och caféer.

I Sundsvall finns det hotell med en väldigt central placering som erbjuder övernattning från ungefär 400 kronor per natt. Att bo i centrum är praktiskt om du tänker dig att det är där du främst kommer att spendera din tid, eftersom du då slipper jobbiga och onödiga transportsträckor. Men om du hellre vill vara nära naturen än stan finns det även mycket prisvärda hotell i utkanten av stadens centrala delar, t.ex. i områden som Sidsjön och Gärde. Då har du närhet till både stad och natur vilket kan vara det perfekta för den som både vill koppla av och upptäcka.

Hotellkarta för Sundsvall

Karta över Sundsvall med hotell